neljapäev, 5. juuni 2008

Rumala kohtuniku eriauhind - Ele Liiv

Ainult rumal inimene võib keelata ära mängufilmi põhjendusega, et see riivab kellegi huve. Tegelt võiks ju siinkohal Elele andeks anda ja öelda, et tühja, ähh, küll kõrgema astme kohus tühistab, aga Kadri Kõusaarele on filmi näitamisega tekitatud korvamatut kahju. Kes maksab talle kinni kõik näitamata seanssidega saamata jäänud tulud? Tõsi, ta võib ju jälle hageda, aga hagemine on aeganõudev ja närvesööv. Ja vaevalt Elel nii palju raha on, et Kadri saamata jäänud tulud kinni masta. Ja kohtunikult ei saa rumala otsuse eest vist sentigi välja nõuda ehk kui Kadri hageda viitsib, peab tema saamata jäänud tulu kinni maksma riik.

Targem ja kasulikum oleks vist rumalatele kohtunikele sulg sappa panna... või neid julmalt harida.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

lollakas, kõusaar sai tänu sellele otsusele sellise reklaamikampaania, et hoia ja keela. pigem hoidis raha kokku ja säästis reklaami pealt. võib arvata, et kõusaar planeeriski selle asja niimoodi.

Anonüümne ütles ...

"Magnus" on nii halb film, et mul isiklikult sellepärast kahju, et see sai nii hea reklaambänni. Ärakeelamine on alati olnud parim reklaam, kuigi Athena kinos oli sellest hoolimata hõre.
Ja Agu Laiski kirjeldus oma poja Markuse viimastest päevadest ei vasta eriti tõele.

Anonüümne ütles ...

mkiisi arust halb, cannesi festivali arust hea. maitsed ongi erinevad. aga ele liiv on tõesti rumala kohtuniku eriauhinda väärt! kellegi tutvusringkond võib kedagi ära tunda: siis keelame mängufilmi ülemaailmselt. sounds like a plan!

RIX ütles ...

on olnud samuti tegemist antud kohtunikuga ühes tsiviilasjas ja nõus antud hinnanguga kuid lisaks arvan,et ta ei ole ka aus kohtunik,sellepärast oli kellelgi vaja teda ringkonna kohtusse edutada.