esmaspäev, 3. detsember 2007

Ja nüüd uudispomm: Eesti eliithomod koonduvad Brüsselisse


KAS OLED TÄNA ÕHTUL VABA? Eesti suursaadik Brüsselis ELi juures Raul Mälk ja Eesti tähtis esindaja ELi juures siseküsimustes Kristo Põllu. Paar nädalat tagasi tehtud pilt.

Mida me kõike Irjaga siin teada pole saanud?! Alles teine päev, aga juba laotub lahti selline pilt, et oi-oi-oi. Brüsselis on paikselt ligi 2000 eestlast, suur osa neist esinduse juures ja enamus vallalised viljakas eas naised, heade palkade peal (NB! Eesti noormehed, pange tähele!!!). Aga kurblooline on see, et ega siinsetest eesti meestest pole neile suurmat tolku, sest Brüsselisse on koondunud eesti tipphomod.

Ja kuna selle suure ja tähtsa kamba peale pole ühtegi õiget ajakirjanikku kohal, siis valgustan natuke huvitavamaid tahke.

Näiteks see Kristo Põllu, tähtsa nimega atašee siseküsimustes, võõrustas aasta tagasi Brüsselis üht Kristjani-nimelist homomeest Eestist, kes kirjutas sellest ka oma blogis. Lugesid siis eestlased ja hoidsid peast kahe käega kinni. Praeguseks on vanad sissekanded maha võetud. Aga isegi nüüd, kus Kristjan on juba Londonisse mingisse poodi müüjaks suundunud, on üht-teist lugeda selles viitenumbri-nimelises blogis:

"Kuna me olime muskaga kahekesi, siis meil algas suht kohe igav, Irw, see lause kõlas nii, nagu meil poleks musiga koos lõbus ja teises seltskonnas oleks huvitavam olnud. Seda küll pole, Ahti ja co olid kah kohal ja siis mu endine ülemus ja miskid mu brüsseli sõbra sõbrad ja paar heterotuttavat ... aga nendega ei tahtnud ma eriti suhelda :-) Mitte et ka neil miskit häda oleks, lihtsalt polnud tuju. Ja, jah, ma jälle jõin :-). Irw, aga mitte palju ja mitte mällu ja mitte oksendamiseni. Aga vahet pole ... ausõna pole.

Pärast läksime inglisse, sain brüssellasega kokku, nägin ühte kuuli soomlast keda ahti kaudu tean, ajasime sõpradega juttu, kuulasime muusikat ja olime niisama. Kella 4 ajal ronisin taksosse, sõitsin koju ja keerasin musi kõrvale magama.


Ei mingeid mäluauke ... aga ikkagi ... kopp on ees"

Põnev, eks?! See brüssellane pole ei keegi muu kui Kristo Põllu. Kes siis vaikselt ka Mälguga miilustab. Heterotele teadmiseks, et homomaailmas on levinud tava, et kõik magavad kõigiga. Niimoodi järgemööda. Esialgu võib tunduda võõrastav, aga sellega harjub ära. Ja üks muska on siis kõige tähtsam, kellega abiellutakse, näiteks.

Siin veel üks pilt, kus kaks homo on vestlusringi saanud ühe (igava?!) hetero, politseidirektor Raivo Aegi (Põllu justkui vaataks, et Raivol selline kena pehme lõug....):


1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

no kust te nüüd olete kui teie arvamus oleks tore mitme teema kohta?! miks inimesed postimehest lahkuvad? kuidas käitub ingrid selliste tootsi fopaade puhul?