pühapäev, 27. jaanuar 2008

Urmo Soonvaldil ilmselt seksisõltuvus

Nagu selgub tähelepaneliku lugeja kirjast, on SLÕhtulehe uudistetoimetaja Urmo Soonvald üks väike ahistaja. Mnjaa. Nüüd paistavad hoopis teises valguses ka need lood, mis Kirsti Vainküla, Urmo Soonvaldi elukaaslane ja lapse ema, Innost Õhtulehte treis ja mille Urmo Soonvald pärast oma äranägemise järele ära toimetas. Nii on meile vihjatud. Et Kirsti kirjutas ja Urmo toimetas.

SLÕhtulehe esiküljel nimetati Innot "kiimakotiks" ja ühe Kirsti treitud loo juures "seksihullust enesepilastajaks". Ehk siis kiimakott Urmo Soovald omistas omaenda kompleksid ja kihud Innole.

Urmo on kindlasti väga õnnetu selle üle, et ta suisa peab oma nokut naiste vastu hõõruma, kuid ütleme ausalt, et see ei vabanda tema "aktsioone" sugugi. Mõelge, kui raske on töötada Õhtulehe naisajakirjanikel Dagmar Lambil, Kadri Paasil, Katrin Pautsil, Katrin Rohtlal, Karoliina Vaslil ja teistel! Kui nurga taga passib kiimane Soonvald, valmis neile iga kell peale kargama. Täiesti ebaterve töökliima ju. Seepärast ilmselt ongi kõik vähegi ilusad naised Õhtulehest jalga lasknud. Seal ei saaks ju rahulikult tööd teha.

Ilmselt põeb Urmo seksisõltuvust, tal on kogu aeg kihu ja ta ei saa sinna midagi parata. Noku läheb kõvaks, nii kui ilusat naist näeb. Ja tekib vastupandamatu isu see naine ära vägistada. Sellisena on ta muidugi ohtlik ja ma kujutan ette, kui häirivalt mõjus Urmole Inno väike naljake, et kui ta seksi ei saa, siis läheb silme eest mustaks. Mis oli Innole nali, on Urmo jaoks kibe tõde ja reaalsus. Tal läheb KA TEGELIKULT silme eest mustaks, kui ta seksi ei saa. Siin võiksid aidata seksikihu pärssivad tabletid. Ameerika näitlejal Michael Douglasel oli ka seksisõltuvus ja ta käis ravil ja sai abi.

Kujutan ette, et Kirsti Vainküla elu on üks pidev koshmaar. Ei saa Urmoga teatrissegi minna või seltskondlikule üritusele, sest igal pool on ju ilusad naised ja Urmol võib minna ootamatult kõvaks. Seda häbi siis! Issand jumal! Ja nii nad istuvad kas toimetuses või kodus ega käi kusagil. Muidu viimati Urmo veel hõõrub oma nokkelit kellegi naise vastu ja oi seda seletamist siis.

Aga nüüd üleskutse: kindlasti ei ole Urmo Soonvald ainus. Küllap varjavad lehetoimetused ning miks mitte ka tele- ja raadiomajad teisigi ahistajaid. Kirjutage aga julgesti, väärt vihje eest 500-1000.- kätte. Ärge häbenege. Tõmbame ahistajad liistule!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kristi Vainküla edu saladus

Vaatasin, et olete Soonvaldi liistule tõmmanud ja kirjutaks veidi SLÕhtulehe tagamaadest, mis ppaljusid ajakirjanikke on aastaid väga närvi ajanud, seda Vainküla koha pealt.
Vainküla on ajakirjanduslik Kätlin Maran, kes oskab endale mehi valida. Kui Mran valib mehi raha järgi, siis Vainkülal on täitsa juhuslikult olnud meesteks ja laste isadeks kaks SLÕhtulehe ülemust. Esmalt too Rait Raidmaa, kes oli uudistetoimetuse juht. Ütlen ausalt, et rahu tema põrmule, aga ajas ikka närvi küll, et Raidmaa andis kõik head ja skandaalsed uudised oma Kristikesele. Teistele jäid umbes sellised tekstid, et "Kaerahelbepuder poole kallim", samal ajal, kui Vainküla kirjutas jälle esikaanestoorisid.
Siis oli Vainküla lapsepuhkusel ja mõnda aega said nime teha ka teised. Kui ta tagasi tuli, oli justkui iseenesest mõistetav, et kes see ikka skandaali ära teeb, kui mitte Kristi?
Raidiga läksid nad lahku ja millalgi hakkas susisema suhe selle kiimakott Soonvaldiga, kes loomulikult jälle kõik parmad palad oma Kristi armualtarile tassis.
Paljud meie ajakirjanikud lleidsid, et see on ülimalt ebaõiglane, aga mis sa teed, nii see oli. Praegu on Kristi jälle lapsega kodus, aga nüüd seob teda Soonvaldiga juba tugevamalt kui kunagi varem laps, nõnda jäävad parimad teemad perekonda.

Anonüümne ütles ...

vanad lojaalsused mõranevad?!? mh? hakkate oma sõnadest järjest taganema. tüüpiline.