teisipäev, 28. august 2007

Tihedad rebimised meie edetabeleis

Ok, sõpsid, teeme siis jälle väikse vahekokkuvõtte. Käisime vahepeal TÜ kohvikus Tartu NAKi pornotuuril (homme on see siis Türil ning ülehomme Rakveres) ning ohoo, seisud on muutunud.

Meespoliitikuist juhib endiselt ülivõimsalt Andrus Ansip, meie kohkumatu peaminister, 13 häälega, teisel kohal püsib rahandusminister, võrokene Ivari Padar 9 häälega ning kolmas on hetkel härra president, mulgikuueaustaja TH Ilves 7 häälega. Keskerakonnast ning Rahvaliidust pole endiselt kippu ega kõppu.

Naispoliitikute seas käib tihe rebimine sotsist rahvastikuminister Urve Palo (21 häält) ning noore reformlase Keit Pentuse (samuti 21 häält) vahel ning kumbki ei taha veel alla anda. Reformlane Kristiina Ojuland pole samuti öelnud oma viimast sõna.

Meesajakirjanikest on jätkuvalt liidripositsioonil Pealtnägija Mihkel Kärmas (9 häält), kuid tal on kannul KesKusi Juku-Kalle Raid (8 häält). Järgevad 4-hääle-mehed : Kahvli Hannes Võrno ning Kiur Aarma, Terevisiooni Priit Kuusk, Äripäeva Villy Paimets, Postimehe Rasmus Kagge ning Reporteri Tanel Talve. Seksikate telemeeste kõrval esindavad niisiis trükimeedia seksikust Postimees ning Äripäev. Nagu näha, Päevalehes ning SLÕhtulehes eriti seksikaid mehi pole. Samuti mitte Ekspressis. Ning Kanal 2 Peeter Võsal (vaid 3 häält), keda mina võitjaks arvanuks, on selg prügiseks tehtud. Intelligentne seksikus ruulib!

Naisajakirjanikest juhib endiselt Cosmo Merle Liivak (10 häält) ning järgmine on Reporteri Elo Mõttus (8 häält); et siis kas tume Merle või hele Elo??? Aga Päevalehe Tuuli Kochil on samuti juba 7 häält ning 6 häält on võrdselt SLÕhtulehe Dagmar Reintamil ning telenägu Tuuli Roosmal. Paistab, et Postimehes eriti seksikaid naisi ei ole. Samuti Ekspressis.

Homorindel kisklevad võitjaau pärast Paari Marko Reikop (12 häält) ning tantsuguru Jüri Nael (10 häält).

Ka lauljate kategoorias on üht-teist juba selgunud. Meeste poole peal troonib täna õhtul legendaarne, igavesti seksikas Riho Sibul (4 häält), tihedasti järgnemas noor rokijumal Tanel Padar (3 häält), kuid shansse on ka Ultima Thule Raul Vaiglal (2), Köögi Jaan Pehul (2), eksMeieMehel Aivar Riisalul (2) ning presidendiproua Evelin Ilvese suurel lemmikul Chalicel (2).

Naislauljate poolel on enim hääli hetkel Vanilla Ninja Lenna Kuurmaal (4) ning Tähetantsude Gerli Padaril (4), järgnevad käre soulileedi Marju Marynel Kuut (3), intrigeeriv rokitar Lea Liitmaa ehk Blacky (3), malbe lauljatar Kärt Johanson (2), tuhandete lemmik Marju Länik (2) ning noor Superstaari-Luisa (2). Seksikaid naisi niisiis igas eas.

Aga homme võib muidugi kõik muutuda.

Kommentaare ei ole: