neljapäev, 20. märts 2008

Üks ettepanek seoses anonüümsete kommentaaridega

On selline, et väljaannete esindajad võiks anonüümsena saabunud kommentaarid, mis on eriti olulised, oma sõnadega ümber kirjutada. Siis on hundid söönud-lambad terved, ükski vajalik infokild ei lähe kaduma ja väljaanne võtab läbi ajakirjaniku vastutuse.

Ma olen ise mõned saabunud kommentaarid niiviisi ümber kirjutanud, parandanud ilmselged faktivead, näiteks. Ja minu arust toimib väga hästi. Väljaanne ei pea avaldama kõike saabunud saasta. Ja samas ei jää ajakirjanike eest teadmatusse saabunud info. Seda saab ju kasutada! Jutt on nende kommentaaride avaldamisest. Egas väljaanded ju kõiki paberil saabunud kirju ka ei avalda! Neist visatakse suur enamus prügikasti.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Üks küsimus Innole ja Irjale: te torgite suhteliselt tähtsaid isikuid ja tähtsaid teemasid, kas te saate ka sõimu ja tapmisähvardusi ja kui saate, kuidas neile reageerite?

rosin ütles ...

Nõmedamat ja jubedamat tööd, kui sedasorti kommentaaride ümberjutustaja on raske välja mõelda. See ju veel grammike hullem, kui pärishiltoni kepiuudiseid vorpida. Ja sõimata saaks see õnnetu toimetaja absuluutselt koguaeg ja kõigi käest. Kui toimetab saab sõimata, kui ei toimeta.... ikka saab täie rauaga.
Mina ei tea sellist rahanumbrit, mille eest seda kavõi 3 päeva oleksin nõus tegama. Kui te seda oma blogis teete on natuke teine asi. Aga kui paedki igal hommikul kuhugi sõnnikuportaali komme sorteerima minema.... no EI.

Inno ütles ...

Igas väljaandes on kirjade rubriigi toimetaja. Ma küll ei tea, et nad väga sõimatud tegelased oleks.

Ja mis tapmisähvardustesse puutub, siis pole saanud. Mõned saime möödunud aastal, aga need olid ilmselt seotud Ingrid Tähismaa ja temaga seotud kohtuasjadega. Või siis sellega, et uurisime Ingrid Tähismaa asju. Kui ta Kroonika kohalt kinga sai, on vaikus majas.

Ja kõik ähvardused oleme andnud politseisse, loomulikult.