esmaspäev, 1. detsember 2008

Tõnis Arro riigi suuremaid maksuvõlglasi!


Tõnis Arro, väljavõte Ekspressi veebist.

Selgub, et Tõnis Arro on nagu Figaro, kes jõuab kõikjale. Küll on tal aega naistel restodes kätt hoida ning neile kätt püksi ajada, küll riigilt pansionaate osta ning miljoneid võlgu olla.

Tänud kommentaatorile, kes linkis ehitusuudise. Nimelt on Äripäeva 17nda oktoobri ehitusuudistes kirjas, et Tõnis Arro ning tema äripartneri Tiit Laja firma Hermes Projektijuhtimise OÜ ostis YIT Ehituselt Hiiu Pansionaadi, mis maksis kokku 130 miljonit. Alguses olid suured plaanid, rajada pansionaadid-värgid, aga nüüd on vennikestel turjal 20-miljoniline maksuvõlg ning vesi ahjus. Tšekkasin välja, et maksuvõlg tekkis sellest, et mehed müüsid pansionaadi kinnistu ära ning selle pealt on neil käibemaks maksmata. Samuti selgub, et Tõnis Arro ja Tiit Laja on Eesti ühed suurimad maksuvõlglased, äsja pankrotti läinud Tõnis Rüütmanni järel!

Ütelge nüüd veel, et Arro on korralik riigikodanik, eks ole!

On sel mehel veel hämaraid afääre? Mind hakkab see teema juba päriselt ka huvitama.

19 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

no minge palun munni. teil on vist sinine esmaspäev. ma ei tunne ega ei tea mingit arrot ja ei huvita ka, kellega tegu. selliselt endale kuulsust koguda - võhivõõrastele paska maha panna? arvan, et varem või hiljem lõpetate oma tegemised nutuga. ma ei ole selgeltnägija, kuid minu taju ei ole mind kunagi petnud. tahate uut teemat? aga palun- jebige meie esipingviine niipalju kui jõuate. näidake oma heaolu või valage kibestumist nende peal välja aga võõrad jätke rahule!

Anonüümne ütles ...

Mine ise munni! Kas Inno ja Irja ei või kirjutada sellest, kellest tahavad. Mulle on see Arro vastik, ta ei saa aru, kui talle öeldakse "ei". Ja ma võin kinnitada, et ta on esmaklassikaline jobukakk ja kaabakas. Nii et Inno ja Irja, õige teema olete valinud, laske aga edasi.

Anonüümne ütles ...

I ja I on vist kellelegi valusti varba peale astunud. Ja Tõnis ja co paistab juba täitsa närvis olevat, hehee...

Anonüümne ütles ...

Esimene- ei tunne Tõnist? Tsk, tsk, tsk. Sa, Tõnis, ise või?

Anonüümne ütles ...

Ilge mäsu käib teil siin selle Arroga. Poetaks siis omalt poolt kah paar sõna. Sai taga kord Pärnus kätt surutud ning tee, mis sa teed, aga selle mehe käepigistus on vedel kui sült. Millest järeldus - vilets käepigistus, nõrk vennike.

Anonüümne ütles ...

Minu taju ei ole ka mind kunagi petnud ning ma arvan, et see libe püksipugeja lõpetab ükspäev suure nutuga. Loodan, et pigem varem kui hiljem :)

Anonüümne ütles ...

http://www.ametlikudteadaanded.ee/index.php?act=1&teade=818267

Anonüümne ütles ...

See esimene ano on raudselt Arro ise, tal on kah iga teine sõna munn, tavaliselt ta suudab ainult oma munnist rääkida, kogu ta elu ja maailm keerleb tema enda munni ümber, seal keerleb ka Marju oma vananeva vituga (kellest on muidugi südamest kahju).

Anonüümne ütles ...

Võtke kinni see ketser,tõmmake ta rattale...
Mulle väga meeldivad kristlased ja nende kord...tõmmake ta rattale...see kõlab nõnda kristlikult))))
Jõulude ajal meenub igale paganale selle kirikumuti kriiskamine"Võtke kinni see ketser,tõmmake ta rattale!!" Viimsest reliikviast.
Jõulude puhul võiks ju tõmmata rattale narkoparunid ja nendega pundis oleva politseijuhtkonna,ning kapopeded...las karjuvad ratta peal.
Sellest saaks hea Jõlurahu lduse.
Kuidas on teil lood Jõulurahu ldamisega?
Tööpõld peaks olema lai sest on tunda,et kõikjal on palju kroonilise Jõulurahu ldamatuse all kannatavaid emaseid.
Head Jõulurahu ldamist kõigile!
Jõulurahu ldamine algab ju esimesest kui ma ei eksi.Kas president kuulutas välja Jõulurahu ldamise?
Tervitab
Pärisorjastamise ennetustöö

Anonüümne ütles ...

Sellistest maksuvõlglastest ja muudest pättidest on üle lombi tehtud palju dok.filme-Parimad jõulukingid saate osta www.PoliceState21.com
Tervitab
pärisorjastamise ennetustöö

Anonüümne ütles ...

no 1.36 hinnangu põhjal peaks I&I küll Arrodega tihedad sõprussidemed looma, vaata et üksteisele püksigi pugema. Mille ümber siis veel (peale sitaloopimise, muidugi) Tähismaade elu keerleb kui mitte m...i ja v...u. Sestap imestan juba eile õhtust ega jõua ära imestada, millest selline puritanismipuhang siin blogis (ai-ai-ai, häbi, häbi, keegi on väidetavalt abielurikkuja, fuih!). Või on Savisaar käsu andnud pereväärtustest jahuma kukkuda, et Rakvere pensionäride ja kanaemade hääli püüda?
Kusjuures KÕIK pärast keskööd viieminutiliste vahedega tekkinud kommid pärinevad Tähismaade enda loomingust - stiil on täpselt nende oma (lauselõpp hehee! ammustest aegadest Irja kaubamärk).

Anonüümne ütles ...

Selles kohvikus võib kellest iganes rääkida ju, no ikka iga ano ei tule siia tsenseerima ja kogu moos! Ja esipngviinidega jebime siis , kui huvi ja tahtmist on. Huvitav, kellele see Arro kanna peale on astunud, et talle endale see nii valus on?
No, nüüd juba tõesti huvitav! Rahunegem nii mõmigi maha, kui Arro on õige mees, siis tuleb see niikuinii välja, kui vastupidi-siis igaüks sööb oma supid , mis kokku keetnud lpx ise ära.

Anonüümne ütles ...

anole 9.32

tead...ehee

ka sinu kirjaviis tuleb üsna tuttav ette, sa vist kribad vabal ajal üsna palju? Ehk kirjastad mõne oma raamatugi?

Selline mürgine kirjaviis pole just paljudele omane, jõudu ja indu!

kahjuks mitte tähismaa

ehee

Anonüümne ütles ...

Eks mida külvad seda lõikad, kubemetäidega vanatoi!

Teinekord enne mõtle, kui inimestele sitta keerad, eks. Või nagu ma, Arro, sinu puhul viimasel ajal kahtlustama oled hakanud, sa ei mõtlegi üldse! Kui munni lehvitamise vahepealt aega saad, siis tee proovi, eksju.

Kah mitte Tähismaa

Anonüümne ütles ...

ano 9.32, ära aja mind vihale raisk, ma kirjutasin ise pärast keskööd päris mitu kommi, sest mul on lihtsalt oma arvamus, mille ma tahan välja öelda, mitte peale suruda, nagu sina siin üritad teha.

mine ja uuri natukenegi Arro tausta ja siis tule räägime uuesti!

Anonüümne ütles ...

arro tegemistest ja toimetamistest tean ma vähe ja hoolin veel vähem. aga see arro kaitsja siin on, nii kurb kui see ka pole, arvatavasti tema laps (või lapsed, tal peaks 2 olema).
I&I, minu nägemuses kahjustab sellises stiilis arro-uurimus siin noor(t)e inimes(t)e psüühikat.
ma loen teie blogi sageli ja mulle teie ausus väga meeldib.oleks ma isepooltki väiksem jänespüks... aga mis on teie ülim eeesmärk selle blogiga seoses? mulle meenub utilitaristlik "greater good for the greater number" ehk et kui metsa raiutakse siis laastud lendavad. kas midagi sellist?

Anonüümne ütles ...

Arro kaitsja stiil on tõesti lapsik aga tema lapsed need kuidagi olla ei saa. Tal on neli last, kaks eelmisest abielust ja kaks uuest kooselust. Kaks esimest on täiskasvanud ja teised lapsed on nii noored, et ei oska veel kirjutada ega lugeda.

Anonüümne ütles ...

Mis mõttes stiil on lapsik? Ma ei ole laps, vaid täiskasvanu ja Arrot isiklikult ei tunne, küll aga tean, et tegemist on väärika kodanikuga, mida ei saa öelda nende kahe väärastunud isiku kohta, kes siin "kohvikut" peavad ja nende kohta, kes neile valimatult kaasa kaagutavad.

Anonüümne ütles ...

just selles ongi konks, et viimane ano Arrot isklikult ei tunne, temale pole Arro kätt püksi ajanud.