teisipäev, 28. august 2007

Täna lähevad võistlustulle lauljad-muusikud!!!

Puhh, oli neid vast palju ritta seada. Aga nagu ikka, kui keegi hüperseksikas jäi välja, siis palun meile häälekalt teada anda.

Aga väike vahekokkuvõte poliitikutest! Paistab, et kõige seksikamad parteid on meil Reform ning Sotsid, kuna meeste arvestuses juhib endiselt Andrus Ansip (13 häält) ning temale järgnevad seksikad sotsid: Ivari Padar (7), TH Ilves (6) ning Indrek Tarand (6). Poeg-Tarandile pakub konkurentsi isa-Tarand (5 häält), samuti on 5 häält kogunud Isamaa-RP Taavi Veskimägi, Reformi-Brüsseli Siim Kallas ning Reformi Taavi Rõivas. Esialgu paistab, et Keskerakond ning Rahvaliit ei suuda vähemasti meestekategoorias Reformi-Sotside sexpauerile konkurentsi pakkuda, kuid kõik on veel võimalik!

Naispoliitikute arvestuses kemplevad esikoha pärast samuti Reform ning Sotsid: sotside Urve Palol on 21 häält, kuid ega reformlaste Keit Pentus (19) ning Kristiina Ojuland (14) kaugele maha jää. Keskerakonna au päästavad Evelyn Sepp 9- ning Kadri Must 7-häälega. Isamaa-RP Liisa Pakostal on samuti 7 häält.

Aga ajakirjanikud, kuis nendega? Üleöö on toimunud mõningaid muutusi. Endiselt juhib Mihkel Kärmas 7 häälega, kuid talle on kohe-kohe kandadele astumas teine intelligentse naise seksisümbol, KesKusi Juku-Kalle Raid (6 häält)!!! Ootamatult on tõusnud Reporteri saatejuht Tanel Talve (4 häält). Temaga püsivad tasavägises konkurentsis Postimehe Rasmus Kagge (4), Äripäeva Villy Paimets (4) ning Terevisiooni Priit Kuusk (4).

Naisajakirjanike konkurentsis on Tuuli Roosma (6 häält) loovutanud esikoha Cosmo Merle Liivakule (9 häält); tihedalt järgnevad Reporteri Elo Mõttus (6 häält) ning SLÕhtulehe Dagmar Reintam (samuti 6). Kroonika Stella K (5 häält) püsib samuti tugevalt konkurentsis, temale järgnevad Postimehe ajakirjanik Tuuli Koch (4), Kroonika peatoimetaja Ingrid Tähismaa (4) ning vastselt kodumaale naasnud blogist-ajakirjanik Epp Petrone (4).

Kuid veel on aega anda hääl oma lemmikule!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Aga Meelika Hainsoo? (Et ta viimasel ajal kõhuga ringi käib ei tohiks ometigi olla takistus)