kolmapäev, 10. detsember 2008

Väino Kull - Tardo liina tuleb veel üks jobu


Völjavõte Delfi veebist.

Pidin täna naerukrampidesse ärr surema. Tartu tühmimast tühmim linnapea Urmas Kruuse on nimelt võtnud nõuks nimetada abilinnapeaks Väino Kulli, keda nüüd hoogsasti üles kiidab.

Mina mäletan seda Kulli-pässi sest ajast, kui mu isale tagastati Tartus, Võru tänaval maja. Aasta oli siis 94 ning Kulli Väino oli linnapea. Meie majas peremehetses enne selle isale tagastamist Tartu linnavalitsus. Hoovil oli siis veel suur garaaž. Mõni aeg pärast tagastamist korraldasid linnavalitsuse töötajad ses garaažis vägeva lahkumispummelungi ning lasid garaaži õhku.

Isa nõudis seepeale linnavalitsuselt rahalist kompensatsiooni. Väino Kull saatis talle seepeale ülbe kirja, kus teatas, et mingit kompensatsiooni ei saa. Isa, kange sell nagu ta oli, läks oma hea sõbra ja koolivenna, advokaat Hugo Partsi jutule. Advokaat Parts koostas hagi ning asi anti kohtusse. Ja põikles linnavalitsus mis ta põikles, lõpuks tuli tal alla vanduda ning isale 160 000 krooni kompensatsiooni maksta. Kes teab, ehk on ka see üks põhjus, miks Tartu linnavalitsus mind vaenab ning iga natukese aja tagant mingeid ettekirjutusi ja ähvardusi saadab. Kuna isa protsessis nendega ning kes siis julgeb tähtsa Tartu linnavalitsusega protsessida.

Nüüd on siis see jobu, vana koond- ja nüüdne reformierakondlane taas Tartus tagasi. Ja kes teda kiidab? Teine samasugune jobu - Urmas Kruuse. Teil ikka veab hirmsal kombel, armsad tartlased!

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Avastasin täna tõsiasja, et teie blogi on "kusagil kõrgemal" blokeerima/keelama hakatud. Igatahes ei lubata teie blogi ühes teatud riigiasutuses enam lugeda.

Vist on liiga kollane kirjandus :)

Anonüümne ütles ...

Inno ja Irja!
Üks väga oluline märkus teile.
Ärge propageerige oma kriitilise blogi avapildina alkoholi! Alkohol ähmastab ajusid ning paneb teie lugejad jooma. Ühe mehe ülestunnistus selle kohta on olemas.
Palun võtke seda märkust tõsiselt.
Tänan.

Inno ütles ...

Sama võibolla alkohol hoopis vabastab. Inimene tahab olla vaba.

Anonüümne ütles ...

Aga igal pildil on oma ideoloogia. Ilmselt peate siin päises olevat pilti selliseks, mis kõige paremini väljendab seda, mida tahate sõnatult edasi öelda.

Mis siis on teie blogi ideoloogia? Alguses arvasin, et mõte on propageerida harmoonilist hetero abielu, millele kirjutaks tõesti kahe käega alla. Et mitte ainult geid ei armasta (see ju nende põhiline argument, et nemad armastavad), vaid heterod samuti. Aga hiljuti on sisse tulnud mingi alkoholi propageerimise teema -- ei saa aru!

Mulle need klaasid mõju ei avalda, pange või sada alkoholi ja suitsu pilti nii ahvatlevas poosis kui tahate. Aga on inimesi, kes seda pilti nähes hakkavad jooma rohkem kui normaalne, kas see ongi siinse blogi eesmärk?

Pilt mõjutab meid kas teadlikul või alateadlikul tasandil, pildi mõju ei tasuks alahinnata.

Arvamusliider ütles ...

To anonüümne - inimene, kas konjakiklaasi pildi peal nähes hakkab rohkem jooma, kui normaalne, ei saa kuidagi olla normaalne. Nii et loll jutt lõpetada. Piinlik hakkab mõnede rumaluse pärast:(