pühapäev, 16. märts 2008

Eesti: üks käsi ei tea, mida teine teeb


Väljavõte Postimehe veebist.

Ajal, kui peaminister Ansip (Reformi sõdur) koos oma jumbudega korraldab Türgis suusamaratoni ja avaldab sellega tunnustust riigile, mis on okupeerinud poole Küprosest, räägib president Ilves (formaalselt sots, hingelt labane Reformi aparatšik), kuidas ta ei õpi vene keelt, sest see on okupantide keel. No mis värk on?! Üks taunib okupante, teine kiidab neile takka. Võiks ikka ühtse seisukoha võtta okupantide suhtes. Muidu ei saa keegi aru, mis värk on.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kuule, Inno - võta sõna mõnel teemal, mida jagad. Neidki ju on?! Milleks plahmerdada välispoliitikas, mis nüüd selgelt üle jõu käib.
Kuula võrgust Hardo Aasmäe jutt Küprose olukorrast ära, siis tead juba natuke rohkem. Olukord poolitatud Küprosega on lihtsalt mõlemale poolele megakasulik, seepärast kõmistatakse ka häält, et see olukord ikka edasi kestaks.

Ja muide - Ansip on igati tegija peaminister. Üks paremaid selle ameti pidajaid Eestis. (Või kust neid paremaid peaministreid meil praegu võtta oleks? Pakutagu siis mõni välja?!)
Suusamaratoni on aga väga hea promoüritus Eestile. Näiteks Island tunnustas Eesti taasiseseisvumist esimesena ka sellepärast, et 40-ndate aastate lõpul ehitas nimelt eestlane neile esimese sauna ja islandlastele hakkas saunaskäimine väga meeldima ning kogu protseduur eestlastega seonduma. Muide, sellest eestlasest sai Islandil midagi aukodaniku taolist.
Kui nüüd türklased hakkavad suusaspordi positiivset toonust eestlastega siduma, siis saab sellest meile ainult head tulla.

sp ütles ...

eksole, "ta on super" v6i 6igemini, meil pole eriti paremat v6tta...;)

muide jalgpalliv2ravavaht Evald Mikson oli Islandil (kus ka sauna ja muude asjadega tegelespigem maapaos, sest Rootsist oleks ta venelastele v2lja antud
http://www.eesti.ca/printarticle.php?id=7521