esmaspäev, 21. jaanuar 2008

Rein Langi armukestest, alustame Ojulandist


Kristiina Ojuland, väljavõte Riigikogu kodukalt.

Võtame ette Rein Langi kõige kuulsama armukese, Kristiina Ojulandi, kelle kohta Saša Makarov ütleb, et ei jaksa nii palju kui Kristiina tahab ja kes on väidetavalt niipalju aborte teinud, et enam last ei saagi. Aga see selleks.

Ojuland on pärit Ida-Virumaalt, Kohtla-Järvelt, mida ta enamasti häbeneb. Ja Ojuland häbeneb ka oma vanemaid. Näiteks Tähelaeva saates, kui tehti intervjuu Ojulandiga, siis tema vanemaid targu ei näidatud. Kuigi vanemad tahaks oma tütart näha. Isa on autolukksepp ja ema pensionär, kel närvid läbi. Isegi kui isal oli insult, ei käinud tütar teda vaatamas.

1999. aastal jäi Ojulandi isa Jõhvis vargusega vahele, see oli Ida-Virus laialt teada ja see oli kord, kus Ojuland, kartuses oma karjääri pärast, oma vanematele tähelepanu pööras, makstes kogu kupatuse kinni. Ojulandi elu moto on: Kui sind visatakse uksest välja, siis roni aknast sisse!

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

võib-olla Ojulandi isa oli samasugune despoot nagu sinu oma, sellepärast ta ei käinudki teda vaatamas. Sa oma isa läheksid vaatama kui ta preagu insuldi saaks?

Anonüümne ütles ...

ojulandi ringitõmbamised on paljudes toimetuses teada, aga kirjutada sellest ei lubata.

Irja ütles ...

Meil lubatakse. Kui midagi teate, laske käia ja vihjake.