reede, 19. detsember 2008

Uus Peep Vain on sündinud!


Väljavõte Delfi veebist.

Kui lugesin endise Äripäeva ajakirjaniku paatosest nõretavat imalat kirjutist Delfis, siis tuli see nagu tuttav ette. Ainult, et, kus ma olen seda kuulnud? Just, Peep Vainu koolitusel. Kus räägiti igaühele täpselt seda, mida kuulda taheti. Umbes nagu üks naise ärarääkimise koolitus, et üheks õhtuks omale nikku sebida.

Ja kui arvestada, et Ülavere on tööl Vainu firmas, siis pole siin midagi imestada, uus Vain on sündinud! Ainult et veel imalam, veel rohkem paatost. Öäk. Ja ta oli veel kunagi ajakirjanik.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mis teha. Kui ideid ei ole ega teki ning muud tööd teha lihtsalt kubatuur ei võimalda, siis jääbki üle selliseid "nikusebimise" (mis hea sõna teie poolt) laadis üllitisi vorpida.

Anonüümne ütles ...

Oi inno Innokene, tillulillukene, sa oled ise ikka nii loll nagu lauajalg. Ja kuidas sa ka ei püüa, ei saa sina sellest peep vainu kummistusest lahti. Sinu tilliotsakene jääbki tema kätte vangi, sest sa ise tahad nii.

Anonüümne ütles ...

Olen tööalaselt puutunud kokku palju nii eesti, soome ja saksa ärimeestega. Ja selliseks kiidulauluks pole mitte mingid põhjust. Paraku jäävad eestlased paljudele suhtlusoskuses, orgainseerituses, loogilisuses jne palju alla. Tihti ei osata oma suhteliselt häid oskusi presenteerida ja müüa ning tihti eeldatakse, et kõik teavad kui kõvad mehed me oleme ja meil pole midagi vaja tõestada. Mitte keegi välismaal ei pea meid kahjuks kõvadeks meesteks. Meie haridus, teadus ja tööstus on naljanumber arenenud riikide kõrval.

Skype on kõva sõna ja hanza.net samuti. Aga mida meil veel on? Mitteerilistel on neid näiteid kordades rohkem.

Anonüümne ütles ...

Artiklist lugesin vaid esimese rea ning tõepoolest, öäkkkk... no mis mõttes erilised - haige värk, ma saan aru, kui eneseirooniliselt öelda: "Oleme erilised!" - aga kui tõsiselt nii mõtledki... muidugi on iga indiviid eriline, kuid et eestlased oleks erilisemad maooridest... sry, ei usu!