kolmapäev, 14. november 2007

Minu maffiamehed, osa II

Tom oli siuke tugeva keha ja lühikeste tumedate juustega jõmm. Sain temaga ühes Rakvere ööklubis tuttavaks ja ta oli väga lõbusas tujus, haaras mind õlale ja tantsis minuga siis niimoodi ringi. See oli miski 5-6 aastat tagasi. Pärast süüdistas oma sõpra, et see oli talle extasyt joogi sisse pannud. Tal oli kaasas 5 sõpra ja nad kõik olid uimas, välja arvatud jällegi autojuht. Maffiamehed on ses mõttes hirmettevaatlikud.

Sõitsime sel ööl Võsule, kellegi suvilasse ja pärast edasi Käsmu. Tom sai vahepeal kaineks ja siis me rääkisime sellest, et kes mida on õppinud. Selgus, et tema oli ka õppinud õigusteadust nagu mina. Mul oli sõbranna ka kaasas, siuke paksuke. Ilus tüdruk muidu, aga Tom kogu aeg irvitas, et rannahooaeg tuleb, kas sa ei tea, ja näpistas sõbrannat iga natukese aja tagant persest. Sõbranna oli jumala vihane, tahtis kogu aeg ära minna, aga kuna mehed olid joogised ja lõbusad, siis keegi ei hakanud muidugi minu sõbranna pärast kuhugile sõitma. Vastupidi, me sõitsime Käsmu ja Tom hakkas keset ööd ühe külalistemaja ukse taga kolkima. Teda ei tahetud sisse lasta, öeldi, et maja on täis. Kas te ei tea, kes ma olen, jõuras Tom ja kolkis rusikatega vastu ust. Külalistemaja omanik tuli siis vaatama ja vist aimas, kes ta on, sest maja uksed tehti meile pärani lahti ja meile anti maja parim tuba.

Aasta pärast oli Tom surnud. Auto leiti kuskilt Tallinna-Tartu maanteelt. Tühjana. Kuna rahakott koos pangakaardiga oli autos alles, siis kahtlustati, et see polnud röövmõrv. Tom oli maffiajurist.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Parima osa jutust j2tsid r22kimata. Kandid n2pistasid teid taguotsast, ajasid tydod m2rjaks, lohistasid siis parimasse numbrituppa ja ... ja ... ja ... noh, tuleb v6i ei tule? Mis siis sai? Lase juttu selle koha pealt edasi.

See, et surma saadi logish aga sealt on nagu tohutu suur amps juttu v2lja rebitud enne kui see juhtus.

Palun p6lvili. Jutusta kuidas kandid naisi panevad. Just l2bi naisterahva vaatevinkli. Jube huvitav oleks minul kui mehel seda lugeda....

Anonüümne ütles ...

Taavi

Irja ütles ...

Mul on väga kahju, aga edasi ma ei kirjutanud sellepärast, et edasi ei olnud midagi põnevat kirjutada... Tom oli koomas ja jäi norinal magama.
Järgmisel päeval viis mind koos sõbrannaga ilusti Rakverre.
Ta oli hästi armas selline tegelikult.

Anonüümne ütles ...

Ja-jah... kodanik Tellis kaevas ise endale oma tegudega haua valmis. Kedagi ei lööda lihtsalt niisama maha.