laupäev, 17. november 2007

Kruuda juures tööl vaid luuserid


Väljavõte Postimehe veebist.

Nagu kirjutab tänane Postimees, on Kruuda juures tööl vaid luuserid: Kati Murutar, Marica Lillemets ja Toomas Lepp, kes pole ajakirjanduses millegi säravaga silma paistnud. Nad on sellised jutupaunikud, kes on alati juures kiibitsemas, kui miskit uut tehakse, kuni nende andetus paljastub, ja nad kõrvale jäetakse.

Paistab, et ainuke tõsisem tegija, kelle Kruuda endale suutis värvata on Kalev.ee juht Sten Hankewitz, kes on andekas ajakirjanik, sai Äripäevast kinga seoses osalemisega mingis juudivastases grupis, ja edasi vedas Päevalehe veebi.

Kruuda on ise ka luuser. Ei suutnud 50% turuosaga kommibisnist üleval hoida, kukkus ühel päeval hooga mingeid stagneerunud leivakombinaate kokku ostma, ja jooksis veel rohkem kinni. Selle asemel oleks võinud poodidesse korralikud Kalevi stendid teha ja korralikku valikut müügil hoida. Nagu seda teeb Laima ja on edukas. Kuigi Laima toodang on paras saast, šokolaadi nime all müüakse mingit rämpsu, välja arvatud jõhvika-sefiir.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Toomas Lepp & Banaani Olga:
http://www.youtube.com/watch?v=oiSkFZGS9_E

Anonüümne ütles ...

Sten Hankewitz on üks andetumaid ja lollemaid inimesi, keda nähtud. Äripäevas töötas ta põhiliselt Inno nö koerana ehk et Innokesel oli toimetajana üks loll ajakirjanik, keda võis panna absoluutselt kõike tegema. Inno ütles Stenile ette teemad, küsimused, allikad. Kuna Steni labasus ja nõmedus on ajakirjandusringkondades üldteada, siis sellepärast ei õnnestugi tal värvata endale alluvateks ühtegi päristegijat.

Inno ütles ...

Noh, mina Stennu kohta nii pahasti ei ütleks. Temas on sisu. Ja igal juhul rohkem, kui neis ülejäänud keigarites, keda selle loo juures oli mainitud.
Palju ta neile päristegijaile siis raha pakkus ka?

Anonüümne ütles ...

väidad, et O.Kruuda on luuser? Kas luuser on mees, kes poole oma äridest miljardiga müüb v see kes kodukana kombel netis oma ex-naise suguhaigustest jahvatab?
Huhuhu..raske otsus.....

Inno ütles ...

Muidugi luuser.
Kui minu sõbra isa oleks olnud Tiit Kõuhkna, siis oleks Kalev tuntud üle kogu Euroopa ja tal 50% turuosa mitte ainult Eestis vaid terves Euroopas.
Ja seda krevetiäri poleks ma kahh perse lasknud minna.
Ning samuti kalabisnist.
Ja piimakombinaadi oleks ägedalt käima pannud.
Leivatehased oleks ümber seadistanud gluteenivabadele toodetele ja müünud neid üle Euroopa.
Kruudal pole globaalset vaadet, ja paljudel teistel wannabe Eesti ärimeestel, kellele vara sülle kukkus ja kes sellega muud teha ei oska kui maha müüa. Sest maha müüakse siis, kui endal enam ideid pole.