neljapäev, 20. november 2008

Venemaa kasutab oma trumpe, miks ei tee seda Eesti


Väljavõte Postimehe veebist.

Venemaa teemal tuleb viimasel ajal Eesti poliitikute, eriti selle Marko Mihkelsoni suust vaid ühte laulu: Venemaa on paha, sest on paha, sest on paha. Ja keerutatakse ühte ja sama plaati, nii et kõrvad jooksevad juba vett, ja ei saada aru, et see enam ei müü. Pole kunagi müünudki. Keegi ei võta seda juttu tõsiselt, peale mõnede eestimaalaste, kelles sellised jutud ärgitavad ksenofoobseid ja natsionalistlikke meeleolusid. Ja kohalikes venelastes lihtsalt pimedat viha.

On selge, et Venemaa kasutab oma trumpe, ja II ilmasõja teema on üks selliseid. Miks seda Venemaale ette heita?! See on ju normaalne. Miks ei küsita, miks Eesti ei kasuta oma trumpe, ei võitle nende eest. Kus on stalinismi kuritegude hukkamõistu eest võitlemine, miks pole Euroopa Liidu ja kogu maailma tasemel selles osas midagi ette võetud? Ahh? Isegi okupatsioonimuuseumi ei suudetud aastaid ära teha, selleks pidi üks vanaproua välismaalt initsiatiivi näitama.

Jalad perse alt välja, kulla poliitikud, ja marss tööle! Aitab laisklemisest!

4 kommentaari:

Risto ütles ...

lisaks on venemaa ise üks suuremaid natsionalismikoldeid, kus iga päev mõni tõmmunahaline ära tapetakse oma nahavärvi pärast.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Samad sõnad.
Nood kes peksavad segast venemaa suunas ja õhutavad vihavaenu ja teevad sõja propagandast-kes väidavad,et venemaa on paha,vastake küsimusele:
"Mille poolest on venemaa paha?"
Paluks konkeetset vastust?
Eilsesse kuku raadio vox populi saatesse helistajad samuti peksid segast vene suhtes ses mõttes,et kasutasid kujundeid,umbmääraseid väljendeid-hämasid.
No,mille poolest on siis venemaa halb?
Ma ju tean need samadsd kes tõrvavad venemaad teevad seda sama ka soomega ja mistahes hea asjaga mis tõstaks eestimaa elatustaset-on ju näha,et need venemaa tõrvajad on ettevõtjad kes on mures palkade tõusu pärast...
Totud...Nende samade tellimusel olümpia mängude ajal reporter sõimas Hiinat!!! Hiina on maailma kõrgeima majandusega maa ja vana kõrgkultuuriga maa ja mingi debiilne reporter sittus terve eestimaa peale ja püüdis maha teha Hiinat???!!!
Loe Delfi artiklit Eesti sadamad loodavad Hiina peale 5.okt.07.
Seal on kirjas,et Tallinna sadama käive on 740 miln USD-see raha tuleb hiinast ja läheb venemaale-sellpärast ongi neeed piirijärjekorrad...
Kui palju sellest 740 mln USD jääb eestissse tuleb vast arvutada käibemaksu pealt...

Anonüümne ütles ...

Kas olete kuulnud midagi sellest, et BIGil on likviidsusega probleeme?

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Kuule Inno,sina ka ei kasuta veel kõiki oma trumpe.
Sul on olemas nimi.
Ma tahan öelda seda,et rate on üks täiesti tuksis koht...
Seal on nõnda,et vestled kellegiga ja siis mingi aja pärast tuleb kiri,et kas soovite jätkata kirjavahetust selle kasutajaga siis peate maksma...tuleb välja,et ajad juttu moderaatoriga ja pildidl on mingi mannekeen...
Rates moderaatorid peksavad segast ja ajavad idiootide juttu,mul pole veel õnnestunud ajada kellegiga juttu sest mingid vaimuhaiged on seal koos...
Miks ma seda räägin?
Lätis on veeb Draugies ehk Druzja ehk Sõbrad.
Vaat oleks tore kui meil ka miskit sellist oleks sest saaks suhelda,oleks ju tore,eks ju.