teisipäev, 22. jaanuar 2008

BB Vanemuises, vaadata võib, aga ei soovita, Pärn on hea ja Lumiste pole ka lavastajana hea


Beautiful Bodies, kavalehe esikaas.

Käisime Irjaga pühapäeval Vanemuise väikses majas vaatamas Laura Cunninghami tükki "Beautiful Bodies", lavastaja Jüri Lumiste, osades Katrin Pärn, Kristel Elling, Piret Simson, Marika Barabantšikova, Janika Sillamaa ja Eva Klemets.

Olgu kohe algul öeldud, et tulime pärast esimest vaatust tulema, aga see oli isegi hea, sest etenduselt Sekstett a la carte tulime juba tulema pärast esimest poolt tundi. Sest ei suutnud profaanlust taluda.

Mida öelda, tükk ise oli sarjast Seks ja linn, kus naised ajavad oma asja. Katrin Pärn oli tasemel, ülejäänud jäid nõrgaks, eriti Kristel Elling, kes pidas vastu vaid esimesed 5 minutit, suutis oma rolli välja mängida, siis vajus ära. Simson jäi samuti nõrgaks, Barabantšikova ja Klemets kah. Sillamaa pole üldse mingi näitleja, ma saan aru, et emmu on ta oma armukese Tarmo Leinatamme kaudu sinna teatrisse susinud, aga milleks???!!! Ta võiks parem kuskil laulda, seda ta enam-vähem oskab. Või ma ei tea, mis teda huvitab. Aga näitlejana on ta null.

Ja lavastajana on Lumiste samuti null. Lavastajatöö oli olematu, näitlejad täiesti rakendamata! Ja loomulikult hakkas tükk venima. Ma ei tea, mida ta teha võiks, kuhu minna, aga näitlejaks ega lavastajaks ta ei sobi. Ta on lihtsalt ilus mees, las teeb lapsi, parandab genofondi. Muidugi, ta on suht lühike ja nõrguke, naistele ilmselt eriti ei meeldi. Aga ta vist laulab hästi, miks mitte asutada duo: Sillamaa ja Lumiste. Aga palun hoidku teatrist kaugele!!!

3 kommentaari:

Liina ütles ...

http://on-midameenutada.blogspot.com/2007/01/sitt-komm-beautiful-bodies.html
olen teiega täiesti nõus.

Anonüümne ütles ...

Kirjutage, mis on Tartus parimad etendused. Plaanin just Tartusse teatrisse minna.


Tänud!

Irja ütles ...

Absolutselt kindlasti soovitan minna vaatama Tähed hommikutaevas, mis räägib Moskva prostituutide elust enne olümpiamänge. See on Sadamateatris ja väga kihvt etendus suurepäraste näitlejatöödega.