reede, 22. august 2008

Veel huvitavaid tähelepanekuid herr Ilvese kohta


Väljavõte tänasest SLÕhtulehest.

Nagu tragid lehelugejad on tänasele SLÕhtulehele vihjanud, olid Ilvesel nähtavad vigastused, mida kohe kuidagi ei saa viirusinfektsiooniga seostada. Ja Irja terav kullipilk tuvastas veel ühe huvitava asjaolu: nimelt pildil, täpsemalt Evka ja Tomi vahele on end sättinud Pedeste mõisahärra (ja Imre Sooääre elukaaslane) Martin Breuer, seal Ene Ergma selja taga. See, kes peab end Ilvese sõbraks ja mitmel korral Ilvest enda juurde kutsunud. Jaa-jaa... Kas pole tüli põhjus mitte see, et Tom ei läinud Gruusiast naastes otse Ärmale, vaid tegi väikse "tiiru" Pedestes? Eks seda näitab aeg.

Ja mis huvipakkuv, president toodi Tallinna haiglasse hoopis Ärmalt. Eksole. Mis kuradi viirus?! Seda juttu võite oma vanaemale rääkida.

Igal juhul on SLÕhtulehe ajakirjanikud olnud seekord tublid ja jätkame asja uurimist.

Ja jälgigem kehakeelt: Evkat isegi ei huvita, mida ta kaasa parasjagu Jaanus Rohumaaga asjatab, ei vaata sinnapoolegi. Ja Tomi poeg Luukas esimesest abielust muigab kuidagi kavalalt.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

1.Pededel ja lesbidel on need suhted kuidagi eriti loomalikud,nende vaheline armukadeds on eriti haiglane ja silmapaistev,kas pole nii,olete vast isegi märganud kui haiglaselt on armukadedad lesbid,küllap sealt pederast ilvese kriimud.
2.Te panete hästi,olete Eesti meedia lipulaev,eeskuju kuningad.
3.Selleks,et lüüa vaenlast peab olema vaenlasest üle,seda te ka olete.
4.Paraku,see avalikustamine jääb ikka sinna sita sees sonkimise kanti,mendi töö man,tagajärgedega tegelemiseks,tule kustutamiseks.
5.Kas olete mõelnud selle peale,et
piisab kui hitt lugudest lastakse läbi selline lugu nagu "I kissed the girl,I like it..." siis massid,teismelised poolaruta inimloomad teevad seda järgi,neile ei lähe korda ilusad ja targad sõnad,teie blogis või mujal,mis on kui tahes õiged ja vajalikud ja kasulikud-küsimus on serveerimises,oskuslik manipuleerimine emotsioonidel on võluvõti millega hoitakse masse ohjes ja juhitakse vastavalt juhtide soovidele s.o. "I kissed girl,I liked it..." Ei ole imestada mil ühel päeval tuleb hitt"I kissed ass,I liked it..."
Filmides juba propageeritakse teise mehe genitaalidega tutvumist,sama mida peded teevad oma pede klubides.Pede teemal veel nii palju,et kõik kirikud ei ole veel korrumpeerunud,mõnedes neis peetakse pederastiat amoraalseks.
6.Millele pöörate tähelepanu sinna koguneb jõud või lendavad mürginooled,las nood lennaku,oluline on hoida tähelepanu õigetel ja kõrgkultuurilistel asjadel,aina tuleb tõsta latti kõrgele.
Nii,et Inno kuidas on lood sinus voolava eesti mongoli verega?
Kas sa ikka oled piisavalt tutvunud esiisade kultuuriga?
Irjakene,ma ei näe sinu kapriise.
Sa oled õnne junnis sest leidsid õige mehe või sa oled nagu sa oled rahulik ja vaikne.Naiste kapriisid viivad elu edasi,egas kapriisid tähenda miskit pahaloomulist.
Kommi mõte on selles,et 1.avalikustama peab.
2.Inimloomade tähelepanu tuleb hoida kõrgetel ideaalidel ja kultuuridel.
3.serveerimise küsimus on oluliseim,muidu jääb asi sinna paikka nagu järgmises loos. Üks tüüp seletab teisele miskit väga tulihingeliselt,toob välja palju argumente ja fakte,paneb oma loosse palju emotsioone ja nõnda ta jutustab kusagil paar tundi.
See kellele ta jutustas paar tundi,lõpuks pöörab pea tema suunas ja küsib"Misasja sa rääkisid?"
Illuminaatide hüpiknukud ahju!