reede, 5. detsember 2008

Äripäev kutsub üles Jüri Mõisa euroraha vahendama, tore on!


Väljavõte Äripäeva veebist.

Väga huvitav, Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel, kes lehe klientidele teatab, et on koolitustel, on ometi päeva sees valmis vorpinud lookese, milles kutsub üles andma euroraha vahendamine Jüri Mõisale, ja siis ilmselt ka viimase kannupoisile Meelis Laole. Ma kujutan ette, kuidas see välja nägema hakkab. Kaasata võiks ka veel Giovanni Sposato, kellega Mõis ja Lao kunagi Londonis kohtumas käisid, seoses Eesti Raudtee erastamisega. See kolmik võitleks Eestile rahad Euroopast raudselt välja! Eksole.

Aga kui tõsisemalt, siis mis on selle Mandeli tänase vaimupuhangu tegelik põhjus. Kas pole mitte see, et Äripäev on läinud oma spämmimistega liiale. Mis kokkuvõttes toob sellele lehele rohkem kahju kui kasu.

Ja no, andke andeks, Mõis, see vana kelner veel eurorahade juurde lasta. See mees siis:

Pildil Jüri Mõis (paremal), koos oma naise Kerttu ja Andres Peetsiga, ühe söögikoha avamisel, väljavõte Toptopi veebist.

Samal üritusel oli kohal ka Mõisa sõber Lao Mell:

Pildil Meelis Lao (keskel) justkui muuseas kätt andmas, koos oma kaasa Sirliga, vasakul investeerimispankur Kalev Tanner.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

mida siin imestada? eestis on läbi aegade nii, et kelnerid, kokad, pudrukeetjad, seatalitajad, hobusevargad ja muidu pudulojused on läbi aegade pääsenud riigi rahakoti juurde. raha ja mõistus ei ole selles riigis eales käinud käsikäes. ega siis see, et mõned mehed on dressidest välja kasvanud ja kannavad täna itaalia ülikondi ja kingi, ei tee matsirahvast mõistusega olendeid. kui see nii oleks, siis poleks eesti täna sellise sita sees nagu ta on. ja pange tähele, et sita seest välja tuua on vaja ikka ja jälle sitasisse viijaid uuesti appi kutsuda. ja nagu alati, ei ole süüdlasi vaid on võimekad päästjad, oksele ajab. tundub, et kipspeadest jõmmidel on kõigil dengelpung tühi mis tühi. lollis usus ja viimases lootuses pritsitakse kõike sitta välja, mis ajukolba all, suures hädas genereeritakse. üks väga tark inimene ütles meie esipingviinide kohta 10a tagasi ennustuse, et nende tolvanite juhtimisel jõuab eesti hiljemalt 10a pärast pankrotti ja nii ka läks.