pühapäev, 2. detsember 2007

Oviir ja Mikko: teil prostid otse nina all ja teie ei reageeri!!!


Pilt seeriast punased laternad Brüsselis.

Siiri Oviir ja Marianne Mikko on end nii täis söönd, et ei suuda piiri panna lausvohavale prostitutsioonile otse nende nina all Brüsselis, kus toimub koledamal kombel naise ihu müük otse tänaval, inimkaubandus ja ma ei tea mis kõik veel. Selle asemel kirjutavad need saamatud tädid epistleid Eesti lehtedele prostitutsioonist Eestis, mida pole õieti ollagi. Ja Eesti lehed avaldavad ära kõik, mis sisse tuleb, nii et ila tillgub mööda lõugu alla. Eesti ajakirjandus ilmselt lakuks ka poliitikute persed puhtaks, kui selline võimalus antaks.

Ja lisaks, Oviir ja Mikko, on Brüssel üks Euroopa homopealinnu. Miks te siin otsustavalt ei reageeri?! On ju homomeelsus Eestis ametlikult põlu all, kõik kirikumehed, keda te austate ja armastate, siunavad homosid nii et seda nägu, aga teie talute seda jäledust?! Ai-ai-ai! Miks te ometi juba ei tule tänavale protestima, teete silmakirjalikult head nägu?!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mis hinnaga pakutakse?

Anonüümne ütles ...

pisut hüsteeriline.
mina arvan et seni kuni arvaja pole rahvusvahelisse prostitutsiooniärisse teenusepakkujana sattunud ei tohiks sõna võtta tooniga justkui inimkaubandust selles vallas poleks olemas.

Anonüümne ütles ...

kenad prostid!
ainult mingid ametnikud bürokraadid saavadki sellistel tänavatel piirdriteks jääda!!!

Anonüümne ütles ...

vt, anonüümus, on oluline vahe, kas oled kuskil valgevenes suteka hirmuvalitsuse all või kuulud L-Euroopas täiesti ametlikult prostide a/ü-sse ja maksad riigile makse