esmaspäev, 26. mai 2008

Piiks-piiks, ja raha ei tule

Mis meil siis on, näiteks aasta pärast, tänavapildis/ How does Estonia look like, let's say after a year:
Swedbank
SEB
Danske Bank
Nordea

Umbes sama seis nagu 1000 aastat tagasi. Mnjah, pole miskit uut siin ilmas.../Almost the same as 1000 years ago. Nothing new...

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Selle postituse alla sobib vast kirjutada mis toimub praegi Iirimaal seoses Lissaboni leppega.
Iirlaste sõnul on Iirimaa ainus maa kus pandi Lissaboni lepe üldrahvalikule hääletusele. Praegu käib tänavail elav vastukampaania,levitatakse lendlehti käest kätte.
Siin on välja toodud 15 punkti mille pärast Iirimaa ei tohiks ühineda Lissaboni leppega.
Vaata,PEOPLES MOVEMENT www.people.ie info@people.ie,ei tea kes nad sellised on, erakond see vast pole veel,omaalgatuslik organisatsioon paistab olevat.
Riigi erakonnad on vast kõik ühe mütsi all,kaasa arvatud Sinn Fein ja ütlevad Lissabonile jah,nende plakatid on igavad ja üksluised, riputatud tänavavalgustuspostide otsa.
Samuti siin võideldakse NATO agressiooni vastu afganistaanis,iraanis jms.
Siin on ka kommunistlikud ja sotsialistlikud organisatsioonid mis Michael Moore dokumentaalfilmi Sico-st innustatuna võitlevad sotsialistliku arstiabisüsteemi kehtestamise eest.Justkui nad varem ei teadnud,et Prantsusmaal,Inglismaal ja Saksamaal on sotsialistlik arstiabisüsteem s.t. tasuta arsiabi igale abivajajale,ka turistidele ja kiirabi sõidab kohale igale helistajale.Ravikindlustust ei ole olemas.
Iirlastele meeldib avaldada meelt tänavail.