teisipäev, 2. september 2008

Mis on täiuslikuks õnneks vaja


Meie mõnusalt rannas pikutamas.

Lisaks sobivusele, millest me oleme Irjaga palju kirjutanud, ehk armastusele, mis on ka elu mõte, nagu ütleb Tuuli Roosma viimases Kroonikas, on täiuslikuks õnneks vaja tervislikku toitumist, ehk sobivaid toite, ning loomulikult sobivat elukeskkonda, mis meie jaoks tähendab rahu ja vaikust.

Tundub, et oleme selle leidnud, sobiva tasakaalu. Soovitame seda teistelegi!

Ja võin öelda, et see ei maksa mitte kui midagi. Selleks pole vaja üldse raha, näiteks. Raha on vaid vahend, millega täita mõningaid unistusi, täide viia mingeid ideid, ei muud.

Oleme vahel Irjaga naernud, et algul süüdistati Irjat, et ta elab minuga vaid raha pärast. Siis süüdistati mind, et elan Irjaga vaid raha pärast. Oleme ise arutanud, seda juba algusest peale, et oleksime õnnelikud ka siis, kui meil üldse raha pole. Sest oleme teineteise jaoks ikka olemas, ja see on kõige tähtsam. Ja tuleb tunnistada, et esimest korda elus olen hakanud mõtlema oma tervise, hea enesetunde peale, kuna tahan elada Irjaga koos pikka ja täisväärtuslikku elu. Kõrge vanuseni.

Ja enda kohta võin öelda, ma pole elus olnud õnnelikum kui kunagi varem. Kooselu sobiva inimesega on lihtsalt nii hea. Ma ei väsi seda kordamast ja seda sõnumit levitamast. Ja NB! Selle sõnumi edastamine on ka üks oluline põhjus, miks me seda blogi peame. Teadmiseks sinusugustele jaantatikatele, kulla vändagängster Toomas Verrev, kes sa veel sellest aru pole saanud ja näib, et elust mõhkugi ei tea. Loe ja õpi!

27 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

pommuudis-
Brit Vall



http://www.reforminoored.ee/?id=kontaktid&liikmed=1&taht=-



http://www.tartu.ee/?page_id=1533&lang_id=1&lotus_url=/kkkk.nsf/Web/koik/96E80CACE0D84C8CC22571B70032F44A


http://www.kroonika.ee/artikkel.php?id=12885


noorreformari 10tonnase kuttsi kella varastas kauneima kanniga odaviskaja!

irnu ernex!uurige asja mängus on ju reformar!

Anonüümne ütles ...

tahate elada rahus ja vaikuses, samas kui peate sellist blogi? Ja teile endile ei tundu see üldse vastuoluline?

Anonüümne ütles ...

Täiuslik õnn mida te ka teistele soovitate algaks sellest, et te ei toodaks nii palju pollusiooni teiste inimeste arvelt ja lõpetaks olemast psühhohuligaanid. Oleksite ise õnnelikumad oma rahus-vaikuses (mis on eriti naerma ajav-inimene kes vajab rahu vaikust provotseerib kogu aeg skandaali) oma glutennivabasid kakukesi närida. Vabandus, et Toomas Verrev alustas teie peale näpuga näitamist, ei pea ka paika. Ikka ise liputate ja siis hammustatakse.
Kõigepealt arenega nendeks harmoonilisteks ja rahulolevateks inimesteks ja siis hakake oma õnne teistele soovitama.

Anonüümne ütles ...

Kas Inno ikka vanas eas seksida jõuab?

Anonüümne ütles ...

kui te nii Issada õnnelikud olete, miks te siis nii tigedad olete?
Olge omaette rõõmsad ja ärge pilduge paska. Reeglina õnnelik inimene suhtub ka ümbritsevasse leebelt ja armastavalt.

Anonüümne ütles ...

enamikule jääb küll mulje, et sa püüad selle blogiga tervele maailmale kätte maksta oma elu ebaõnnestunud valikute eest.
Verrev pole selllles küll sugugi süüdi, et niisugune arvamus on tekkinud.

Anonüümne ütles ...

Vaatan ja mõtlen - kas teil oli fotograaf rannas kaasas või fotoaparaat käsu peale ise pildistas?

Anonüümne ütles ...

Armastus on nõnda intiimne asi,et siia kirjutada täiuslikku kommentaari on vast võimatu.
Inno,kas sa ikke lilli vahest tood,luuletusi loed,näitad täistaevast tähti pikksilma abil,viid tantsima ballile,külastate vabaõhuetendusi,käite paadimatkal,teete lõket ja mängite murumängusid,kiigute võllikiigel,lakas magate heintel ja kuulate rohutirtsude siristamist,käite öösiti järves ujumas jpms. romantilist?
Vahetevahel peaks miskit uut ja eksootilist tooma ellu muidu võib tekkida rutiin.
Teil nüüd uus kodu,võiksid teha ümber maja lilledeaia kus aastaringselt õitsevad lilled.Nüüd ju talvedki soojad,lilled õitsevad ka talvel.
Ehitada tulevastele mini Innodele ja Irjadele puu otsa onn ja õue peale kindlus koos turnimispuudega jpms.
Väga kasulik pidavat olema kallistada teineteist vähemasti kümme korda päevas.
Kalli-Kalli!

Inno ütles ...

Kui olete veitsa me blogi lugenud, siis olete ehk aru saanud, et seda blogi peamegi selleks, et saaks rahus ja vaikuses elada. Enne, kui blogi ei pidanud, sadas üksvahe iga jumala päev postkasti mingi kohtuhagi Ingridilt. Nüüd on vaikseks jäänud.

Ja mis psühhohuligaansusse puutub, siis tänage selle eest samuti Ingridit. Me jälitame teda ja temaga seotud tegelasi niikaua, kuni see lontrus on oma kodinad Tõrvasse tõmmanud. Enne ei jäta. Ei saa. Ta on ohtlik tegelane, teda peab madalana hoidma. Vabandan muidugi nende ees, kes on tema tõttu vastu päid ja jalgu saanud. Aga miskit pole parata, parim kaitse on rünnak ja kui ta pidevalt kirbul on, ei saa ta meid Irjaga kottida. Kannatagem veel veidi, varsti on see tädi Tõrvas tagasi. Siis saame kõik rahulikult hingata.

Ja otse loomulikult, kui ma Irjaga ei sobiks, ja kui ma teda ei armastaks, ei saaks ma sellist blogi pidada, selliseid sissekandeid kirjutada. Või mis?

Anonüümne ütles ...

Vaata, teie olete juba Rakveres, st provintsis tagasi, usu mind , Ingrid ei pea kunagi Tõrvasse tagasi minema kui ta just ei taha seal vanaduspäevi veeta. Teid ei võta keegi tõsiselt just tänu teie igavesele kepijorule ja üle võlli kirjutistega.
Sina, Inno, aga ei saa endale kunagi korralikku tööd (keegi eijulge sind võtta, sa kirjutad ju kõik üles ja latrad välja)ja oma lastest oled sa ka tänu oma jorutamisele ilma.

Inno ütles ...

Aga meile see provints just väga meeldib. Ma ihkasin ka kooselus Ingridga provintsi, olen seda linnaelu juba küllalt saanud ja näinud, aga tema ikka Tallinna. No ma läksin siis ja ei saand sest asja. Ma tunnen end kodus rohkem provintsis, juba lapsena meeldis mulle rohkem maal vanaema juures kui linnas. Mulle meeldib olla looduse rüpes, saan loodusest energiat. Ja loodus ei peta kunagi.

Ja mind tõesti ei koti, mis teised arvavad, pole kunagi kottinud. See on rohkem selliste edevate ja nõrkade inimste teema, mis teised arvavad, elada teiste elu, püüda olla teistele keegi. Mina tean, kes ma olen ja mida ma elult tahan ja ma olen sellisena õnnelik.

Ja mis töö-jutt see kogu aeg käib? Olen oma elus aastakümneid tööd rüganud, miks ma peaks seda veel tahtma, end kellegi juurde meldima? Aitab. Ma teen seda, mis mulle meeldib ja sellest mulle piisab. Töö on orjade jaoks, seda võib teha veidi aega nooruses, aga mitte enam, ja ma olen sellest töö-orjusest õnneks välja rabelenud.

Ja mis lastesse puutub, siis minu jaoks pole nad kunagi olnud omand, millest võib ilma jääda. Ma olen neile andnud võimaluse siia ilma sündida ja andnud neile ka vabaduse otsustada, mida nad tahavad tulevikus teha. Ma ei pea neid enda omandiks. See laste enda omaks pidamine on samuti mingi perversne orja-mentaliteet, kus siis laste arvust ja nende soost sõltus, kas saab vili kevadel külvatud ja sügisel pekstud. Ja kui sa pole ori, sis on laps vaid küaline su elus. Hea, kui ta on sinuga aastaid, aga pole hullu, kui sul õnnestub temaga veeta mõni aastake. Ja nii nagu külalistega, on hea, kui ta tuleb, aga veel parem, kui lahkub. Lapsele tuleb anda see vabadus lahkuda. Ta on omaette isiksus, oma tahtmiste ja unistustega. Ja ma pole oma laste jaoks kuhugi kadunud.

Inno ütles ...

Ja mis Ingridi Tõrvasse-minekut puutub, siis mis on temasugusel Tallinnas teha?! Ta on juba kõik oma šansud seal maha mänginud, jäänud on vaid veidi vana rasva. Aga peagi on seegi otsas. Simple as that.

Anonüümne ütles ...

Armastuse teemaga läheb väga hästi kokku ka hoolimise ja hoolivuse, teema,mis on seotud eelkõige partneri leidmisega ja ka suhtumises kõikke ümbritsevasse.
1.Selle hoolimise teemal on Hannaliisa Uusmaal väga tore lauluke mida me kõik väga hästi teame.Absoluutselt.
Naised kindlasti teavad sest nood ju paraku pidevalt kogevad seda aga mehed ei tea kui palju valu(mehed ei kujuta ettegi) tekitab naistele mitte hoolimine,tähelepanu mitte pööramine,ükskõiksus.S.o. naine on kulutanud poolpäeva trennis,päeva poodides,maniküüris päeva ja see meesolevus ei võta vaevaks teha temaga kasvõi juttugi.Mis sest et mees ei taha teda aga ta peaks ära märkima,et talle läheb korda küll,et naisterahvas on näinud nõnda palju vaeva aga siis peaks ausalt üles tunnistama kuidas on lood,vastavalt haritusele ja huumori soonele,ja võib kasvõi labaselt öelda aga ikka see oleks enam kui mitte hoolimine ja ükskõiksus.Mulle kellele meeldivad sellised labased naljad ma vastakisn sedasi"Ma põrutaksin sind küll,mulle ei lähe korda sinu silikoonid ma eelistaksin noid originaale mida aeg ajalt määritakse rohelisega või joodiga,homme kella all näeme mil pruut on tööl".vms. tobedat.
Naisel kes sinust hoolib hakkab ikke kergem,eks ju.
2.Naised te ise teate kui vilets on mil teist ei hoolita.See mitte hoolimine kajastub kõikjal,igal ühel on pohhui-seda hoolimatuse valu külvatakse kõikjale ja paljud kannatavad hoolimatuse valu käes.Aga hooligem te naisterahvad ise ja teist hakatakse hoolima.Külvake hoolivust ja tähelepanu.Üks võimalustest on
HAKAKE KOMMIMA-sellega te näitate,et te HOOLITE.Kujundage teid ümbritsev maailm selliseks millisena soovite toda näha,millisena soovite näha oma rüütleid,nood võtavad kuulda,kus nad pääsevad,teie ju hoiate peidus seda maailma naba, nabaalust.
Pool päeva trennis,päevad poodides,pool päeva maniküüris,POOL PÄEVA KOMMIMIST.
Tegelt ei maksa matta oma elu kommimise alla aga üks tunnike päevas on piisav aeg mis on hea ka teie iseloomu kasvatamisele ja hoolimise kasvatamisele ümbruskonnas.
Eesti naised on kõige ilusamad,ärge mukkige ja ärge rikkuge oma näonahka nende kemikaalidega,püsite kauem noortena.
Kalli-Kalli!

Anonüümne ütles ...

Veel mõtteid armastusest.
Eluenergia ja elujõu energia,ning armastuse energia biovampiir,silmamoondaja,pühak
Sri Sathya Sai Baba märgib ära allpool olevad märgusõnad armastuse kohta.Minu arust on see tema äriplaan,kindlasti tuleb lugeda ridade vahelt ja teha omad järeldused,ning panna miskit kõrva taha.Umbes sellise äriplaani järgi võiks kirjutada artikleid.
Ma ei tunne arvutit kõige paremini ja ei oska üles riputada tabelit.
Selles tabelis vasemal sõna Lessons all on seitse punkti,keskel sõna Action all kuus punkti ja paremal sõna Result all seitse punkti.
Tabelis on kirjas järgmine:
Lessons.
1.Love all,Serve all,Selfless Love
2.Heart pure and compassionate
3.Undertake selfless service
4.Sacrifice
5.Surrender
6.Love oneself
7.Love GOD,fear sin
Action.
1.Service
2.Mutual Love;Love is the key to everything
3.Renunciation
4.Humility,Trust,faith
5.Get rid of guilt and forgive oneself
6.Association with GOD that can make man fearless
Result.
1.Wanting to help more-Love
2.Greater realisation of Love
3.Self confidence
4.Oneness with all
5.Offer oneself to GOD
6.Love all
7.Peacefulness

Anonüümne ütles ...

Vaata, keegi meist ei tea, mida elu toob ja rahal, eriti kui ta on kergelt tulnud, on kombeks ka kergelt minna, nii, et üks kena päev pead ka sina äkki miskit tööd tegema. Näiteks irja leiab endale kenama ja noorema voodipoisi, raha eest saab kõike.
Nii, et kaevu sülitamine pole kõige mõistlikum tegevus.
Ja meiele kõigile , vastupidiselt sinule, tundub, et Ingrid saab kenasti hakkama.

Anonüümne ütles ...

Teie puhul on sobivus küll täiesti täppis, sest te mõlemad olete küünilised inimesed (ilmselgelt tagamaad lapsepõlves) ja sitas sorkimine meeldib teile mõlemale. Muideks raha kutsuvad vahendiks ainult need inimesed, kel seda on rohkem kui piisavalt, väga rumal on ülistada oma hetke muretute lillelaste elu, kui raha teie jaoks probleem ei saagi olla. Märkuseks see, et kunagised lillelapsed olid suuremas osas jõukate vanemate lapsed, kel polnud rahaprobleemi ja kes oma eluviisiga üritasid protesteerida raha ülemvõimu vastu kuni üledoosidest teise ilma läksid või tagasi pöördusid endise jõukuse juurde (proovige nüüd tuua fakte õnnelikest 70-aastastest "lillelastest").
Ja oma blogi peate te ju tegelikult vaid kontrollimatust tähelepanuvajadusest. Tõeliselt õnnelikel inimestel pole midagi sellist vaja - enamgi - neil pole selle jaoks aegagi!
Väga kena ja paikapanev kommentaar kallista tammepuult! Kallistan sind seepeale, kulla tammepuu kallistaja, kõvasti-kõvasti ja ütlen - kõik see millest räägid on võimalik ja tegelik, kui elu on seotud õige inimesega.
Teil I ja I on vist mingi sobivus, aga olles teie blogi lugeja selle algusest peale ei küüni te kunagi tammepuu kirjeldatud tõelise armastuse tasemele.

Inno ütles ...

A miks see raha kogu aeg nõnda oluline on? Nagu oleks kõik rahas kinni. Oleme Irjaga kirjutanud korduvalt, et raha ja õnn on pigem pöördvõrdelises seoses. Mul oli Ingridiga koos elades palju raha, aga õnne mitte kopkagi ees. Nüüd on raha vähe, aga ma olen väga õnnelik. Ja mul pole palju vaja.

Kusjuures olime ka Ingridiga siis õnnelikud, kui meil üldse raha polnud. Kui tekkisid raha ja asjad, hea palk, tähtis ametikoht, lendas tal katus täitsa pealt ära.

Ja kui Irja leiab kena poisi, siis on see tema valik. Mina teda kinni ei hoia. Ta pole minu omand. Aga paradoks ongi see, et mida enam sul on vabadust, seda vähem sa tahad kellegagi kuhugi minna. Ingrid hoidis mind väga tugevalt kinni, ja jäi must lõpuks ilma.

Ja millega siis tähtis proua Ingrid on nii väga hakkama saanud? Ma tahaks seda kohe teada.

Inno ütles ...

Me oleme seda ka kirjutanud, et seda blogi hakkasime pidama selleks, et hoida Ingrid Tähismaa kontrolli all. Ja seni on ta seda ülesannet edukalt täitnud.

Kust see tähelepanuvajaduse jutt? Meil polnud terve aasta mingit tähelepanu vaja. Vastupidi, vaatasime, kuidas tähelepanust eemale hoida. Kuni Ingridi pidev kottimine viis selle blogi asutamiseni.

Inno ütles ...

See on puhas enesekaitse- ja protestiblogi.

Inno ütles ...

Kusjuures lisaks meile Irjaga kottis Ingrid ka Irja 80-aastast isakest. Irja vendade kaudu, Irja vend Vello tunnistas selle hiljem üles.

Säherdune naine siis.

Anonüümne ütles ...

Vaata, rahajutt kui selline tuleb ikka teie oma blogist. pole kunagi lugenud siin sinu ja irja kooseluaegsest rahateenimisest iseenda elatamiseks. et kui raha polnud, siis väidate et raha teenima ka ei pidanud ja elasite õhust ja armastusest? my ass, lugedes teie toiduainete-talumatusest ja soovitatavatest menüüdest tundub see ikka raha maksvat. ja nüüd tuleb välja, et raha on vähe? elate kui linnukesed oksal? laske siis ometi tartu kinnisvara hinda alla, äkki siis tuleb jälle raha! ikka hullult palju faktilist materjali oleks vaja, et minusugust skeptikut veenda selles, et raha on äkitselt otsa saanu:)
sa võid ju siin väita, et tähelepanu polnud teile vaja, aga milleks siis kirjutasite nood skandaalsed lookesed täna kirutud meediasse, mis inno puhul lihtsalt fantaasiateks osutusid? tõe ja õigluse nimel? äkki võtaks nüüd eestikeelse sõnaseletusraamatu ja loeks sealt, mis on tõde ja mis on õiglus. ja see on inno sinu luul, et selle blogiga hoiad ingridi kontrolli all. tegelikult ingrid hõljub kaasatundjate kätel, kes kõik sinu mehelikkuses tänu blogile pettunud on. su tõde kahjuks töötab su enda vastu.

Inno ütles ...

No aga meie blogi ja paljud jutud sinna lisaks on ju ilukirjandus. kes usub, see usub, ja kes ei usu, see nagunii ei usu, mis siin kirjas.

Ja mina tunnen omal nahal küll, et Ingrid on kontrolli all. Ja mulle sellest täiesti piisab. Ega ma nende kaasatundjate pärast seda blogi pea, ikka enda pärast. Ja ma tunnen, et selle pidamine on end õigustanud. Ja ma küll ei saa aru, kust otsast see minu vastu on töötanud. Pigem vastupidi. Ja ega me seda blogi ei peaks, kui see vastu töötaks.

Anonüümne ütles ...

uues hittsaates "tõehetk" oleksid sa jõudnud praegu punkti, kus kõlab kurblik muusika ja valedetektor su läbikukkunuks kuulutab...


sest üks isane, kes nii palju oma eksist kirjutab, räägib ja mõtleb, on oma endises elus veel nii kõvasti kinni ja nii löödud oma minevikust, et õnneks saab seda seisundit pidada ainult sügava emotsionaalse puudega isend.


või noh, ega ma ju ei tea, kas innol on lisaks IQ puudele ka EQ puue?! nojah, ...

Anonüümne ütles ...

Armastusega käivad kaasas ka ohud ja riskid,tahaksin siin kirja panna ühe neist kuis väga küüniliselt ja üliegoistlikult kasutatakse ära naisterahvaste armastust ärilistel kaalutlustel,kasutatakse ära naiste armastust raha tegemiseks.
Silikoonid.
Silikoonide müüjad on teinud naisterahvaste suhtes tugevat ajupesu,küünilist reklaami.
No ei ole neid silikoone kellegile vaja,ei ole vaja neid narrideks tehtud naisterahvaid kes näevad välja nagu lehmad.Eriti jube pilt on kui naisterahvas käib silikoonrinnad ees ja kõrgete kontsadega kõpskingad jalas,perse taga-näeb täpselt välja nagu lehm.
Selg kõver ja kõnnak ebardlik.Loomulik naisterahva kõnd on väga ilus,ses suhtes on aafriklannadelt palju õppida,neilt kes kannavad korvi pea peal-nood käivad kaunisti nagu jumalannad.Puusad liiguvad nõnda erutavalt,et ajab kõvaks ka igal impotendil.Taguotsa kuju ja suurus näivad teise järgulisena selle ilusa puusa käigu puhul.
Ei lähe meestele korda need kummi rinnad mis katsumisel ei anna õiget mõnu.Õige tiss läheb kõvaks mudimisel ja too on erutav.
Kui valida silikoonrindadega naise või kummi nuku vahel siis palju vahet polegi,mõlemid ühte moodi kummist.Kumminuku tuleb odavam ja mõnu jääb peaaegu samaks.Naised kaotavad kummirindadega seksuaalsuses ja üsna tõenäoline on,et silikoonid on kahjulikud rinnapiima näärmetele.
Silikoonrindade atraktiivsus on samuti ebardlik,ebaloomuliku kujuga tissid.
Parem olgu väiksed nagu vistrikud aga originaalid.
Sama hästi võiksid naisterahvad pikendada oma sääri,lõigata luud pooleks ja panna vahele metall latid.
Sama hästi võiksid mehed panna püksi pallid mis jätaksid mulje nagu munandid oleksid suured kui pullil ja torud mis ulatuksid põlveni,et justkui oleks pikk kuni põlveni.
Kõrge kontsaga kingad on samuti nõmedad.Iirlannad ja jaapanlannad ei kanna kõrgete kontsadega jalanõusid.Viimasel ajal iirlannad on läinud kaasa selle narrusega ja käivad kohmakalt nende nõmedate kõrgete kontsadega.Kõrged kontsad rikuvad seksuaalsust,teevad naisi frigiidseteks.Kõrged kontsad jalas,perse taga nagu lehmal-jube.
Sama hästi võiksid mehed kanda kõrgeid kontsasid,naistelegi meeldivad ju meeste taguotsad. Mikspärast ses suhtes mehi pole tõmmatud haneks ja tehtud narrideks?
Pederastid laske käia ajage jalga kõrged kontsad ja vehkige oma taguotsadega!
Pederastid millegi pärast ei kanna kõrgeid kontsasid vaatamata nende haigele perse kummardamisele-pederastid samuti pole läinud kaasa narrusega,neid pole haneks tõmmatud.
Silikoonrinnad ja kõrge kontsaga jalanõud ahju!

Anonüümne ütles ...

anole.21.11
Kuule,ma mitte ei maininud,et peaks hakkama usklikuks.
Religioonide õpetustesse on kirja pandud palju tarkusi ja inimeste poolt tehtud tähelepanekuid inimeste käitumise kohta ja selle abil on kootud sellised võrgud millede abil püütakse inimesed religioonide küünilisesse võrkku.
Religioonide õpetustesse kirjutatu abil saab aru kuidas ajavad küünilist äri usujuhid.
Indias on kohalikuks Nokiaks silmamoondamine,hüpnoos.
Sai baba on petis kes kasutades silmamoondamist,hüpnoosi ja kavalat õpetust püüab oma võrkku miljoneid inimesi selleks,et toituda nende armastuse energiast.
Selle tabeli kirjutasin selleks,et ära näidata milline näeb välja üks täiuslik äriplaan,parim skeem kuidas ennast teostada,ennast panna maksma,saavutada mis tahes oma eesmärkke.
Selle tabeli ma ei pannud üles mitte mingil juhul selleks,et inimesed hakkaksid orjadeks,satuksid religioonide lõksu ja muutuksid selle läbi orjadeks kes on valmis tegema tööd sandikopikate eest.
RELIGIOONID ON LOODUD INIMESTE POOLT SELLEKS,ET ORJASTADA TEISI INIMESI.

Anonüümne ütles ...

ano 21.11 kallista tammepuule: "väga kena" kirjutasin sinu esimese 13.13 kommentaari peale, sest see oli lahe kirjeldus armunute veikse kiiksuga tegemistest:) edasine "sügavmõtteline" analüüs HU paroodilisele laulule tühjast tibi-elust, kutse KOMMIMISELE, sai-baba-blabandus ja armastuse tabuleerimine ei läinud enam peale.
Aga kallistada on tõesti vaja!
nii et kalli-kalli ja ära pikka viha pea:)

Anonüümne ütles ...

anole.21.34
Ma ei pea viha kellegi vastu peale varaste ja muude selliste jätiste.
Aga sinu kohta ütlen vaid mul on kahju sinust kuna sa oled sellises madalseisus nii moraalilt kui unistustelt,rahvakeeli oled täitsa persses.
Katsu välja tulla sellisest madalalubalisusest,püüa ennast parandada ja ma olen kindel,et ega sa isegi ei naudi oma elu.
Zombistajad s.o. illuminaadid ahju!