kolmapäev, 27. august 2008

Toomas ja Mart ühel pildil


Väljavõte Postimehe veebist.

Mõni aeg tagasi kirjutasime Eesti esihomopaaridest. Sai mainitud ka Mart Laanemäed kui Toomas Hendrik Ilvese võimalikku homopartnerit. Siin on kaks meest ühel pildil koos, need kikilipsudega tegelased Merkeli selja taga. Umbes nagu lady domina ja tema korraldustele alluv pedepaar, millist varianti homode puhul päris palju esineb.

Ja Laanemäe on nagu Ilvese väike koopia. Kas pole?

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Paistab tõesti väga kahtlane. Ilmselt on Laanemäel kikilips kah sellepärast, et Toomasel on kikilips. Väga kahtlane. Loodame, et kunagi kirjutab Evelin raamatu, kus räägib nende omavahelisest suhtest pikemalt.

Anonüümne ütles ...

1.Oleks tore mil mõni paparazzi võtaks pildile momendi mil nood annavad teineteisele kätt.Pedede käepigistus on ju teadagi erinev.
2.Ideaalne oleks mil kui tekib kellegi suhtes pede kahtlustus siis tollelt kahtlustavalt otse küsida tema pedesuhte kohta või kinkida klistiiri pump või vihjata taguotsa ebahügieenilisusele,levivale sõnniku haisule selle isiku juurest.
3.Huvitav kumb neist on aktiivsem pool? Kuidas kulgeb pedeturistindus presidendi vastuvõtule? Pededel on see asi ka,et osad neist on pedeprostid.
Kas ilves on pedeprost või vabatahtlik kes isamaa nimel on ohverdanud oma taguotsa?
Mulle on mitmel korral pakutud võimalust ühineda armeega.Viimati kui mult nõnda küsiti" Do you want enjoy with army?" Ma ei saanud küsimusest aru ja hakkasin rääkima millisena ma oleksin sõjaväes kindralina vms. Hiljem taipasin, mulle tehti etepanek taha paneku suhtes.Nii,et pededeks ei sünnita,peded teevad ettepaneku ühineda koletisliku organisatsiooniga-pedede armeega.
Ilves kuule,ma veel pole pede aga kui sa imeksid mul varre tühjaks siis ma oleksin nõus olema sel korral pederast.
Hüüa,illuminaatide hüpiknukud ahju!

Anonüümne ütles ...

Kui on juttu neist kes peaksid olema meie juhid ja olema eekujuks,vaimses mõttes särama nagu pärlid,siis
eile oli delfi kommentaariumis esindatud tõelised pärlid,tähed.
Selle Andrus Raidi all kus oli juttu tervisest,meditsiinist,arvamuse rubriigis.
Seal olid tõelised pärlid ats,delirium ja üks oli veel.
Kõik ei ole veel kadunud,aeg ajalt ilmuvad lagedale ka mõttehiiglased.
Elagu ats ja delirium! Mull ja Moll on samuti pärl.
Illuminaadid ahju!

Anonüümne ütles ...

Nüüd kus meil nõnda oluline hoida diplomatiliselt häid suhteid venemaaga,tuleks ilves saata venemaale.Venemaal on pederastia juba ammust aast olnud au sees.
Näiteks Alla Pugatseva laulus "Nastojashi polkovnik" meeskoor taustal laulab "Oh kakaja bõl mushina,oh kakaja bõl mushina..." Mehed laulavad kiitust mehele.Pedevastased venelased on isegi seda lõiku laulust välja naernud.
Peeter esimene oli ju super pederast,ta oli seksuaalaktis tuhandete meestega järjestikku,talle tehti rivi.
S.o. kui ühe seksobjektiga seksivad järjestikku mitmed partnerid.Seksi kristi ju tahtis,et talle tehtaks rivi.Ta oleks rahuldunud mingi saja mehega.Peeter esimene rahuldus samal viisil tuhendete meestega,see oli siis kui ta laskis alistatud tatarlastel suudelda oma jämmist.
Arvan,venemaad võib õigusega nimetada Pidarassiijaks.
Tore oleks näha pornofilmi sellest kui ilves paneb pede putjaga ja medvedjaga.
Noh,kas on hea lugeda sellist teksti? Kas pederastia on amoraalne või mitte?
Illuminaatide hüpiknukud ahju!

Anonüümne ütles ...

ah, mis sa möllad siin, vargahirm, ajad endal klahve toksides kõvaks ja pärast siivad inimesed peavad seda lugema siin.... nojah, eks ta ole, mul küll mingit pedehirmu või pedevastikust ei seda (vargahirmu) ega Inno-Irja tekste lugedes peale ei tule. On inimesed oma vooruste ja pattudega nagu kõik teisedki. Mis te neist ikka vihkate või neid naeruvääristate? Mingi moodne ristiretk? On palju olulisemaid teemasid.

Anonüümne ütles ...

anole 23.05
Paistab sa oled pedelembene,mul sulle üks tagasihoidlik palve.Palun,ime tühjaks minu vänt.