kolmapäev, 9. jaanuar 2008

Ingrid Tähismaa on alkohoolik?!


Ingrid Tähismaa, kujutis Kroonika kalendrist, pildistatud klubis Überlingen.

Kirjasaatjad, kes on laiali üle maa, on teada andnud, mitmed seejuures, ja korduvalt, et Ingrid Tähismaa on alkohoolik. Teda on nähtud mitmes kohas purupurjus, tuikumas. Ja et lastega pole tal aega üldse tegeleda. Et lapsed peaaegu ei näegi oma ema. Ja et Ingridil on peenelt öeldes alkoholi probleem. Ta olla alkoholi küüsi langenud.

Ja tõsi on, paljudel piltidel on Ingrid, klaas käes. Ka sellel Kroonika kalendri pildil. Näiteks viimasel Kanal 2 aastavahetuse peol oli ta lõpus päris svipsis. Ta käib pidevalt kuskil välismaal. Koos armukestega. Ja on siis piltidel lõbusas olekus.

Ootan lisainfot Ingrid alkoholiprobleemi kohta. Andke teada, kui olete Ingridit näinud napsitanud olekus. Või muidu kahtlaselt.

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Niinii, sellel pildil on j2lle nii k6va fotoshopp yle kainud, et oh ja ah, tulemus t2itsa tasemel - fotoshopp diplom tegijale. T6siselt.

Inno ütles ...

Ma vaatan ise ka, et kael on kõvasti pikemaks venitatud.

Anonüümne ütles ...

mina olen igridit ainult koos lastega ja paistab et kainelt näinud (vereproovi ei võtnud ning hingeõhku ei nuusutanud).


seltskonnafotodel on paljudel inimestel klaas käes (enamasti alkoholiga) ning seda isegi. rasedatel. see ei tähenda et nad sellest jooks või probleemiga oleks

Anonüümne ütles ...

Selles, kas Ingrid Tähismaa on alkohoolik ei oska kaasa rääkida, küll aga imestan selle üle kust tuleb see veider, et mitte öelda idiootlik komme poseerida piltidel alkoholiklaas, -pudel käes või suul. See on ju puhas joomarluse propaganda.

Anonüümne ütles ...

Nägin Inksu
Stockmanni naisteosakonnas, üsna auru all tundus olevat. Koos noore brüneti mehega. Eelmisel neljapäevalt. Kihistasid ja Inksu tuikus kergelt. kell oli 8 ühtul.

Anonüümne ütles ...

A miks ta siis juua ei või?

Anonüümne ütles ...

Selle pildi peal ei ole Ingrid Tàhismaa, ma ei nàe mingit sarnasust temaga, see on mingi suvaline tsikk. Aga kuidas ta Kroonika kalendrisse sattus ja miks talle Ingrid nimeks pandi?

Anonüümne ütles ...

See pilt meenutab natuke Wiiralti "Põrgut"

Anonüümne ütles ...

Klubi on siiski Über b l i n g e n

Anonüümne ütles ...

miks ta koos armukesega reisida ei võiks? vaba naine ju? sina ju võisid oma armukese irjaga lausa koos elada, võid shampust mullivannis imeda ja nii edasi? ega teil juhusliselt alkoholiprobleemi ei ole tekkinud?

Inno ütles ...

Mul süda valutab laste pärast.

Irja ütles ...

Kui siin nüüd jutt meie alkoholitarbimisele läks, siis tunnistan ausalt, et joon nädalas ühe klaasi punast veini või ühe pokaali shampust.

Anonüümne ütles ...

20.04.2005 11:40
Inimesi harivad ja sõnumeid toovad 1000-nded ajakirjad ja ajalehed maailmas. Ka Eestis.
Näiteks "Akadeemia", "Vikerkaar", "Looming",
"Horisont" jne.
Õnnetus on see, et sopaajakirjandus ei loo uusi vaimseid väärtusi, vaid külvab segadust, sogab vett ja nuhib inimeste intiimpesus. Rohkemaks ei ole nad suutelised ega võimelised. Selleks, et kirjutada valmis artikkel "Akadeemiasse" või ajakirja "Keel ja Kirjandus" peab olema haritud inimene. Kroonikasse loo kirjutamiseks piisab sellest, kui kuulujutt üles kirjutada ja see laiali laotada. Hall mass sopaajakirjanduse näol mõjutab masse, nüristab lugejate aju ja loob väärtushinnanguid, mida vähegi vaimsemad ja kristlikult mõtlevad inimesed iialgi omaks ei võta. Sopaajakirjandus risustab meie keskkonda. Särab vastu igas ajalehekioskis esiletil. See on nagu prügi, mida hulganisti maanteeservadele ja metsa on ebakultuursed ja vastutustundetud inimesed maha visanud ja meile kõigile on visuaalselt pähe määritud.
Siinjuures on oluline teada, et Põhiseaduse mõtte kohaselt on inimese eraelu puutumatu. Sopaajakirjandus aga vist ei ela meie õigusruumis.