pühapäev, 27. jaanuar 2008

SLÕhtulehe vinge vändagängster: Urmo Soonvald


Urmo Soonvald, väljavõte SLÕhtulehest. Isegi sellel pildil paistab kikkis till.

Nagu teatavad kirjasaatjad, kes laiali üle maa, ei tööta SLÕhtulehes ainult üks sekspomm. Lisaks Ants "liputaja" Põldojale ahistab noori tüdrukuid peatoimetaja asetäitja Urmo Soonvald. Kes on siis täielik vastand peatoimetaja Väino Koorbergile, kes olevat päris süütu veel. Siin olgu esitatud ühe insaideri nägemus asjast:

Urmo Soonvald on see sama täidlase kerega "härrasmees" SLÕhtulehest, kes oli kunagi Sõnumilehe peatoimetaja ja kelle väikesesse hinge ei mahu ära pisiasi, et temast ei ole kunagi saanud SLÕhtulehe peatoimetajat. Aga mis seal ikka - see annab võimaluse oma alluvaid mõõdukalt kiusata. Selle asemel, et oma komplekstidele julgelt silma vaadata ja need lahjendada, on Soonvald arg - küllap ta ei saagi aru, et teda purevad siit ja sealt erinevad kompleksid, kuna nüüd peab ta kellelegi alluma.

Aga Soonvald on tegelikult olnud alati üks paras kiimakott... Mäletan seda ajast, kui töötasin SLÕhtulehes ja tööd oli parajalt palju, sest inimesed lahkusid parematele jahimaadele. Mu kolleegideks olid tol ajal näiteks Ave Lepik, Katrin Lust...

Igatahes olid just need kolm naist Soonvaldi kiimase pilgu all. Ta elas isegi mõnda aega koos Ave Lepikuga, kuid keelas Avele ära sellest toimetuses rääkimise. Elasid nad seal Soonvaldi Kadrioru korteris ning kui Ave paar klaasi veini oli võtnud, hakkas kurtma, kuidas Soonvald ei taha sugugi suhet temaga avalikustada. Ave oli tõsiselt õnnetu ja teised püüdsid teda lohutada. Kaua see pidu ei kestnud, sest Ave, iseloomuga naine, ootas ning ootas ja saatis lõpuks Soonvaldi pikalt. Ei tea täpselt, kui pikale lainele ta selle Soonvaldi saatis, kuid nii see suhe purunes.

Soonvald heitis ka pidevalt silma Katrin Lustile, sellele, kes elab nüüd vist Londonis. Katrin oli selline ilus, blond, suure rinnapartiiga tüdruk, tol ajal ümaram ja keda paljud õhtulehe mehepojad pikema pilguga vaatasid, pulk püksis kõva. Katrin käis aga tol ajal tuntud ärimehe Rein Kilgiga ning Soonvald krigistas hambaid, sest ükskõik, milliseid lähenemistaktikaid ta ka välja ei mõelnud, jäi Katrin tema suhtes külmaks.

Soonvald tegi koosolekutel, mis oskas, et Lusti endast välja ajada ja paar korda hakkas Lust vist isegi koosoleku ajal nutma ja Soonvald oli ilmselt rahul. Noh nii, et kui keppi ei saa, siis vähemalt oskab ta naise nutma ajada. Soonvald vist mõtles, et kui Lust on Kilgi armuke, siis asi see tal pole ka tema ees jalgu hargitada, kuid võta näpust. Naistenurgas sai meie väike seltskond irvitada, et Soonvald jäi jälle kepist ilma.

Millalgi hakkas Soonvald jahtima seda püstolreporterit, Kirsti Vainkülat, kuniks kõik märkasid, et Vainküla pluuse all kõht kasvab. Uudis ilmus vist isegi Kroonikas ja Naistelehes, nüüd on Soonvaldil tegemist küllaga, sest tuleb mähkmeid osta ja Kirsti kahele varasemale lapsele, ning enda omale ka, isa olla. Isana pidi ta aga väga tore olema.

Vaat, mis tähendab, kui mees, kes läheneb keskeale, leiab naise, kes on talle valmis tite sünnitama. Täitsa ime!

6 kommentaari:

Irja ütles ...

Super lugu! No nii humoorikalt kirjutatud. Mulle jätab ka see soonvald kiimase ahistaja mulje.

Anonüümne ütles ...

Mingi aeg tagasi lugesin siit blogist Kiur Aarma seiklusi Epp Petronega, nüüd siis Rein Kilgi till Katrin Lusti tupes. Ega sellest kusagil mujal lugeda saagi, kui siit blogist. Hea töö! Ja hea meelega loeks, keda siis Kilk veel on keppinud? On ju tegu ikkagi iga nädal eetris rahvale möla peale ajava inimesega.

Anonüümne ütles ...

neid naisi oli teisigi - kohe kui mõni ilusam ajakirjanik tööle tuli, oli soonvald platsis ja tahtis teist välja kutsuda. aga kohe ei tõmba selle soonvaldi poole - rasvapolstriga ja karismata mees... ei tõmba, tee, mis tahad...

Anonüümne ütles ...

Kilgil on palju tüdrukuid - aga kõige pikemalt on tal püsinud mingi Katja, kellega nüüd ka lapse sai, nii aasta tagasi umbes. Kilgiga on ka veel see lugu, et mees on üks igavene flirtija ja kokku on tal vist seitse-kaheksa last. Võib Sõõrumaaga vabalt võistelda.

Anonüümne ütles ...

TO: Anonüümne

Lusti ja Kilgi seiklustest on kirjutanud nii Kroonika kui Just!.
Aga seda vägagi ammu.

Anonüümne ütles ...

Ma võin kinnitada, et Soonvaldi Kadrioru korteris pole keegi enne Vainküla üle ühe öö elanud. Ühe-öö-elajaid, kes varahommikul taksoga lahkusid, oli see-eest küllaga.