esmaspäev, 12. jaanuar 2009

Kas Kruuda meediaimpeerium jookseb laiali?


Väljavõte Äripäeva veebist.

Alles see oli, kui kommi-, piima-, kohukese-, küpsise-, leiva-saia- ja mahlaärimees Oliver Kruuda ostis kalli rahaga üles terve trobikonna ajakirju ning pani neid juhtima endise kommimüüja, kes hakkaski ajakirjandust müüma nagu komme. Mis pole aga erilist edu toonud. Investeeritud on küll miljoneid kroone, aga suht tühja. Ning ongi inimesed hakanud lahkuma, näiteks Peeter Raidla, endine Äripäeva üks tippajakirjanikke, kes veel mõni aeg tagasi toimetas ajakirja Ärielu. Nüüd, nagu näib, on Raidla asutanud mingi naljaka must-valge ajakirja, ma ei kujuta ette, kes seda ostab. Pigem võiks must-valgeid pilte käia arhiivis imetlemas. Neid pole vaja uuesti trükkida. Või teeb ta seda ajakirja koduse paljundusmasina peal? Ehh, ilmselt on tema varsti otsaga jälle Äripäevas tagasi.

Sama lugu on ajakirjaga Just. Seda igavat üllitist hakati andma välja veel kaks korda nädalas. No milleks lugejat piinata?!

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas oskate kommenteerida, miks Kadri Kiilase blogi on likvideeritud? Kas ta tegi seda ise või on ka see sunduslik?
Kuidas Kadril läheb üldiselt? On tal tulevikuks mingeid plaane?

Anonüümne ütles ...

see Raidla äraminek vana asi juba. aga peagi peaks sealt veel paar ajudega inimest ära minema. st, et sisuliselt sinna enam kedagi ei jäägi.
aga miks te Kruudat materdate? teil on ju ühine leivaisa :)

Inno ütles ...

Kuuldavasti pani Kadri selle ise kinni. Ja see polnud sunduslik.

Anonüümne ütles ...

a mul kruudast kahju. tahtis teha ausat ajakirjandust. a valis valed inimesed. ostis kallilt, a sai viletsalt. raha eest armastust ei osta, aga ajakirjandus on eelkõige armastus - ei ole kommi ega saapa ega naela müümine jah.

Anonüümne ütles ...

Kunagi väitsite et Raidla on pede..

Anonüümne ütles ...

Ei tule miskit tarka inimestelt, kes joovad piima ja söövad piimasaadusi peale 20 eluaastat. Varem või hiljem annab tunda veresoonte lupjumine ja ongi äri ning mõttevõime pees. Lugupidamisega, Teie Pärisorjuse tunnetaja