reede, 5. detsember 2008

Inno ja Irja kohvikus saad asjadest teada varem kui mujal

Mitmed kohvikukülastajad on märkinud, et Inno-Irja kohvikust kuuldud, esialgu uskumatuna tundunud lood on hiljem tõeks osutunud. Ja mis seal imestada, öeldakse ju, et kus suitsu, seal tuld.

Nii näiteks oli kohvikus juba tükk aega tagasi juttu sellest, et Oksana Laasi, too keskerakondlasest näitsik, Tallinna volikogu liige jättis maha oma mehe Lauri Laasi ja põrutas elama Peterburi, kus võttis vastu tähtsa ametikoha sealses linnavalitsuses. Toona kirjutas peavoolumeedia, et Oksana ja Lauri on lihtsalt aja maha võtnud.

Ja alles nüüd on peavoolumeedia jõudnud selleni, et Oksana tõepoolest läks Laurist lahku, vahetas koguni nime - Ksenja Kostina'ks. Millele peaks lisama, et ta vahetaa ilmselt ka kodakondsust, sest Peterburi linnavalitsuses saavad kohaliku linnaturunduse agentuuri peadirektori asetäitja ametikohal töötada vaid Vene Föderatsiooni kodanikud.

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Eile oli Ingrid Tähismaa Rotermanni kvartalis jõulukuuseüritusel. Piinlik oli vaadata kuidas ta Ekspressi fotograafile esines, kõva häälega hõikus ja igal mõeldaval viisil vapper ja ilus püüdis näida. Fotograafid irvitasid ja pildistasid nagu aparadid võtsid. Tore ju, kui leidub inimesi, kes ennast avalikult lolliks teevad...

Ingridi püüd "särada" on väga halb talle enesele. Ingrid peaks palju vaoshoitumat käitumisjoont hoidma, et mitte naeruväärsena mõjuda.

Anonüümne ütles ...

Kõigile head Soome iseseisvuspäeva!

Anonüümne ütles ...

Selline hea küsimus, et miks te ajakirjandusse tegasi ei lähe? Vaatamata teie teatud eripärale, leiduks kindlasti mõni väljaanne, kes teist huvitatud on....

Teie igapäevane lugeja

Inno ütles ...

Kindlasti on huvitatud, mulle on tehtud mitmeid pakkumisi, aga ma pole ise olnud huvitatud.

Mul on unistus ise ükspäev midagi teha. Midagi sellist, mis pakub kirjutajatele oluliselt rohkem vabadust kui seda võimaldavad praegused organisatsioonid. Praegu on ajakirjandustöö ikka valdavalt selline tuim nühkimine. Mis hävitab kahjuks loovust. Seda on tunda. Ei näe me sära inimeste silmis. Lood on igavad.

Anonüümne ütles ...

CNN pealt saab samuti häid uudiseid.
Momendil CNN onlines Pakistani kindral Hamil Gul ütles,et 11.09 korraldati USA siseste jõudude poolt...
Ta kiidab ka Talibani,taliban on hea...?!))
Tervitab
GPS pärisorjuse ennetustöö

Anonüümne ütles ...

Boms on täitsa sassis omadega!!
Nüüd on vaja uudiste vaatamiseks adobe flash playerit? Miks seda varem polnud vaja?? ja õnneks muude saadete puhul seda vaja pole???!!
Kas te lugupeetud Inno ja Irja lähete Ateena ülemaailmsele meedia konverentsile?
Kodulehekülg oli miskit sellist athensconference.com
Tervitab,
GPS abil rõngastamise
ehk pärisorjastamise ennetustöö

Anonüümne ütles ...

Minu jaoks on üks uus uudis mida mujal pole kuulda too,et Aafrika on väga rikas maa ja euroopa on võrreldes aafrikaga vaene maa.Meid on petetud ja ajusid pestud Aafrika suhtes...
Aafriklased töötavad väga usinalt,juba kell seitse hommikul algab aafrika kontorites töö,mõnedes tehtakse tööd öö läbi,mitte ainult kuumuse pärast,ikka rahaahnuse pärast...
AAFRIKLASED EI OLE LAISAD!!!
NEEGRID EI OLE LAISAD!!!
Aafikas on enamus riike soliidsed ja rikkad,problemaatilistes riikides on USA ruineerinud nonde maade majanduse.