reede, 29. veebruar 2008

Mihkelson palmioksalt alla sadanud?!


Siin Mihkelson koos Triin Ploomipuuga tänavu, väljavõte SLÕhtulehe veebist.


Siin koos Joanne Vaughaniga 2006. aastal, väljavõte SLÕhtulehe veebist.


Siin koos Joanne Vaughaniga 2005. aasta vastuvõtul, väljavõte Äripäeva veebist.

Tõepoolest, kes vähegi tähelepanelikumalt pingviinide paraadi vaatas, see märkas, et Marko Mihkelsoni käevangus pole enam tema IT-ettevõtjast ja miljonärist patroon Joanne Vaughan, vaid üks teine naine, kes kuigipalju Vaughani meenutab. Mis justkui tahtnuks jätta muljet, et Marko elus on kõik endine.

Aga ei ole. Ja ai-ai-ai, Marko, nüüd on sul elu pees. Sest kes maksis kinni kõik sinu valmiskampaaniad, kes ostis suure villa Viimsisse ja uhke maastikuauto, kes lõi sulle Balti Venemaa Uurimise Keskuse ja selle juhi ameti ja kes sünnitas sulle tütre Rosemarie? Kes õpetas sind golfi mängima ja hobustega ratsutama? Kes tegi sinust selle Marko Mihkelsoni, kes sa praegu oled? Kes tegi tagasihoidlikust Valga poisist suurilmamehe? Õige, see oli Joanne.

Kes on kuuldavasti põrutanud elama Pariisi, koos tütrega, ning jätnud Valga poisi omapäi elumere keerisesse. Nii et nüüd peab Marko näitama, kas ta ujub välja.

Ja mis sai suhte purunemise põhjuseks? Kas Marko kõrvalehüpped, nagu Ingridil minu selja taga? Ja siis leidis Joanne Pariisist uue kallima, nii nagu mina leidsin Irja. Ohh, Marko-Marko. Ilmselt oleks sulgi aeg tagasi Valgamaale põrutada. Ja näiteks koos Ingridiga vaikselt talupidajaks hakata.

Taustaks niipalju, et Mihkelsoni kooselu Vaughaniga algas kümmekond aastat tagasi ajal, kui ta oli tulnud just Postimehe korrespondendi kohalt Moskvast Tallinna ajalehe peatoimetajaks (võimalik, et nad tundsid teineteist juba Moskvas, sest Joanne firma asus seal). Ent peatoimetamisest ei tulnud midagi erilist välja, teda eriti ei nähtudki toimetuses. Kadastik oli väga närvis. Pärast seda algas Mihkelsoni peadpööritav karjäär poliitikas. Temast sai kõigepealt Balti Venemaa Uurimise Keskuse juht, Valga volikogu liige, siis Riigikogu liige Res Publica nimekirjas. Inglanna Joanne Vaughani võlus ilmselt ära väikelinna poisi uljus, tahumatu olek ning oskus olla iga kingituse eest tänulik.


Siin Joanne Vaughan koos 2003. aastal sündinud tütre Rosemariega, väljavõte Äripäeva veebist.

15 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Need naised on ju nii sarnased, et mitte mingit vahet ei tee. Inno, otsige üles Eesti Ekspressi artikkel, kus Mihkelson ülbitseb, et sööb vaid kalamarja ja koju tellib ainult restotoitu.

Anonüümne ütles ...

No juhtub vahel, et vahtatakse elukaaslast.

Anonüümne ütles ...

Ah,et siis sai nipiga rikkaks.
Edukas inimene kes tegi voodikarjääri.

Anonüümne ütles ...

No tüüpish! Eesti talupoja tahumatus, mis küll vahepeal kaasa meeleheitlike ponnistuste kroonina õhukese kihi suurilmalikku krõbedat koorikut selga sai, hakkas mugava elu ja eesti mehele igiomase laiskuse tõttu koorepragudest jälle välja immitsema. Ja seda ei viitsinud end tõeliseks arstokraadiks pidav inglanna enam taluda - põrutas sinna, kus keskkond ja kodune õhkkond vähem sunnitud ja meeldivam, taevas kõrgem ja ilm päikesepaistelisem. Tunnen kaasa nii ühele kui teisele ja oma kasu said sellest ühendusest ikka mõlemad.

Anonüümne ütles ...

Inno, sa vana krimpsus munn pole IKKA VEEL ära maksnud mulle lubatud tasu 1000 krooni vabadussamba fondi!!!!!!!!!!
Mida sa praalid ja valetad kui sul raha pole? Värdjas sihuke.
Ühel päeval ma löön sul hambad sisse selle eest.

Inno ütles ...

Ära kobise, kuradi vitt. Maksin ära, nii et mokk maha! Ja sul oleks endal paras sahtel tühjaks kammida, töllmokk.

Anonüümne ütles ...

Kui maksid ära, siis näita ette ülekande koopia! Annetajate nimekirjas sind igatahes ei ole.

Anonüümne ütles ...

ja mitte keegi kommentaarides isegi ei julge püstitada teemat, et tegelikult võis Valgamaa poisile ära teha samuti kui ingrid tegi innole. miks teie blogis on muutunud mehed nendeks suhterikkujateks, kui inno senini ingridi koha pealt naiste silmakirjalikkust oode kirjutab? põhjendage mulle miks too it-ettevõtja ja miljonär on teie silmis puhas ja vaikne valgamaa poiss kõiges süüdi? ja ärge hakake ajama, et valgamaa poiss oli nii tark ja kaval et kasutas kõike ära. te ju ise ka ei usuks sihukest juttu!

Anonüümne ütles ...

A see Marko on heast elust päris rasva läind, ilmselt ei viitsind enam inglise prouale vana moodi keelt kõrva ajada ja see lasi Pariisi jalga. Kusjuures tundub, et see inglanna on Makrost tublisti vanem kah.

Inno ütles ...

Jah, las Valgamaa poiss tuleb lagedale oma looga!

Kunagi Ingrid rääkid mulle, et see Valgamaa poiss ütles talle, omakandi inimese poolest, et kasutab vaid seda naist ära ja et tal on ka valgamaalastest ja oma sünnikohast pohhui, kuna seal elavad lollakad. Ega Ingrid parem polnud. Ta ka kirus selja taga valgamaalasi, ka oma peret, nii et vähe polnud. Ma saan aru, et nad mõlemad Markoga varjasid ja vihkasid oma juuri.

Inno ütles ...

Ja karu tänava elanikule: käi kanni! Ja uuri ise välja, kuradi persevest.

Anonüümne ütles ...

Mõned sõnavõtjad ja ähvardajad siin blogis panevad mind lihtsalt imestama, et kuidas ikka nii saab! See on ju peaaegu sama, mis minna teise inimese koju, astuda poriste kummikutega otse tuppa ja sülitada nurka.

See blogi on mõnesmõttes nagu Inno ja Irja kodu, nende tegu ja nägu. Kuna oleme siin kodukal praktiliselt kõik kutsumata külalised, siis mingit viisakust pererahva vastu võiks ikka säilitada, nende kodu ja selle elanikke austada, mitte avalikult laimata. Kui mõnele siin ei meeldi, siis pole ju vaja tulla ainult selleks, et ennast maandada. Laamendage kusagil mujal. Taguge poksikotti näiteks!

Ma pole Inno ja Irja sõber ega pereliige, ma pole neid kunagi näinud. Ma ei kaitse siin kedagi, ega ole kellegi poolt. Olen ebaviisakate ja labaste inimeste vastu. Igal ajal ja igal pool.

Anonüümne ütles ...

Karu tänava elanik on tropp kui ee suuda Inno Tähismaa nime leida! On täitsa olemas seal!

Anonüümne ütles ...

Kinnitan, et tegin ka ise Vabadussõja samba jaoks ülekande ja minu eesnimi algab samuti I-tähega nagu Innolgi ja kontrollisin annetanute nimekirja ja võin kinnitada, et Inno Tähismaa oli seal täitsa olemas! Nii et Karu tänava elanik, pane prillid ette ja vaata enne kui räuskama tuled!!

Anonüümne ütles ...

hei! on huvitav tähele panna, et te vabadussamba teemat ei käsitlegi!
tundub teine viimasel ajal õite kuum teema olevat - ja parajalt poliitiline pealegi :)