neljapäev, 22. november 2007

Aga kui pikk on teie seks?

Margus Kiis püstitas üht teist teemat kommenteerides huvitava teema. Nimelt ütles ta, et tema ja Lagle seks kestab kauem kui 10 minutit. Siis päris pikalt.

Ütlen ausalt, et meil Innoga on see keskmiselt 5 minutit, kuid see on alati kvaliteetseks. Ehk siis lõpuks on hea mõlemal. Isiklikult arvan, et ka 2-minuti-seks võib olla superhea, kui seda hästi teha :)))!

Nüüd olime pikemat aega haiged, miskis külmetusviiruses, ja siis ei tahtnud üldse seksida. Vat mina kohe ei saa haigena seksida. Niisama musitada ja kallistada muidugi, aga mitte seksida. Nüüd, kus oleme terved, on seksiisu jälle ilusti tagasi.

Et siis kui pikk on teie seks?

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Oleneb partnerist. Ütleks, et keskmiselt pool tundi.

Anonüümne ütles ...

alla poole tunni ei mängi kunagi välja, kui aega on siis 2-3 tundi.
5 minutit ma pesen hambaid tavaliselt

Irja ütles ...

Väga kihvt!
Mina pesen hambaid ca 2 minutit.
Aga kas pikk seks ei ole kuidagi väsitav? Mulle isiklikult on see alati natuke väsitav tundunud.
Mulle meeldib lühidalt ja mitu korda järjest.

Anonüümne ütles ...

Nüüd 40selt kui oma naisega seksin siis katsun nii kiiresti paugu lahti saada kui võimalik, muidugi oodates millal ta oma orgasmi kätte saab. Eksta vist ole jah mingit 10 kuni 15 minti. Aga kui on raha makstud ja aeg jookseb, ega ma litsi enne ta aega lahti ei lase. Staazhika onanistina oskan oma pauku kontrollida nagu juveliir. Kuigi jah, meenub aasta alguses üks lits ajas mul kiiresti suuga lahti ja siis naeris. Nii, et kunagi ei tohi n.ö. valvsust kaotada. Aga jah noorelt sai ehal käidud ja ega siis ikka enne pruudi juurest aknast välja ei roninud ja koju ei läind kui väljas juba valgeks hakkas minema. Ei taht ta vanematele vahele jääda. Nii, et ikka mitu tundi järjest sai uhatud. Pärast riist hell püksis. Oh, mälestused, mälestused ...

Aga jah, näüüd 40selt ajad seda asja tõesti rohkem nagu hambapesu. Ei viitsi liiga kaua passida. Rutiini värk eksole. Orgasmi kirja, pauk lahti ja magama. Kõigil hea olla.

Anonüümne ütles ...

seksi hulka loetakse ikka eelmänbg ka ju. Meil kokku ca 45 minutit.

Irja ütles ...

Ok, eelmänguga koos siis miski 10-15 minutit meil. Aga mina tõesti ei viitsi liiga pikalt. Eks siis poole tunni pärast võib uuesti ju?

Väga huvitav oli lugeda mehe kommentaari, muide.

Irja ütles ...

Ok, eelmänguga koos siis miski 10-15 minutit meil. Aga mina tõesti ei viitsi liiga pikalt. Eks siis poole tunni pärast võib uuesti ju?

Väga huvitav oli lugeda mehe kommentaari, muide.

Anonüümne ütles ...

Minule jäi siiski arusaamatuks miks Irjale anaalseks ei meeldi. Kas talle on seni viletsad mehed ette sattunud või puuduvad tal selleks vajalikud abivahendid. Võib-olla ikka õpiksite selle limõnusa asja ära.

Anonüümne ütles ...

Pikk. Kui nooremad olime, siis ikka tundide kaupa. Praegu oleme kümneaastase kooseluga abielupaar ja tund-poolteist on tavaline kestus. Väsitav ei ole, see aeg kaob justkui hetkega. Päeva parim aeg :)
Paariminutilist kvaliteetset seksi ei ole ise kogenud, aga kui te nii ütlete, siis järelikult on võimalik :)

Anonüümne ütles ...

Me oleme naisega koos juba 10 aastat.. ning tänaseks on seksimine minevik. Naisel muutunud armastus universaalseks ning seks vastuvõetamatuks. Enne seda kulutasime asjale 5 minutit, kusjuures nö. lõpetasime alati koos... pärast olime kaisus jupp aega. Kuna kuival olemine muudab mu ikka täitsa kurjaks, siis maandan ennast oma sõbrannaga ülikooli ajast.. Temaga võib meil eelmäng kesta 5 tundi... lainetades kirelõõmas... kus lõpetamisest oleks lihtsalt kahju.. Pikem seemnepurskevaba vahekord ei ole julm andmine, pigem meditatsioon ja trans kirelõõmal, lähedusel.. Kiire nühk-nühk tormlemine lõppu ei ole võrreldav...

Irja ütles ...

See viimane on väga huvitav kommentaar. Lugesin just üht huvitavat artiklit inglise Marie Claire´ist, kus pikaaegses suhtes olevad mehed kurtsid, et seksi jääb järjest vähemaks. Samas, ma ei saa aru, miks sellisel juhul koos elada?
Kas selle teise naisega ei oleks hulga toredam koos elada???

Anonüümne ütles ...

Ma olen ka Irjaga nõus: seksita kooselul pole minu meelest erilist pointi.
Aga Irjale siiski hüpoteetiline küsimus: kui te siiski otsustate ühel päeval lapse kasuks ja kui sul sünnitamise järel peaks libiido vähenema või sootuks kaduma, mis on paljude naiste tragöödia, kas laseksid siis Innol minna ja oleksid nõus olema üksikema? Enamik naisi ju seda ei suuda.

Anonüümne ütles ...

ekskolleeg tabas (ilma mingit smiley't lisamata miskip2rast) ilusasti pointi...
klassikuid tsiteerides m66davad inimesed riista pikkust ka nii, et murravad k6igepealt joonlaua pooleks ja viskavad esimesed 10cm minema;))
kui seksist 2-3x pikem eelm2ng juurde liita, tuleb muidugi oma tund 2ra;)