kolmapäev, 3. september 2008

Kas lihtsalt seks Värnikuga, või valimiskampaania algus?


Pildil seksilembene odaviskaja Andrus Värnik ja noorreformar Brit Vall. Väljavõte Kroonika veebist.

Küll ma nuputasin eile, et mis sunnib noort naist Kroonika jaoks end riidest lahti võtma, end pesumodellina presenteerima, ja endast pikalt-laialt rääkima, oma seksiseiklustest maailmameistrist odaviskajaga, kui küsimus on vaid temalt varastatud Gucci kellas. Mille ta pealegi ise hooletult Värniku poole jättis, ilmselt siis lootuses, et saab Värnikult taas keppi, kui vaja. Ja mida Värnik ei taha talle enam tagastada.

Ja nüüd on siis, tänu heale vihjajale, asi lõpuks selge. Brit Valli puhul on tegemist Reformierakonna liikmega, õigem oleks öelda noorreformariga, kes siis, nagu ka kõik teised noorreformarid, igatseb ühel päeval võimule tulla. Ja ilmselt varsti kuskil kandideerib, valimistel siis. Ja mis on kandideerimiseks parem sellest, kui oled oma näolappi Kroonikas ilmutanud.

Ja noh, kuivõrd Reformierakonna imago on küllalt kuiv, siis annaks seda seksikusega tublisti turgutada. Selliseid seksikaid noori tšikasid oleks Reformierakonda vaja, eks reformarid ise kah teavad seda. Just selliseid natuke otusid, kes püüaks hääli, ent ei ohustaks vanu tegijaid. Arukad ja kenad, ambitsioonikad naised lüüakse Reformis suht ruttu minema.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

http://www.orkut.com/Profile.aspx?uid=1334192130420603058


käbe võta kogu inff ja vaata communitid ja sõbrad üle ära enne kommi avalda, muidu kisub maha kõik!

Anonüümne ütles ...

ongi liige
http://www.orkut.com/Community.aspx?cmm=65323

Anonüümne ütles ...

Kas teie hoolas reformi peksmine ja Kesknädalas esinemine pole ka mitte poliitikasse sisenemise tunnus?

Anonüümne ütles ...

vanadele paksudele poliitikutele armukeseks kõlbab küll

Inno ütles ...

Seal Orkutis pole nagu miskit, mis noorest tüdrikust ikka tahta. Las teeb sporti, ma saan aru, et tahab sportlaseks saada.
Ja me ei peksa reformi, lihtsalt kirjutame, mis mäng käib. Kui ütlen, et päike paistab, kas see on päikse peksmine?

Anonüümne ütles ...

Õige Inno, seda reformi tulebki rohkem kottida. Kahju on muidugi nendest lihtsameelsetest kes on pimedusega löödud ja reformi ülistavad. See näitab kui lihtne on ikka inimesi meediaga mõjutada.