pühapäev, 31. august 2008

Ära anda auto!


Vaata ka: auto24.ee.

Anname ära ka oma auto, mida me ei vaja.

Samasugune Citroen C4 teenis meid ustavalt, kui rentisime selle 2006. aasta kevadel Barcelonas ja sellega kogu Hispaania ning Portugali läbi sõitsime. Ja kui meie Jeep Wrangler 2006. aasta suvel vahetult enne meile armsaid NAKi suvepäevi ja pulmapidu otsad andis (ma ei väsi kordamast, et Silberauto Jeepi teenindus on täiesti ebaprofessionaalne!!!), siis soetasime just vana armsa Citroeni. Täpselt samasuguse punase. Mis meid ALT EI VEDANUD. Kordagi. Teenis meid truult terve 2006. aasta.

Tõsi, see auto pole mõeldud metsateede jaoks, mistõttu otsustasime hiljem Kia Sorento kasuks. Ja jätsime Citroeni alles juhuks, kui Kiaga peaks midagi juhtuma. Ja kuivõrd Kia on meid sama truult teeninud, siis otsustasime Citroenist loobuda.

Ta on Eestis sõitnud, registreeritud 2005. aasta aprillis, sõitnud 36 000 km, näeb seest ja väljast nagu uus.

Ja mis veel. Tal on katusel antenn, mis kannatab ka automaatpesulas käimist. 1.6 mootor võimaldab kiireid ja ohutuid möödasõite Eesti käänulistel teedel. Peal on konditsioneer. Kaasas kaks pulti. Võimalus kõrvalistme turvapadi välja lülitada. Ning juhi päiksesirmis on peegel. Sportlikud istmed. Seda marki autoga sõidavad maailmameistrid, näiteks Sebastian Loeb. Nii nii meeste- kui naisterahvale suurepärane auto.

Ja hind. Hind uuena 220 000. Meie ostsime 190 000ga. Auto24s on ta müügis 125 000ga.

Auto on liisingus, liisingufirma (Sampo Pank) on nõus liisingu ümber vormistama, kui on huvi.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Oot-oot -- 140 000 + 36 kuud 3800 kroonist liisingut? See ju kokku miski 280 000... Või sain valesti aru?

Inno ütles ...

Selle plussi võib sealt vahelt ära võtta. Ja 3800 sees on ka kindlustus (kasko) ning intress.

Anonüümne ütles ...

Odott...
Kas saan aru, et annate auto niisama, ainult vormistamise kuluga ja siis on 3 aastat endal 3800 eeku kuus liisingumakset?

Inno ütles ...

Jah, saate õigesti aru.

Anonüümne ütles ...

Ja kui suur ta kütusekulu on?

Inno ütles ...

Maanteel 6-7, linnas 8.