teisipäev, 2. september 2008

Tuli vihje, et Imre Sööäär ja Martin Breuer on abielus


KAS ÕNNELIK PAAR? Pildil vasakul Pedeste mõisaperemees, paremal tema toyboy Imre Sooäär, keskel presidendiproua, väljavõte Trend24 veebist.

Saabus vihje, et Pedeste mõisapidajad Martin Breuer ja Imre Sooäär on oma abielu lasknud Hollandis registreerida. Kas keegi teab selle kohta miskit lisa?

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ja kui selgub, et ongi abielus, siis kuhu te selle teadmisega lähete või milleks kasutate?

Anonüümne ütles ...

selline küsimus- teie sissekannete kommenteeritavus on suht madalale langenud, kas selle põhjuseks on
(1) üldine külastatavuse langus või
(2) rangem tsensuur?

Inno ütles ...

Me lähme sealle teadmisega poodi ja ostame šampuse.

Aga mis kommentaaridesse puutub, siis ei ole nad seotud loetavusega, mille osas on kõikumisi vähem. Aga küll on kommentaaridega nii, et vahetevahel tuleb laviin, isegi väikse loetavuse juures, ja siis on jälle vaiksem periood. Mingit rangemat tsensuuri pole kehtestanud.

Inno ütles ...

Ma olen tähele pannud, et kommentaare on kõigis portaalides vähemaks jäänud. Võimalik, et need PR-firmad, mis teenusena pakuvad kommentaaride kirjutamist, on oma tegevust koomale tõmmanud. See on juhtunud omakorda seetõttu, et portaalid on hakanud spämm-kommentaatoreid tuvastama.

Anonüümne ütles ...

Innole.
Mis sina arvad sellest ahju ajamisest? Ega see ahju ajamine vast lähe kellegile peale.Olen ahju ajamisega tegelenud selle pärast,et mulle tundub,eestlased on küllaltki tuimad ja minu arust,et mingilgi määral panna põksuma nende tuimi südameid olen soolanud ja vürtsitanud kommentaariume ahju ajamisega,vürtsi peab olema igas toidus.Vast tõesti on aeg lõpetada ahju ajamine ja minna üle tugevaimale energiale ja see on armastuse energia,ahju ajamine põhineb siiski mingil määral viha energial ja see pole kõige tugevam.
Ahju ajamine saab varsti kolme aastaseks ja ma leian,et see on olnud küllatki tulemusrikas.
Huvitav oleks teada mida pööbel arvab ahju ajamisest.
Paraku olen aru saanud,et kommivad enamjaolt hundid,vargad ja nood PR
firmade kommentaatorid.
Üldse,ma vast pean võtma puhkuse kommimisest sest tahan käivitada võimsama projekti mis aktiviseeriks paremini eestlasi,aga noh üsna keeruline on aktiviseerida lambaid kes elavad unelmas "meil on oma eesti ja las nood poliitikud teevad mistahes ja piisab kui teha rohkesti tööd ja siis saab olema kõik hästi"
Mingiks ajaks ma vast pean loobuma kommimisest sest 24 tundi ööpäevas kommimist on natsa väsitav ja mu finantsid kannatavad selle all.
Ja ma tahaks veitsa elada ka enese jaoks.
Ei ma ei väsi kommimast aga ma lihtsalt tahan magada ka,ma pole õieti s.o. 8 tundi järjest saanud magada mitmeid viimaseid kuid.
As eesti banaanivabariik koos maakate ja tuimade kanakitkujatega ja muude lammastega ahju!

Inno ütles ...

Mina arvan, et ahju ajamine terminina on humoorikas. Ja olukorras, kus maailmas on riike, kus karistuseks elusalt matmine, surnuks piinamine jms, oleks see ahju ajamine suht humaanne karistusviis. Tuleb meelde tuletada, et isegi siinsamas Euroopas oli veel mõned sajad aastad tagasi levinud surm põletamise, pea maha löömise, poomise läbi. Ja rahvahulgad tantsisid rõõmust kaasa, tantsiks ilmselt tänagi, kui sellised hukkamisviisid kehtiksid. Suur osa nn inimestest on loomad, ja neid inim-inimesi on jätkuvalt väga vähe. Ma ei tea, kuhu liigitada need vabamüürlased ja illuminaadid, kellest palju juttu olnud, võimalik, et see on loomade vandenõu inimeste vastu. Et loomad ihkavad tagasi vanu "häid aegu", kus sai inimesi tuleriidal põletada ja nende liha süüa. Ilmselt on muutus toimunud seoses USA arenguga. USAsse põgenes Euroopast palju loomade poolt taga kiusatud inimesi, kes on loonud riigi, kus jäme ots inimeste käes. Ja kes nüüd seda loomakarja ohjata püüavad. Ega see kerge pole. Loom on loll, aga visa, ja täiesti süüdimatu.

Anonüümne ütles ...

Aitäh vastuse eest.
Ma olen juba valmistanud pisikesed
suveniirahju mudelid.Vahetevahel kingin neid ka juutidele.
Mul ka ahju ajamise kursuste koolitus programm välja mõeldud ahju ajamise tarvis...
Kahtlemata ma räägin alati ainult otse ja seda tuleb aru saada vaid üheselt...
Zombistajad ahju!