laupäev, 23. august 2008

Haa-haa, Poola president jõi Ilvese laua alla, ma ütlesin, et pange Rüütel pukki!


Suurest joomingust toibunud?, aga pildi pealt näha, et käeke väriseb, väljavõte SLÕhtulehe veebist.

Joppa kolla! Kes seda oleks uskunud?! Eesti president ei kanna!

No, teadagi. Jänkid ei kanna. Ta võib rääkida, palju tahab, et juba noorena pani õlli. Aga tuleb välja, et ka tema... on tüübiline jänki. Kes, kui klaasi viina alla kulistab, nii kukub, nii et ei mäleta ööd ega mütsi. Ma ütlen, oleks pidand ikka Rüütli pukki upitama. Tema vähemalt vana kooli mees. Kannab, kui vaja. Ja ma ei imesta, miks jänkid venelasi kardavad. Sest viimased on võimelised iga kuramuse jänki laua alla jooma. Vaielge vastu, palun, kui mul pole tõsi taga!

Ja nii nagu teatavad meile kirjasaatjad, kes laiali üle maa, hakkas Ilves juba Gruusias jooma koos Poola ametivenna Lech Kaczynski'ga. Eks poolakad aitasid meie mehed ju Gruusiasse. Tublid mehed! Ja kui presidendi-härra jõudis lõpuks Tallinna, siis oli täis kui tarakan, nii et arstid käisid lennuki sees talle nö eluvaimu sisse puhumas, puhastasid mehe ära, tegid maoloputuse, et saaks kuidagi pressikonverentsi anda. Niiviisi, vaadake siis, ega riigijuht ei erine oluliselt tegelasest kusagil pargipingil. Ainult ühe eest kantakse veidi enam hoolt.

Kohe pärast pressikonverentsi sõitis Ilves Ärmale ja kukkus taas jooma, jõi seal mitu päeva, kukkus trepist, sai peapõrutuse. Siis viidi Tallinna haiglasse ja tehti taas maoloputus, nagu ikka peale alkoholimürgitust.

Nii et vale soovitus, et ta peaks hakkama dieeti pidama. Pigem tuleks mehele ampull sisse panna. Või mis?! Või karmid sõnad peale lugeda. Aga mis seesugusel tuulepeal neist sõnadest, eksole?!

Kuuldavasti on Tomil Evkaga suhted väga halvad, viimane on jube ebastabiilne, tarbib antidepressante ja meeleolu kõigub üles-alla. Ilves kahetseb sügavalt, et sellise omale naiseks võttis, aga mida teha? Püüab Evkale öelda, et Kumusse pruutkleidiga ei minda, et ikka päevane üritus, aga viimane kukub seepeale ulguma. Tom lööb käega ja unistab ajast, millal saab Brüsselisse tagasi. Talle ei istu kuidagi see presidendi, õigem oleks öelda, et Reformierakonna käpiknuku roll.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

http://www.postimees.ee/?id=28215 Sorry, et tikun vale teema alla, aga kas see pole mitte see tüüp, kes väidetavalt Inno identiteedi eelmine aasta Orkutis varastas? Nüüdne Omanike Esikõneleja :)(http://homepage.mac.com/innott/kodukas/paevik/files/06-may-2007.html)

Inno ütles ...

Tõesti, paistab olevat toosama sell. Kirjutan tast ühe sissekande.

Anonüümne ütles ...

See presidendi proua on nagu karikatuur,ei tea ta mida selga panna,pangu põll ette ja käigu sellega igal pool.
Annan nõu mida sobib ja mida mitte.
Saunalina ümber puusade sobib minna jalutama viru vahele aga mitte teatrisse sest teatris on salongi kardinate taga matcod mehed kes on aplad sugu tegema.
Kasukas seljas ei tohiks vastu võtta külalisi naaberkülast sest need võivad asjast valesti aru saada-tapsite maha nende venekaru.
Jänkide vastuvõtuks säärsaapad,ilvesele kirsad ja ülikond,evkale miskit sellist millega hõlbus korrata saagimi trikki.
Kas sul evka on alles see imeilus ja rõõsa kombinee millega võtsid vastu inglise kuningannat? Kas kinkisid kombinee talle mälestuseks külaskäigust venemaa külla nimega estonija?Millal te lähete evkal kombinee seljas ja ilvesel ülikond seljas kirsa jalas riigi omanike vaibale peterburi?