laupäev, 15. november 2008

Miks Hansuke ikka Sellekese maha jättis, inside inff


Viimase Naistelehe esikaas.

Sain täna enne peoleminekut (Rahvarinde 20. aastapäev) räige šoki. Nimelt ostsin juuksuri juurest tulles Selverist Naistelehe ning mis selgub - appi, Hans kodunt putket pannud, Selle maha jätnud, Selle kodunt välja pekstud, Selle rase ja Hansul uus pruut nimega Kristiina Tänavsuu.

Tormasin koju ja näitasin Naistelehte Innole. Ahah, see on selle Mühlsi naise õde, kellega Luik koos narkot paneb, ütles Inno. Mis narkot, küsisin mina vastu. Luik ja Mühls panevad koos narkot, noh, seletas Inno. Ahah, ütlesin mina, kas seesama Mühls, kes sind kord Eurovisioonil sõimama tuli, endal kummaski käes kaks pudelit ja üks taskus. Seesama, ütles Inno.

Siis ütles Inno veel elutargalt, et eks see Selle oli Hansu jaoks nati lühike kah, ulatus vaevu õlgadeni. Ja et see Kristiina Tänavsuu, kelle õde on kunagine Tallinna miss Kersti Tänavsuu, on palju pikem, sobib Luigega paremini. Mina siis protesteerisin, et sobivust ei määrata pikkuse järgi, aga Inno jäi endale kindlaks. Selle on Luige jaoks liiga lühike ja küllap ta seepärast Pirita jõe maalilise oruga hüvasti jätma pidigi.

Samas ei saa kõik muidugi olla nii lihtne, ütlesin mina. Mõistagi, tähendas Inno. Mõtlesime pisut asja üle järele ning leidsime, et kõige taga peab olema Murutar. Tuvastasime juba oma Ameerika-reisi ajal, et Murutari raamatuid kirjutab tegelikult Luik ning et Luige-vastased rünnakud, see on siis süütepudelite loopimise orgunnis ei keegi muu kui Alo Murutar, keda häirisid Kati ja Hansu soojad suhted ning see, et Luik proovis talt Kati kaasabil kirjastust üle võtta. Seejuures ei teinud ta seda sugugi mitte sõbralikult, vaid sooritas niiütelda hostile takeover'i, mis ajas Alol kopsu täielikult üle maksa.

Luik, võimas ja vägev mees nagu ta on, ei saanud seda asja muidugi niisama jätta. Ta saatis Selle alustuseks Ameerikasse, et teda Alo Murutari rünnakute eest kaitsta. Kuid siis küpses Hansul hulga kavalam plaan. Kristiina Tänavsuu oli ilmselt Alo Murutari armuke ning Hans lõi ta lihtsalt üle, et Alole süütepudelite eest kätte maksta.

Ehk siis see, et Hans ja Selle lahus elavad, on vaid petlik ning ajutine ja kestab seni, kuni Alo Murutar on Hansult ilusti vabandust palunud. Hans armastab Sellet tegelikult siiani ning käib tal vahetevahel isegi salaja külas. Aga ta ei saa niisama lihtsalt Alo Murutarile alla vanduda.

Inno arvab, et Selle ja Hansu "abielukriis" võib väga vabalt ka pettekas olla. Sest Luik pole selline mees, et jätaks maha truu ja vagura abikaasa, kes pealegi lapseootel. Ja et võib väga vabalt olla, et ta lihtsalt tahab Sellet kaitsta nendesamade süütepudelirünnakute eest. Kuid miks peaks Alo Murutar jahtima Sellet, imestan mina, alomurutarid tavaliselt naisi ja lapsi ei ründa. Luik on paanikas, arvab Inno, ei tea, mis teha.

Meie Innoga oleme kah nõutud. Soovitame Hansul Alo Murutariga suhted kiiremas korras ära klattida, võlad ära maksta ning siis Sellekesega rõõmu ja rahus, kuni vanaduspäevade lõpuni edasi elada.

13 kommentaari:

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Küllap mõlemad on head inimesed aga Selle vanemad on teinud vea sest nood ei tea midagi nimede gabalistikast...
Väga tähtis on mis nimi antakse inimesele sest nimi on nagu triipkood,nagu mantra,nagu sorts mis kannab inimest terve elu ja juhib tema elukäikku,muudab inimest kas õnnelikuks või õnnetuks...
No,mis kuradima nimi see on Selle??! Tule taevas appi!!
Vanemad tegid lapse õnnetuks.
Vanemad on vast üle õppinud ja läinud liigse informatsiooni tõttu peast segaseks,pole osanud enam analüüsida ja tunnetada mis on hea või halb...
Sama lugu on nonde väljama nimede andmisega lastele...
Enne ikka mõelge millist nime anda lapsele.Küsimus ei ole vaid maitses...
Minge ja külastage kohalikke nõidasid,käige Vigala Sassi juures,kallistage tammepuud ,paluge jumalat ja siis alles otsustage millise nime panete lapsele...
Lapsele nime panek ei ole tühine asi nagu pampersi või pudeli õlle ostmine...

Anonüümne ütles ...

Aga kas Hans H. Luik on tõesti ka Tiina Jõgeda lapse bioloogiline isa? Vähemalt Sulev Vedler väitis mulle seda.

Anonüümne ütles ...

ma arvan ka, et see on kuidagi imelik lugu.
midagi peab seal teistmoodi olema, kui välja lastakse paista. aga ju mees teab, mis on teinud ja miks on vaja, et naine temast eraldi olema peab.

Anonüümne ütles ...

see kadri kiilas käib orkutis oma kontol inffi vahetamas,lisage ta sõbralisti ja tehke intekas.

Anonüümne ütles ...

http://www.perekool.ee/maarja/index.php?id=36678&class=forum_schnell&action=view_post&post=4407031

kiilast siin ka juttu,ise väidab orkutis et on mingite ohtlike naiste osakonnas,aga arvutile juurepääsu piiratud pole.

Anonüümne ütles ...

aga järsku hakkab luige firma pankrotti minema (nagu inno yhest loost järeldada vois) ja lahutuse abil rahad rahad perest eemale peidetakse...

Anonüümne ütles ...

No mis teil kahel küll rahvarinde ja tema aastapäevaga pistmist peaks olema? Või on Rakveres seltsielu nii nullis, et läheks kohe ükskõik kuhu, peaasi et saaks aga minna? Irja tõmbas muidugi kasuka ülle, sellega ju sulandub eriti hästi vanade rahvarindelaste massi, Innol oli põhjus dusi all ära käia ja habet ajada... Kirjutage siis meile ka oma peomuljetest - kas Edgar oli ka iki kohal, kõnet pidas ja kommi jagas?

Anonüümne ütles ...

Kabalistika, muide, kirjutatakse K-tähega. Jäta meelde, ennetaja, nagu K-kohuke. Jäi meelde? Siis on kõik hästi.
Aga jah, eks neid nimesid ole ikka hulle küll - Helle, Malle, Ülle, Pille... Tule taevas appi! Tõesti ei tea, mida need vanemad küll mõtlevad, kui niimoodi oma laste elu rikuvad. Teisest küljest jälle, ega kõik ei saa olla Inno, Irja või Ennetaja...kuigi võiks ju.

Irja ütles ...

Ilus ju minna, kui kutsutakse, Rahvarinde peole siis. Inno lubas homme pildid üles panna, meist seal peol ja pärast kodus, aga seni võib vaadata Delfi portaalist Publik, muusika alt. Seal palju pilte ka. Innost koos Siiri Oviiriga näiteks.

Edgar oli väga tore ja sõbralik.

Rakvere seltsielust pole aimugi, aga me pole siin eriti kaua eland ka ;).

Irja ütles ...

Kasukat ülle ei tõmmand, mul põlegi teist enam. Ja Inno on habemega väga seksikas, mistap ei olnud tarvidust seda ära ajada :).

Anonüümne ütles ...

vau, pildid on superilusad, tundub tore pidu! irjale sobib blond juuksevärv, kindlasti kõige atraktiivsem paar sellel peol. inno näeb kah väga seksikas vàlja, selline loomulik ja vaba olekuga.

Anonüümne ütles ...

Selle ja Hans on lahutatud juba augusti kuust saati. Hans on Sellele esimesed 20 millihi juba üle kandnud, mille eest Selleke sai endale ilusa uue kodu osta teletorni vahetusse lähedusse. Seega mitte väga kaugele Pirita jõest. Järgmisel aastal peab Hanspoiss Sellele veel 20 milli maksma. Selle igakuine sissetulek Hansult on 100 tonni.
Lahutasid nad sellepärast hoopiski, et Hanspoiss pidavat suure lombi taga elama ja Selle siin. Kaua sa ikka sellist distantssuhet pead. No ja ega Selle väga löödud paista olevat. Raha on, igakuine plekk ka jookseb, elu nagu hernes.

Anonüümne ütles ...

mis kurat teil nende narkootikumide vastu on??? kas te saate aru, et KÕIK head muusikud on neid kasutanud, visake kõik oma plaadikogu siis minema kui nii vihkate aineid ja nende tarvitajaid. ja sina inno näed välja nagu oleks 24/7 viidis oma silmade tõttu :D:D:D tragikoomiline lihtsalt.
ei ausalt öeldes proovi ja näed miks kõik laia silmaringi/mõttemaailmaga "LLLÄÄÄNÄÄ" inimesed ka viidi teevad hea meelega