laupäev, 24. mai 2008

Üks teine Meri/Another Meri



Ülevaade saatest "Sudite sami" ("Otsustage ise")/From Russian "Sudite sami" ("Decide yourself") TV program: http://rutube.ru/tracks/711598.html?v=58d6692b9b2e63570fd39d74adfeb36f

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Selle vene demagoogia lükkab ümber,tõmbab kriipsu peale lihtsa liigutusega 1.meri väitis,et küüditati kulakuid jms.- No,meie pool peaks lihtsalt näitama venemaale neid isikuid keda küüditati.Kas need isikud näivad niivõrd kuritegelikena,et olid väärt küüditamist?
2.Küüditati koos sülelastega kes ...
3.Miks varem ei alustatud seda protsessi?
Eesti polnud kogunud piisavalt jõudu selliseks protsessiks.Me polnud veel EL kaitse all.
Sunnitöölaagrid mis olid natsidel ja venemaal GULAG olid ka Inglismaa kolooniates Aafrikas.Alles nüüd kirjutatakse sellest raamatuid kuid kohtuteni pole asi veel jõudnud.
4.Miks vene sõjaväelaste kuriteod Tsetseenias ei jõua kohtuni?
5.Miks NATO okupatsioon afganistaanis ei jõua kohtuni,miks venemaa vaikkib sellest,miks nad kes on ameerika vastased ei tõsta lärmi NATO okupatsiooni kohta afganistaanis? Iiri sõjavastased organisatsioonid julgelt nimetavad NATO tegevust okupatsiooniks afganistaanis.
6.Väga armas oli vaadata,et venelased nõnda vihaselt võitlevad Eesti eest. Ma leian,et kui olen sõimanud venelasi okupantideks siis nad on aru saanud,et ma pole sõimanud neid nende isiksuse pärast aga sllepärast,et Laar,Meri ei viinud sõda lõpuni,relvad viidi välja aga 20 000 NL okupanti jäeti sisse olen sõimanud poliitikuid kes tegid suure vea ja jätkavad samas vaimus,müües maha meie kodumaad,nii krunte kui tehaseid jne.

Anonüümne ütles ...

See muidugi on väga hea reklaam Eestile.Nüüd on vaja väga head kohtulahendit mis lööks venemaad ja paneks nad tantsima Eesti pilli järgi,mis teeks eeltöö ettevõtlusele,laseks pankadega vallutada venemaad.Ma püüan seostada seda venemaa vallutamise plaani kus Eesti ettevõtjad tahavad rajada venemaale tehaseid.
Mõte väga hea iseenesest,meie kallikesed kaasmaalased kes väga igatsevad venemaa järgi saavad tööd venemaa tehastes mingite väikeste ülemustena,rajavad seal kodud ja jäävadki sinna.
Siin tekib oht kui kuramused leiavad seal kallima ja siis see kallim tahab tungida eestimaale,pugima Eesti saia ja vorsti.
Kas need Eesti ettevõtjad pole liiga enusiastlikud sooviga rajada venemaale ettevõtteid?
Kas seda juudi lugu mäletate kus ta rajas venemaale autotehase ja ühel heal päeval talle helistati ministeeriumist"Me riigistame teie tehase ja kingime teile elu head reisi tagasi ameerikasse"
See juut oli sündinud venemaal,põgenenud koos vanematega sõja eest ameerikasse seal rikastunud ja siis kui venemaa sai vabaks kommunismist siis naases venemaale rajas tehase jne. nagu juba eespool kirjas.