kolmapäev, 11. november 2009

Kuidas Taavi Rõivas armastab Tallinna


Väljavõte Taavi Rõivase kodukalt.

Viimasel ajal on Reformi liikmed, eriti aga Taavi Rõivas kuulutanud, kuivõrd nad armastavad Tallinna. Väites siis, muu hulgas, et linn on omadega suures miinuses. Kuigi, nagu on korduvalt öeldud, ta seda pole. Mis armastus see selline on, võib küsida?!

See on samasugune armastus, ütleme, kui sa soovid näiteks osta omale uut külmkappi, kuna vana võtab hirmsalt elektrit, teeb lärmi ja üleüldse ei külmuta õieti, läheb ühtelugu jäässe. Ja soovid seda uut osta järelmaksuga, sest korraga ei taha suurt summat välja käia, ja pole nagu mõtet ka, sest külmpaki ostad aastateks. Järelmaksu saamiseks pead pangaga sõlmima järelmaksu lepingu.

Nüüd Taavi Rõivas on sinu selline armastav sõber, kes helistab iga päev panka, mis parasjagu vaagib sinu järelmaksulepingut, ja kuulutab, kui suures miinuses sa oled. Ja et sul on miinus olnud viimastel aastatel tohutu ja miinus üha suureneb ja üleüldse oled sa üks loru, kes millegagi hakkama ei saa.

Ja nagu praeguses olukorras on, kus pangad on muutunud niigi ettevaatlikuks, võib selline armastava sõbra soovitus olla otsustav ning sa ei saa järelmaksu ja pead oma vana rikkis külmkapiga edasi elama. Sest sul on selline armastav sõber. Nagu Taavi Rõivas, kes armastab Tallinna.

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Postimees teeb vist online tasuliseks http://pluss.postimees.ee/

teatas,
minister Pupujuku

Anonüümne ütles ...

Kas Pupujuku ongi nende IP aadresside koguja?

Anonüümne ütles ...

Milliste IP aadresside?

Pupujuku

Anonüümne ütles ...

kui sõber on kõrvuni võlgades, siis ma tal uut külmkappi küll osta ei soovitaks. ja kui tal endal niipalju mõistust pas ei ole, siis prooviksin teda takistada küll

Inno ütles ...

Mida sa siis soovitaks, nööri ja seepi?

Inno ütles ...

Aga kui võlad just sellest tekkisidki, et vana külmkapp, sunnik, neelab metsikult elektrit?

Anonüümne ütles ...

Täpselt samuti armastab Savisaar Eestit, aga see teid ei häiri sugugi... Ja võrdlust laiendades - ehk Savisaar ise ongi see Tallinna vana külmkapp?

Anonüümne ütles ...

Tallinnlased räägivad ikka Tallinnat, mitte Tallinna. Tallinnat - mida, Tallinna - mille.

Anonüümne ütles ...

to 23:16!

Mina jällegi tean et tallinlased räägivad tallinlased mitte tallinnlased.