pühapäev, 30. september 2007

Tore mees



Pärast lapse sündi naine enam mehega ei seksinud. Mees aga tahtis seksi ja vägistas oma alaealise tütre. Tütar ei osanud suurt miskit öelda, naine häbenes silmad peast ja oli samuti hiirvait, aga mees hakkas muretsema. Ta läks pihile.
Mees: vägistasin oma tütre.
Õpetaja: oih, seda pattu.
Mees: ma kahetsen.
Õpetaja: lugege 10 issameiet.
Mees läks altari ette ja luges 10 issameiet. Siis läks uuesti oma toimetuste juurde ja mõne aja pärast vägistas uuesti oma tütre. Ta läks uuesti pihile.
Mees: tegin jälle pattu.
Õpetaja: mis siis nüüd?
Mees: vägistasin jälle tütre.
Õpetaja: 20 issameiet.
Mees läks ja luges 20 issameiet. Siis naasis toimetuste juurde ja vägistas uuesti. Ta läks uuesti pihile.
Mees: see juhtus jälle.
Õpetaja: 30 issameiet.
Mees läks ja luges. Möödusid aastad, mees istus suurema osa ajast kirikus, vahepeal käis korraks kodus tütrega seksimas, ja siis jälle kirikusse palvetama. Rahvas oli mehe üle uhke. Issand, kui tore mees. Nii jumalakartlik! Kogu aeg palvetab! Mees edutati koguduse juhiks. Naised tõid teda eeskujuks oma meestele. Mehed hakkasidki rohkem kirikus käima.
Lõpuks kasvas tütar suureks, mees suri ära ja tema matused olid uhkemast uhkemad. Oh, küll oli tore mees, õhkasid matuselised. Kui väga armastas oma lähedasi! Kiideti ka naist ja tütart, kes olid olnud vagad ja kuulekad. Truud seltsilised.
Tütar võttis mõne aja pärast omakorda mehe, ja sai varsti lapse. Ja oma mehega enam ei seksinud. Ta lihtsalt ei suutnud, see oli nii võigas. Tal läks süda pahaks, kui pidi seksima. Mees pidas ilma seksita mõnda aega vastu, aga siis vägistas purjus peaga oma tütre. Ja läks pihile.

Kommentaare ei ole: