kolmapäev, 11. november 2009

Mis tegelane on Veiko Rämmel?


Veiko "Väike Vemmal" Rämmel, kujutis internetist.

Viimasel ajal on esile kerkinud üks huvitav tegelane, nimega Veiko Rämmel. Kes siis presenteerib end kui headuse kehastust, kes võitleb vanakurja (Inno ja Irja ning Juhan Saul Gross) vastu. Ja teeb seda üha aktiivsemalt, mistõttu võib jääda mulje, et tal on tõesti suur soov head teha. Koguni nii suur, et on valmis ise nii Inno ja Irja kui Juhan Saul Grossi oma väikeste valgete käekestega ära kägistama ja teise ilma saatma. Ikka headuse nimel!

Rämmel esineb varjunime all "teoloog", samuti "usk, lootus, armastus", ta on sündinud 15.10.1964 (45, sama vana kui Juhan Saul Gross) ning pakub erinevaid teenuseid. Äripäeva Infopanga andmetel on ta haljastus-ehitusfirma OÜ Haljastus- ja Teedekeskus (uue nimega OÜ Haljastus- ja heakorratööde ettevõte) juhatuse liige, firma tegutseb aadressil Kivi 42-3, Tartu, ilmselt siis Rämmeli aadress. Firma on tegelenud haljastus-ehitustöödega Tallinnas alates 2003. aastast, firma juht oli Alari Arak (sünd 01.02.1962), ent siis alates 2007. aastast on tehtud mitu muutmiskannet, vahepeal juhtis firmat Riho Roosipuu (sünd 24.09.1973) ent siis, alates tänavuse aasta kevadest on ettevõte maandunud Tartusse, Veiko Rämmeli juurde. Praegu tegeleb ettevõte internetis eri kaupade müügiga.  Firmal on maksuameti andmetel 358 tuhande kroonine maksuvõlg ja äriregistri andmetel esitamata möödunud aasta aruanne. Alari Arak on Tallinnas tuntud ettevõtja, ta on saanud mitmeid häid tellimusi Tallinna kommunaalameti juhi Ain Valdmanni käest. Tema firma OÜ Feralco Team tegeleb Tallinnas mulla- ja kaevetöödega ning OÜ Extra Holding parkimisautomaatidega.

Nii et Rämmel, nagu nähtub, on klassikaline tankist, kelle juures maanduvad võlgades, raskustesse sattunud või muidu uut omanikku vajavad ettevõtted.

Aga vaatame edasi. Kaheksa aastat tagasi ilmus Õhtulehes šokeeriv artikkel selle kohta, kuidas Tallinnas asuva Paljassaare sotsiaalmaja juhataja asetäitja ütles, et teda on ähvardatud mõrvata:


ja selleks ähvardajaks polnud keegi muu kui heategija Veiko Rämmel. Ta ütles sotsiaalmaja juhataja asetäitjale nii: "Oled tore mees, aga vales paadis. Tule meie poolele, sinna, kus on viis naist. Kui tuled, jääd tööle ja kõik läheb hästi. Kui ei tule, siis võib midagi juhtuda. Nii kui astud naiste vastu, sõidab tank sinust üle ja sinu laipa on hale vaadata." Tõeline heategija jutt, kas pole?! Lausa headuse kehastus. Taustaks niipalju, et sotsiaalmaja töötajad tahtsid juhatajat maha võtta ning "läbirääkimisi" käis pidamas ühe töötaja Virve Rämmeli poeg Veiko.

Niimoodi. Ja see pole veel kõik, nagu ütleb tuntud reklaamlause. Heategusid on veel kuhjaga. Nimelt, nagu kirjutab perekool.ee foorum, siis: Tallinnas tegutsevad petturid Veiko Rämmel (tituleerib end juristiks, tegutses portaalis www.juura.ee Väike Vemmal nime all ning petab lihtsameelsetelt olematute teenustega raha välja) ning Joel Colders (kriminaalsetes ringkondades tuntud Arhitekti nime all), väidab et on arhitekt ning kaob saadud ettemaksuga. Ka see oli mõned aastad tagasi. Võib arvata, et Veikol, suurel heategijal läks Tallinnas kõigist heategudest jalgealune nii tuliseks, et pidi Tartusse üle kolima. Samas, "Väike Vemmal" on päris hea hüüdnimi.

Nüüd, nagu nähtub, on Rämmel asunud õppima Tartu Teoloogia Akadeemias, kus ta on valitud koguni üliõpilasesinduse liikmeks. Ja kus õpitut ta siis omamoodi presenteerib. Meenutab kangesti Harry Ahvenat tuntud Õnne 13 seriaalist.

Veel üks pikantne seik Rämmeli kohta kogumikust Ametlikud Teadaanded:

09.09.2008
Kohtuteated
Prindi

Tartu Maakohus Jõgeva kohtumaja rahuldas 25.08.2008 tagaseljaotsusega Elisa Mobiilsideteenused AS (registrist kustutatud) - õigusjärglane Elisa Eesti AS hagi Veiko Rämmel'i (elukoht teadmata) vastu ja otsustas mõista välja Veiko Rämmel'ilt Elisa Eesti AS kasuks 20 222 (kakskümmend tuhat kakssada kakskümmend kaks) krooni võlgnevuse katteks.
Sissenõutavast summast 10 111.50 krooni moodustab põhivõlg ja 10 110.50 krooni viivis.

Kohtuotsus on viivitamata täidetav.

Toimetada kohtuotsus kostjale kätte avalikult väljaande Ametlikud Teadaanded kaudu.

MENETLUSKULUDE JAOTUS
Jätta kõik menetluskulud Veiko Rämmel'i kanda.
Mõista välja Veiko Rämmelilt menetluskuludena Eesti Elisa AS kasuks riigilõivu katteks 1100 krooni ja õigusabikulude katteks 2500 krooni.

Tagaseljaotsus loetakse avalikult kättetoimetatuks 30 päeva möödumisel väljavõtte väljaandes Ametlikud Teadaanded ilmumise päevast.
--------------
Selline heategija siis, kes jättis 10 tuhande kroonise mobiiliarve maksmata. Ja kadus võlausaldaja eest kui tina tuhka.

Ja huvitav aeg on Eestis käes, kus sellised heategijad määravad, keda panna kinni ja keda mitte. Kes tohivad sõna võtta ja kes mitte. Kes tohivad elada ja kes mitte.

Mu vanaema ütles juba, et huvitaval ajal elame.

24 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See on vist seesama tüütu uu ell aa (Usk, lootus , armastus) ?

Inno ütles ...

Justnimelt!

Unknown ütles ...

LUGUPEETUD, MITTELUGUPEETUD SOPAPRITSID. TEIE AKTIIVSUS MINU ISIKU VASTU NÄITAB, ET SAITE HAIGET.

Tore! Äkki tuleb mõistus pähe, kuigi vaevalt usutav.

Teie poolt toodud teave on avalik ja ma ei ole seda ka varjanud.

Mainitud firma on minu nimel likvideerimiseks, mis käimas. Olete rahul, ma ei ole selle ettevõttega teinud ühtegi tehingut, ka eelnevad on samad.

Aga jätkake. Igal oinal on oma Mihklipäev. Minu omad on olnud, Teie omad on ees!

Soovitaksin rahuneda Inno, ma pakkusin rahu. Hiljem võid ennast süüdistada.

Muide, tänan tasuta reklaami eest minu isikule ja blogile. Klientide hulk ja blogi külastajate hulk Inno on kaunteri andmetel hüppeliselt kasvanud.

Luba üks kompliment, Sa oled ikka lootusettu tola!

Unknown ütles ...

Mul läheb kiireks, kuid üks märkus veel, Õhtulehe loos muide tõde ei ole, see väljaanne ju tuntud kollane press. Eks siis samasugune sõnnikuprits, nagu ka käesolev blogi. Inno, Sa oled mannetu!

Muide niipalju veel, et too asejuhataja on tänaseks tunnustatud skisofreenik ja naisteahistaja.

Unknown ütles ...

Mul läheb kiireks, kuid üks märkus veel, Õhtulehe loos muide tõde ei ole, see väljaanne ju tuntud kollane press. Eks siis samasugune sõnnikuprits, nagu ka käesolev blogi. Inno, Sa oled mannetu!

Muide niipalju veel, et too asejuhataja on tänaseks tunnustatud skisofreenik ja naisteahistaja.

Inno ütles ...

Siis on ju kõik hästi, Väike Vemmal, minu lugupidamine!

Anonüümne ütles ...

Muuseas Veiko on oma viimasest paljusid aidanud.

Ülle

Unknown ütles ...

Minu poolt veel niipalju Inno, et mainitud aadress on firmade jaoks. Ise käin ööbimas Jõgeval. Head otsimist ja muide tänan veelkord reklaami ja heade soovide eest, Sina laimuveski.

Inno ütles ...

Palju sul neid firmasid seal siis on, mida sa likvideerid?

Unknown ütles ...

Ise käid ööbimas Jõgeval? Elamas käid siis kus? Seal kus firmad?

Anonüümne ütles ...

A minule Veiko väga meeldib.Tema pärast käingi siin lugemas viimasel ajal.Ja loen põhiliselt kommentaare siin blogis.Pea püsti Veiks-hästi mõnus ja sümpaatne tegelane oled!

Anonüümne ütles ...

Ja kiisule: miks sind huvitab kus ta elab ja ööbib :D
Nagu ma aru saan pole tegu enam vaba mehega.

Anonüümne ütles ...

ma juba mõtlesin, et ei tulegi karmi kättemaksu ULA-le. Aga hakkab looma.
On mis ta on , aga retsidivist Sauli kõrval ikka poisike.
Otsi ikka midagi tõsisemat, Urjö.

Anonüümne ütles ...

Mina tean, et Veiko on pepu-poiss, ja kiisusid ei vaata.
Ma käin ka tema pärast siin. Tore poiss. Hea libe auk.
Hoia kõva!

Anonüümne ütles ...

Pole tähtis, mis värvi on kass, peaasi, et ta hiiri püüab. Pole minu asi, kes-mis on Rämmel, peaasi, et ta on aidanud Saul Grossi sugust tegelast paljastada erinevalt Tähismaadest, kes raiuvad kui rauda, et tegu on leebemast leebema ja süütumast süütuma isendiga. Aga noh, sama väidavad nad vanakeste koduta jätja ja muidu petja Liis Haavli ja kogu Klenski kamba kohta, Bäckmannist rääkimata.
Nii et jõudu sulle, Rämmel!

Anonüümne ütles ...

Tunnen vähemalt kolme inimest, keda Rämmel on aidanud.Ants.

Anonüümne ütles ...

Jätke palun tolle venna hing rahule!!! Tegemist on lihtsalt haige inimesega, kes ei anna endale aru, mida või kuidas ta teeb ning lihtsalt teeb kuna on haige. Inno ja Irja... ega iga kivi pole kah tarvis kergitada...

Anonüümne ütles ...

Tunnen vähemalt kolme meest, kes on Veikot pannud. Kaks neist elab Jõgeval.

Telliteenus.ee ütles ...

Kui Tartu kandis veeboilerit tahate puhastada, siis www.telliteenus.ee aitab. :)Muud santehnilised tööd samuti. edu.

Anonüümne ütles ...

Veiko Rämmel on igati muhe sell ja hea südamega inimene.
Erinevalt Urrost-Türjast!

Anonüümne ütles ...

Huvitav, milla see türjo laimu pärast kohtusse kaevatakse? Samas ilmselt antakse temasugusele samasugune ketukas kui Juhan poisile ja peale seda hakkab ta end maailmakirjanduse klassikuks pidama.

Anonüümne ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Anonüümne ütles ...

Seda ma ei tea, kas siin kirjutatu tõsi on või mitte - ega viitsigi uurida ega ei huvita ka (kuigi lisab värvi juurde..)
Kuid kui te selle venna praeguseid fb postitusi loeksite viimastel päevadel.. pisar tuleb silma kohe. Nii kahju teisest.

Tegelikult peaks olema igasugustele inimestele ju oma spetsialiseeritud toetuspunkt, ka sellistele kes ise ei tea, et neil abi vaja on?
Interneti teel tegelt päris palju viha täis inimesi leiab ülesse kellel selgelt on suured lahendamata lapsepõlve probleemid ja tegelt pole üldse viisakas nii räigelt selliste inimeste kallal võtta

Rohkem mõistmist!
Usk, Lootus või Armastus?

Anonüümne ütles ...

Veiko Rämmel on parim! Valimiste ajal... üks hääl Rämmelile - üks pits!