laupäev, 5. juuli 2008

Veel üks õppetund kanatädidele: Shamhat

Aspasia on tõepoolest vaid üks näide edukast prostituudist. Piiblihoor Taamarit, kellest sai muide nii kuningas Taaveti kui Jeesus Kristuse esiema, ma juba mainisin, aga räägime natuke ka Shamhatist, Mesopotaamia hoorast, kelle kuningas Gilgamesh saatis metsikut meest Enkidut kodustama. Emajumalanna Aruru poolt loodud primitiivne mees, sõdalane Enkidu elas nimelt metsas koos loomadega ega teadnud midagi maast ega ilmast. Kuningas Gilgamesh saatis metsiku mehe juurde prostituut Shamhati, kes seksis Enkiduga 6 päeva ja 7 ööd ning Enkidu oli Shamhatist nii võlutud, et unustas looduse ja muud loomad ning läks sinna, kuhu Shamhat teda kutsus.

Päris hirmutav, kas pole? Ma arvan, et see pole teisiti ka täna. Mehed lähevadki naistega, kellele pole probleem 6 päeva ja 7 ööd järjestikku seksida, ning kui prostituute enam ei taunita, siis paljud pereisad lähevad oma naiste juurest ära, prostituudi juurde, päriseks.

Kuulakem, millist tulevikku surev Enkidu Shamhatile ennustab:

"Governors and princes shall love you,
The single-league man shall smite his thigh (for
you),
The double-league man shall shake out his locks
(for you).
The herdsman shall not hold back for you, he
shall undo his belt for you.
He shall give you ivory, lapis azuli, and gold,
Rings (and) brooches (?) shall be presents for you.
Rain shall pour down for him (?), his storage jars
shall be heaped full.
The diviner shall lead you into the palace (?) of
the gods.
Because of you, the mother of seven, the
honoured wife, shall be deserted."

Ehk "sinu pärast, seitsme lapse ema, austatud naine, jäetakse maha". Jaa, mida kõike mehed ei ole valmis tegema hea seksi eest! Küllap jätaks nii mõnedki mehed oma naised ja laste emad, kes neile seksi ei anna, ilusate hoorade pärast maha, kui nad vaid julgeks. Ja võib-olla varsti julgevadki. Ehk siis kanatädid, teil pole hooradest mitte kahju, vaid te kardate neid. Ja põhjusega kardate.

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Off topic:
Gilgameš ja Šamhat.
Rääkimata kõikidest varasematest ebanormaalsetest *zh- ja *sh-dest, mida eesti keeles ei ole.

Anonüümne ütles ...

jätame vahest selle lihtsameelse targutamise tasuliste suguühete üle! Igal ajal on oma kombed ja tavad. Loomulikult on hüperseksuaalseid mehi ja naisi, kelle testosterooni tase on äärmiselt kõrge. Aga paljuke neid on, normaaljaotuse kõver kehtib siingi. Lõbumaju vajavad need, kes enam ei saa või veel ei saa, või hälvikud. Minge palun Liivi tn ajaloomuuseumi ja tutvuge tsaariaegses politseis peetud Tartu lõbutüdrukute registerraamatuga. Kui avalik naine mehele sai, eemaldati registrikirje juurest tema foto!

Nn eelmise eesti aja avalikud naised olid ka kollaste passidega varustatud ja läbisid süstemaatiliselt meditsiinilise kontrolli, et võiks sugueluteenust osutada raha eest!

Need olmetibid, kes olid sugulise veetluse minetanud, võisid siis omale hädapärast elatist teenida kojanaistena või kerjata, ei midagi muud.

Abikaasa kõrge seksuaalne kvaliteet on suur õnn, ja seda väärtustades tuleks magamistoa uks võõraste eest pilkude suletud hoida. Palja tussuga vehivad siiski vaid frigiidsed õnnetukesed! Iseasi muidugi on äparduva suguelu põhjused...

Anonüümne ütles ...

Kunagi andsin kõva sturmtule prostitutsiooni vastu sellepärast kuna too on vene maffia käpa all,kogu tulu läneb sealt meie riikluse õõnestamiseks ja vene invasiooni forsseerimiseks.
Prostitutsioon on parem kui masturbeerimine ja narkootikumide tarvitamine ja küllap leidub neid väsinuid ärimehi või raske füüsilise töö tegijaid kes peale tööpäeva lõppu ei jaksa olla üle naise kapriisidest ja siis prost oleks nagu vahepuhver mis väldib krahhi abielus.
Inno ja Irja te ei vastanud mu küsimusele "Kus leidub selliseid lõbumaju mujal maailmas milliseid te näha soovite,milliste eest te võitlust peate?" Palun vastata,please!

Inno ütles ...

Ega ei tea selliseid, tõesti, mitte kuskil maailmas. See teema on igal pool tasalülitatud.

Anonüümne ütles ...

Äitäh vastuse eest.
Vähemasti saksamaale käivad noored rootsist sinna reprekale ja seal pidavat peetama seksiorgiaid nois lõbumajades. Iirimaal samuti on kombeks pidada seksi orgiaid aga avalikke lõbumaju siin pole, põrandaaluseid on küllaga.Isegi striptiisi klubis stripparid teinekord tulevad vastu kliendile ja teevad
oraalse kähkuka.Tõsi siin iirimaal
pole lõbumajadele järgi apsoluutselt vajadust sest iirlannad on väga liiderlikud ja väga lõdva püksikummiga-iirimaa kliima mõjub nõnda tugevasti naiste seksuaalelule. Päikene on siin kuidagi seksuaalselt hulluks ajav,isegi lähen jamssi täis ja pööraseks sellise päikesega.
Õnneks selliseid päikselisi ilmu pole väga palju,kuid iirlannad on lõdva püksikummiga sellegipoolest ja nedelt kättesaamiseks piisab vaid küsida"Do you want kiss?"

Anonüümne ütles ...

Vigade parandus.
Selle asupaiga nimi oli reepekas.Peab kaardilt järgi vaatama millise linna nimi on sarnane.

Anonüümne ütles ...

Vaat siis, mida kõike varga hirmult teada ei saa...
ma ei ole osanud päikesele tähelepanu pööratagi, aga iiri vihm mõjub küll kuidagi imelikult.
Mis iiri naisi puudutab siis minule on olnud nad vastuvõetamatud. Lihtsalt ei sobi ja kõik. Aga liiderlikkusest. Tugeva katoliikliku traditsiooniga kultuurilt eeldaks suht konservatiivset olemist. Võta näpust - ka silmakirjalikkus on selle rahva omaduseks :P
Aga nad on inimesed. Ma vist ei suudakski enam eestis loomade seas elada.

Anonüümne ütles ...

Antud koha nimi on Reeperbahn ja asub see Hamburgi linnas. Üks tänavajupp on eraldatud ehitusplanguga ja seal taga istuvad libud igaüks oma kapis, kuhu siis madrats e. voodi mahub.
Naisi sellele tänavale ei lubata, võiks lubada küll, aga libud ei taha ise seda.
Glamuurset pole selles midagi, ehk vast küll selletõttu , et mulle müüdav liha ei istu.
Kõikide asjadega on nii, et kui ei tea, siis võid igasugu luuludest teab kui uhke asja kokku arvata, et tegelikult on kõik sama kui Balti jaama taga.
Pariisis peksti mul kolleeg läbi väga respektaablis etendusega bordellis, kuna ta ei olnud nõus esitatud arvega, kuhu tüdruk 2 tonnist šampanjaklaasi juurde kirjutas.I jaI unistus kaunist litsimajast on suht jabur. Aga eks nemad püüavad teemaga rohkem tähelepanu, nagu teismelised.

Anonüümne ütles ...

Kentaurile.
Silmakirjalikkust pole iirlastel vast kübetki,nad on ausad ja otsekohesed,avatud meelega ja keelega,püsimatud ja kiired ja kannatamatud,kisakõrid, lõbujanulised, energilised,rumalad,äkkvihaga,tulised jpms.
Meil on vale arusaam katoliiklusest,meie ei tea,et katoliiklased on sündinud patuga,iirlastele see mõte väga sobib ja selle pärast nood liiderdavadki.Tavaliselt on esimeseks seksi partneriks õde,õel vend.