esmaspäev, 26. jaanuar 2009

Idee: supiköögi-striim

Tuli selline idee (rubriiki "siin saad karjuda üle kohviku"):

Kuna olete juba IITV-ga kätt proovinud siis soovitaks Teile uue idee. Hetkel on väga populaarsed igasugused otsestriimid - metsastriim, kotkastriim, leopardide striim, lindude söögimaja striim, siis võiksite teha-Supiköögi striimi.
Seda otsestriimi oleks ka Riigikogu saalis igavlejatel hea vaadata ja näha mis toimub all-linnas teisel tasandil.

Hea idee, mis?! Kas kellelgi on ettepanekuid, kuidas seda teostada? Ja nii valitsuse kui parlamendi hoonesse peaks panema üles monitorid, mis näitavad seda pilti 24/7. Ja üks peaministri töölauale, koos heliga, ta muidu ei näe ega kuule midagi. Elab nagu kapis.

Või kas keegi teab, kas peaminister üldse kellegagi suhtleb? Tal on küll maksumaksja poolt ette nähtud hunnik pappi ja trobikond nõunikke ning muid alluvaid, kes peaksid talle olukorda selgitama, aitama riiki juhtida, aga tundub, et mees istub pimeduses. Kas Kalev Kukk on viimaks jälle tsüklisse kukkunud, või mis? Kas keegi oskaks selgitada, kes Stenbocki majale lähemal. Mis olukord seal on? Viimaks vana istub päevad läbi üksi oma kabinetis ja kakub juukseid. Siis peaks teda justkui abistama vähe. Mingit tabletid ehk määrama või nii. Või äkki pole pikka aega naist saanud, mees paistab kuidagi loppis ja morn.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Palun võtke see suur klaaside ja tasside pilt blogi avalehelt maha, väga ebamugav on lugeda blogi 7' ekraaniga rüperaalilt kui blogi avanedes katab kogu monitori mingi pilt. See on juba hullem kui äripäeva banner

Anonüümne ütles ...

ikka võite teha, kui raha on serverit kinni maksta. teil mahud ei ole küll meeletult suured, kuid ometigi vajab see kedagi, kes paneks kaamera (maksab) püsti mõne supiköögi juurde, orgunniks ühenduse (maksab), ja korraldaks serveri (maksab).

võib-olla keskerakond oleks nõus seda tegema (ei iroonitse siin), see oleks nagu reklaam neile, et kuidas nad riigi poolt vaesusesse lükatuid aitavad.

Anonüümne ütles ...

hea idee.kaamerad võiksid veel olla ka salaviina ja narkourgastes,ning prükkarite kogunemiskohtades kus zotsioloogid saaksid neid vaadelda ja teadust teha.

kunagi saatusin balti jaama,seal pingi peal istus 3 parmu,1 emane,ta istus jalad laiali sitsikleit seljas ja jõi,tal polnud trusse jalas,sääred olid paksult mingi tumeda vedelikuga koos see oli räige vaatepilt.

Anonüümne ütles ...

See on väga hea mõte.
A vist on kuulikindlaid kaameraid vaja :)

Anonüümne ütles ...

MTÜ "Supipda" igasse omavalitsusse- pikemat aega meeles mõlgub juba.

Anonüümne ütles ...

Tegelikult on vaesed inimesed ka inimesed, kuigi mõnele empaatiavõimeta tüübile võib tunduda, et loomad.
Ma saan aru, et veebis saab vaadata metssigade askeldamist, linnusöögimaja tegemisi ja muud loomade elu, aga supiköögis käivad täitsa harilikud inimesed, tegelt. Nii mõnedki neist on täiesti karsklased ja muidu korralikud. Supiköök ja muud sellised asutused pole rikkuritele irvitamiseks ja vahtimiseks, tropid.