laupäev, 24. jaanuar 2009

Peeter Ernits kohtub Öise Vahtkonna (Notšnoi Dozor) esindajatega



Ajakirjanike liidu esimees Peeter Ernits kohtub liikumise Öine Vahtkond (Notšnoi Dozor) esindajatega. Juttu tuleb Eesti ajakirjandusest, ja kuidas ajakirjandus kajastab vene asju Eestis.

Julia küsib, miks eesti ajakirjandus ei räägi venelastest, kes on Eesti vabaduse eest võidelnud, näiteks vene valgekaartlased, kes sõdisid bolševike vastu, ja kindral Judenitš, kes kaitses Vabadussõjas Eesti vabadust. Julia räägib, kuidas kaks tema vanaisa surid NKVD vangikongides ning ta ei tea isegi, kus nende hauad on. Eestlased viidi küll Siberisse, aga ka siiajäänud bolševismivastaste venelastega ei tseremoonitsetud - nad lasti NKVD poolt maha, sealhulgas ka paljud Julia sugulased.

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

millal ta si kohtub? ma ei viitsinud videod vaadata, aga arvan, et kohtus.
aga samas, mitteeestlastele ongi aru saada, kas kohtus või kohtub. tähtis, et kohtuvad.

Anonüümne ütles ...

huvitavad videod!pange kõik ülesse mis teil filmitud on.täitsa põnev vaatamine!palju sisi raffast kohal oli?kas neile küsimusi ka sia esitada?

Anonüümne ütles ...

“Andke mulle aastaks Eesti ajalehtede ja ETV ideoloogiline juhtimine, ning aasta pärast tahab 80 protsenti eestlastest liituda Venemaaga,” väidab Lebedev - väljavõte delfist.
no nii kaunilt sobib teie videoga, et oleks patt seda lauset siin mitte eksponeerida:)

Anonüümne ütles ...

Mis ajast alates vene valged Eesti vabaduse eest võitlesid? Nemad võitlesid oma impeeriumi taastamise nimel mitte eesti vabaduse pärast.

Oleks nad võitnud, poleks mingit EW tekkinud. Kuigi tuleb tunnistada, et valged kergendasid eestlaste sõjatööd kommudega.

Anonüümne ütles ...

Palun uurige Klenski käest, kas tema eestivastasus on seotud asjaoluge, et eestlased ta valgekaartlasest vanaisal tüüfusesse lasid surra (kkos muude vene valgetega)? Kas Klenski maksab eestlastele kätte nagu Lenin oma tapetud venna eest?

Anonüümne ütles ...

mitu inimest seal filmis siis?
pange link ka teistele videodele teil endal vähe üleval.


http://www.youtube.com/user/dozorvideo

Irja ütles ...

Eks me jõudumööda paneme ja teeme uusi juurde ka. Rahvast oli ca 25 inimest. Kui teil küsimusi on, siis pange muidugi siia kirja ja me esitame neid Dozorile!

Klenskiga kohtume ilmselt ka millalgi ja siis saab talle ka selle küsimuse esitada.

Dozori koduleheküljel on ka huvitavaid videoid, sealt saab vaadata, kuidas üks suvaline sakslane Pronksööl politsei käest peksa sai.

Anonüümne ütles ...

see suvaline sakslane on eesti vaste sellele vennale-
http://www.youtube.com/watch?v=Gz9ll50p1Qs


nad on kõik fsbkad.täpselt sama tsenaarium igal pool.

kas neist raudnuiadest millega politsei naisi ja lapsi peksis oleks võimalik ka täpsemat ülevaadet saada?

muide kuidas neil tavaelus läheb ka,kas ähvardatakse,sõimatakse poes näitex,helistatakse?


kui tõenäoline on selline asi?

http://www.iseseisvuspartei.ee/test/index.php/artikleid-liikmetelt-avatud/items/tonu-kalvet-kuidas-kohus-aprillimaessu-40naehtavad41-juhid-surma-moistis.html

Anonüümne ütles ...

mis puudutab peksasaamist pronksööl... Vseviov rääkis hiljuti oma Müstilise Venemaa saates kuidas sotsiaaldemokraatide (nende vene omade) taktika oligi selline, et provotseerida kokkupõrge, lükata ette süütud uudishimulikud, ise vigastamata plehku panna ja seejärel tsaarivõimu jõhkruses süüdistada. Näib, et mitmedki lähevad siiamaani selle saja aasta vanuse triki ohvriks.