teisipäev, 26. august 2008

Minu seksikolumn nüüd Publikus!



Jah, kolisin sinna üle ja mu esimene kolumn on juba üleval, nii et võite lahkesti lugeda. Ja saate teada, miks ma arvan, et Andrus Ansip on nagu herr Otto Flick Gestapost ning Mart Laar nagu karupoeg Puhh. Ja kes eesti poliitikutest on seksist kirjutanud ja mida poliitikud võiks oma seksapiili suurendamiseks ette võtta. Sest mujal maailmas, alates Bill Clintoni seksiskandaalist Valge Maja praktikandi Monica Lewinskyga, räägitakse poliitikute seksuaalelust üha enam. Vaadakem või prantsuse presidendi Nicolas Sarkozy ümber käivat meediakära, mis algas juba siis, kui tal olid abieluprobleemid eksnaise Ceciliaga. Nüüd, kus ta on koos seksika supermodelli Carla Bruniga, kes kõigele lisaks veel ka meeldivalt laulu lõõritab, ei jää meedia tast sammugi maha.

Nojah, on muidugi ka poliitikuid, kes pole ABSOLUUTSELT seksikad, nagu näiteks ülekaalulised prouad Angela Merkel ja Tarja Halonen, või siis, et mitte olla šovinistlik, näiteks Poola peaminister Lech Kaczynski. Aga Ukraina president Viktor Juštšenko on samas vaatamata moondunud näole väga-väga seksikas ning omalaadset (hullu?) seksuaalsust immitseb ka Gruusia ärapööranud diktaatorist Mikheil Saakašvilist. Itaalia väidetavate maffiasidemetega peaminister Silvio Berlusconi on samuti väga seksikas ning me teame kahtlemata rohkem tema naisevahetusplaanidest kui poliitilistest suursaavutustest.

Selline see maailm paraku praegu on. Üha rohkem räägitakse poliitiku voodialasest võimekusest ning ses pole miskit imelikku, sest kes voodis võimekas, sel on palju energiat. Ja kel palju energiat, see suudab ka riigiasjades palju ära teha. Muidugi, võib juhtuda nii, et seksikas ja voodis võimekas poliitik võib oma energia suunata sinna, kuhu seda teps mitte suunata ei ole tarvis, mida võisime näha Gruusia hullu Mikheili puhul, aga kui läheb hästi, siis teeb seksikas poliitik ka oma riigi seksikaks. Just seda loodavalt ameeriklased oma demokraadist presidendikandidaadilt Barack Obamalt.

Nii et ei tasu karta oma seksikust rõhutada. Vean kihla, et järgmised valimised võidab meil just see erakond, kes suudab välja tulla kõige seksikamate valimisplakatitega - ja see on vihje! Mina igatahes kavatsen neid oma kullipilguga hinnata, hoiatan teid juba ses asjus ette.

P.S. Aga alustagem juba täna! Panen üles küsitluse, kes eesti parteiliidritest on seksikaim. Kas Andrus Ansip, Mart Laar, Edgar Savisaar, Ivari Padar, Jaanus Marrandi või Marek Strandberg?

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ja ma vaatan sind,absoluutselt
ja ma tahan sind,absoluutselt
ja ma ei pea mainima,et ma messin ka...
Hannaliisa Uusmaa on üks seksikaim poliitik ja shamaan.
Saate "Ärapanijad" kaks meie lemmikut on samuti mega seksikad poliitikud.
Võsa Peeter on seksikuse tipp ja vapper poliitik nagu Robin Hood.
Hannes Võrno on macho seksi poliitik ja eesti asja ajaja.
Illuminaadid ahju!

Anonüümne ütles ...

Mis asi on Publik? Pole enne kuulnud?

Irja ütles ...

See vastne delfi meelelahutusportaal.

Anonüümne ütles ...

dzhiisös! milline nägude paraad on meie parteiliidrid. seksikas pole kohe keegi. sest seksikuse juurde käib peale välimuse ka sisemus.
ansipil on kõige kabeam välimus, aga ta on puhta loll.
savisaar on inimesena kõige haritum, aga ta on kole ja jäänud vanasse aega toppama.
padar... vaeseke.
strandberg - kahtlane psühhopaat.
ja see marrandi- tal pole nagu parteid vist...

Anonüümne ütles ...

Vaatan ja imestan, et Irjast on palju ilusaid pilte tehtud! Irja, lase ennast veel pildistada, sest noorus ei tule iial tagasi aga ilus pilt kestab igavesti:)Seksikad pildid annavad ka sellele blogile jumet.

Irja ütles ...

Olen nõus!
Ilma meigita ikka ei saa :). Kui endast ilusat pilti tahad saada. Uusi pilte tuleb veel, ma luban.