kolmapäev, 13. august 2008

Ja mida kuradit teeb Gruusias Allar Jõks?!


Väljavõte Päevalehe veebist.

Nagu ütleb, või piiksatab "sõltumatu" vaatleja, Gruusia ombudsmani nõunikuna töötav Allar Jõks, pole Saakašvili diktaator. No kes ütleks, et tema tööandja on diktaator, eksole. Leidis ka Päevaleht pädeva allika!

Aga minu küsimus on, et mida teeb meie endine ennastsalgav ja kompromissitu õiguskantsler nüüd Gruusias, selle riigi palgal?! Kas talle sokutati sinna soe kohakene? Et saada ta nö jalust ära. Kui nii, siis on lood küll halvad. Jõks võiks uurida pigem seda, kuidas ja mis asjaoludel on kinni võetud või mõrvatud Gruusia opositsiooni juhid?! Ja kuidas on võimalik, et parlamendis on sisuliselt vaid üks partei, mille lipp võeti ka Gruusia rahvuslipuks?! Mis seal õigupoolest toimub?

Ja Jõks, ruttu sealt Gruusiast tagasi! Ma saan aru, et vein sulle meeldib, aga Eesti vajab sind hetkel rohkem. Sea end ametisse kasvõi konkurentsiametisse, mis pole viimase 10 aasta jooksul õiget hoogu sisse saanud.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Aga mida teeb Lenin Poolas? Kes ei tea, siis:

Näitusel on maal "Lenin Poolas". Giid seletab: "See on Razlivi onnike, need on Krupskaja jalad ja need on Dzerzhinski jalad". - "Kus Lenin on?" - "Lenin on Poolas".