kolmapäev, 26. november 2008

Konjunkturist Mart Kadastik möllab jälle


Väljavõte Postimehe veebist.

Postimehe grupi juhti Mart Kadastikku kutsuti juba nõuka ajal konjunkturistiks, sest ta oli suur nõuka võimu persepugeja, KGB lähedane kaastöötaja. Selline kustpoolt-tuul-sealtpoolt-meel mees. Igal juhul aitas ta punavõimul, see on siis Andrus Ansipil, toonasel tähtsalt parteibürokraadil kottida Tartus teisitimõtlejaid, toona Eesti vabaduse eest võidelnud isikuid, näiteks Lagle Parekit. Aga ka Jüri Kukke, ülikooli õppejõudu, keda Kadastik peedistas Jaak Kaljo nime all toonases ajalehes Edasi, ning kes saadeti oma vabaduse-vaadete pärast vangilaagrisse ja seal suri.

Nüüd on see ligane mees Kadastik, kes veel mõni aeg tagasi toetas oma kamraadi Ansipi röövellikku tööseadust, mis võimaldanuks töötajatele päevapealt kinga anda, nüüd on ta perse pugemas postiljonidele ja arstidele. Nendele samadele postiljonidele, kellest suur osa on kaotanud ja kaotab töö seoses Ansipi juhitava valitsuse otsustega. Ja arstidele, kes on Ansipi juhitava valitsuse poliitika tõttu näljapajukil.

Mida silmakirjalikkust?! Või mida taotleb sm Kadastik sellise lookesega Postimehes? End rahva silmis rehabiliteerida? No tohho tonti! Sul, mees, oleks parem häbeneda, sedavõrd palju on sinu hingel ilgust ja kurja. Mitte võtta inimeste ees sõna ja oma kopitanud aju saaduseid arvutisse toksida.

Tekst ise on samuti väga nõrk.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Jüri Kukk oli selle mehe nimi. Ja väga suur osa tema traagilises saatuses oli kunagisel majandusministril ja praegusel Ülikooli asjapulgakesel Mihkel Pärnojal. Kes ka aktiivselt raudteed erastas ning lasi diiselkütust happega pesta.