esmaspäev, 28. juuli 2008

Kati Murutar on loom


Kati Murutar, väljavõte SLÕhtulehe veebist.

Kati Murutar, kelle raamatuid kirjutab meile teadaolevatel andmetel hoopistükkis Hans H Luik, on end positsioneerinud: ta olevat alfaemane. Ja Alex Lepajõe leidis seepeale, et Murutari vaevab rahuldamatus.

Ma olen Alexiga nõus. Aga ma lisandaks, et Katit vaevab rahuldamatus seepärast, et ta pole mitte inimene, vaid LOOM. Ja erinevalt inimesest ei saa loom seksist rahuldust. Isane loom lihtsalt nõkutab emase kohal ja emane kannatab selle nõkutamise kuidagi ära. Emase looma huvi on produtseerida järglasi - selleks, et liik edasi kestaks. Ja seda on Katike ka teinud. Palju tal neid lapsi oligi, kaheksa? Pigem võiks öelda, et kuna Kati elu ainus eesmärk on sünnitada võimalikult palju järglasi, siis teda vaevab mitte rahuldamatus, vaid see, et ta on juba sünnitamiseast väljas ega saa enam lapsi. Ja see teeb teda väga tigedaks, eriti selliste meeste peale, kes saavad ja teevad lapsi (nt Alex).

Ja see, et ta on alfaemane, tähendab seda, et ta on või soovib olla kõige tähtsam emane karja sees ehk alfaisase, karja juhi, lemmiknaine. Ehk siis Alo lemmiknaine. Et kuigi Alo seksib ka teistega, on Kati alias alfaemane siiski see, kelle juurde Alo alias alfaisane tagasi tuleb. Aga ka siin läheb Kati tee nüüdsestpeale allamäge, sest ühes viljakuse langusega langeb (loomariigi seaduspärasuste järgi) ka tema positsioon karjas, ehk siis ta ei ole varsti mitte alfa- vaid deltaemane.

Tarkuse või uute mõtete, diskussiooni tekitamisega pole alfaemaslusel mingit pistmist. Nagu ma ütlesin, Kati Murutar on loom ja loom ei ole tark, ta ei mõtle (Inno on varem kirjutanud, et kuigi koer võib vahepeal tõepoolest keskendunud ilmel oma ärapeidetud konti otsida, ei tähenda see seda, et ta mõtleb). Loomal on instinktid, allumine instinktile ongi kogu ta tarkus.

Et siis sedasi on lood meie tuntud alfaemaslooma Kati Murutariga. Ja ka sellele, mis ta ütles loomakaitsjate kohta, on väga lihtne seletus. Nimelt, üks LOOM ei võigi teiste loomade kaitsmise vajadusest aru saada. Võtame või koera. Mida ütleks üks koer, kui näeks kasside huvide eest seisvaid loomakaitsjaid? Mõistagi uriseks. Ja küllap mõtleks nagu Murutar: et loomakaitsjad on ühed "rahaahned ekstremistid". Selle asemel, et nad siin neid näruseid kõutse kaitsevad, võiks parem mulle konte osta, urrrr-auhhh! Nii et palun lugupeetud loomakaitsjatel mitte ärrituda. Looma peale ei maksa ärrituda. Loomaga tuleb olla leebe, pakkuda näiteks präänikut. Pistke Murutarile üks präänik hambusse, pärast ta võib-olla isegi sitsib tänutäheks.

6 kommentaari:

Edmund ütles ...

Kas Alo on alfaisane?

Irja ütles ...

Noo, ma arvan, et kui Murutar tast nii kõvasti kinni hoiab, siis tema jaoks ta ilmselt on alfaisane. Võib muidugi olla, et ta on ka inimene, kes peab loomaga koos elama.

Anonüümne ütles ...

Aga Murutarid on ju lahus?

Edmund ütles ...

A oskad sa Irja õelda, mida arvab Aapo Ilves (kes teatavasti on ise ka paras alfa-miis) Murutari Katist? On ta kunagi Kati kohta miskit õelnud kas avalikult või sinu kuuldes?

Irja ütles ...

Aapo ilmselt arvab, et Murutar on täitsa pandav. Ja kui ta nüüd Alost lahus kah, siis ei muud kui peale! Minu kuuldes ei ole ta küll Katist miskit pajatanud, aga vanemad naised meeldivad Aapole vägagi, nii et. Ei imestaks.

Anonüümne ütles ...

Minu arust seksi rahuldamatus tekib siis mil puudub armastus või ei osata seksida.Miskit siin imestada ei ole.Lääne inimesed ei oska süüa,ei oska hingata,haigutamisel ja aevastamisel panevad käe suu ette,ei oska kõndida jpms.
Mis siis veel seksist rääkida?!!
Kui seksi suhtes kipub kaduma kirg ja armastus siis vast ehk aitab veel Tantrismis või hiina seksis olevad tarkused.Paugu lahti hõõrumise asemel tuleks pöörata tähelepanu teineteise erutamisele.
Kui miskit ei eruta enam siis tuleks pidada vahet tükimal ajal.Ma tean ühte kutti kes parem seksib vaid korra kuus aga see eest teeb seda täiega,annab endast viimase,teeb asja väga romantiliseks ja jõuliseks.
Japsidel on armastuskunste mitukümmend,lilleseadmis kunst,karate,laulmine ja tantsimine,pilli mängimine,enam isegi ei mäleta neid kõiki.