esmaspäev, 21. jaanuar 2008

Juba saabub tagasisidet Langi tegemiste kohta, teda nähti koos armukesega Õismäe Rimis aluspesu ostmas


Rein Lang, väljavõte tema blogist.

Stringerid-kirjasaatjad-korrespondendid, kes laiali üle maa, annavad teada (NB! Homme tulemas lisa!):

Tere, olen teie blogi igapäevane lugeja, teie lehekülg on minu RSS Feed´is. Suur tänu teile päevakajalise lugude ja arutluste eest! Need on tõesti huvitavad. 5+

Rein Langi kohta: käisin eelmise kolmapäeva pärastlõunal Õismäe Hyper Rimis. Ja silma jäi selline asi, et Rein Lang oli mingi ca 25...30- aastase naisterahvaga sealsamas poes ja ostsid endale Rimist aluspükse. Kõige pealt võtsid Reinule mingid ca 60-kroonised hallid koledad bokseid. Siis passisid tükk aega hambapasta ja kosmeetika riiulite vahel ning siis suundusid tagasi pesu juurde ja ostsid naisele ka mingid odavad trussarid.


Ega see muidu ei oleksiki pilku püüdnud, kui tegemist ei oleks Rein Langiga. Raha peaks nagu ju olema...miks siis omale ja armukesele (ilmselt, sest tema abikaasa see igatahes kindlasti ei olnud, vaid ikka keegi palju noorem) Rimist odavat Poola aluspesu ostetakse. Oleks võinud ikka härrasmees olla ja oma armukesele mingist paremast kohast pesu valida kui Rimi nn."poolkadakaturukaup". Ju ei taha siis palju raha välja käia. Ihnur selline!


Mul töökaaslane tegi sellest ostlemisest ja trussade valimisest Rimis telefoniga pilti ka. Homme proovime teile selle pildi tööjuurest meilida :) Piinlik ja halenaljakas lugu rahaahne reformlasega :) Kus on pornopolitsei silmad, nagu öeldakse :)


Tervitades,

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Piinlik ja halenaljakas on inimene, kes mingis supermarketis sisseoste tehes vahib kõiki teisi inimesi, kes midagi ostavad või ei osta. No nii piinlik, et ei taha enam supermarketisse toitu ostma ka minna:) Jooksin mingil hetkel lollilt sülle ka ühele prominendile, pärast mõtlesin, et mingi tola järsku võttis pilti, kui vabandamisega koos mõne minuti teksti vahetasime.

Anonüümne ütles ...

hahahaaa.
oi jah. pole mehel stiili, no mida teha.