esmaspäev, 19. jaanuar 2009

Reformil ja IRLil ütlesid närvid üles?


Väljavõte Postimehe veebist.

Tundub, et Reformil ja IRLil ütlesid närvid üles Keskerakonna üleskutse peale avaldada oma meelt internetis. Miks muidu lasid nad plakatid üle kleepida. Ja pole kusjuures võimatu, et seda tegid Reformi koerad ise: Kapo töötajad. Kes muu julgeks seda teha, kui lihtlabaseidki loomakaitsjaid juba vaibale kutsutakse. Sellisel aktsioonil peab olema väga kõrge toetus.

Mis näitab, et Kesk tabas märki.

8 kommentaari:

mk ütles ...

Kampaania 1,5 milli on siiski vägagi sümboolse suurusega kõrvutades seda oravapuuripornoga.

Anonüümne ütles ...

Mõttetu propaganda ju? Ainult poolearuline usub tõsimeeli, et "irl ja ref. poliitika viis eesti majanduslangusesse" jmt.

Või arvab kesk. et eesti on mingi maailmast eraldiolev saar?

Anonüümne ütles ...

Ma kardan et seda tegid kusikud ise, et ennast märtritena näidata ja disskussiooni üleval hoida. Meenub 90ndate keskel toimunud valimiskampaaniad kus parteide noored rebisid üksteise võidu vastaste plakateid ära.

Inno ütles ...

Ka Obama rääkis, et Bush on languse taga, ja enamik ameeriklastest uskus teda.

On selge, et rahvas ootab muutusi, üle kogu maailma. Pealegi on kriisi taga Reformi propageeritav majanduskeskkonna nn nähtamatu käe poliitika. Mis on küll teoorias ilus, ent praktikas viib kaoseni. Mille loogika on umbes selline, et kui panna januse meestesalga keskele vaat rummi, siis nähtamatu käsi hoolitseb ise selle eest, et keegi end surnuks ei jooks. Praktikas näeb aga asi välja hoopis teistsugune: enamik meestest saab alkoholimürgituse. Sama lugu juhtus ka majanduses: finantsasutustele anti kätte hunnik raha ja lasti neil endal otsustada, mis sellega teha, lootes nähtamatule käele. Nüüd aga lajatas see käsi kõigile näkku. Mõnele valusamalt, nagu Islandile, Balti riikidele, teistele vähem. Kas see on siis asjalik poliitika? Kusjuures Eestis tähendab see nähtamatu käsi veel seda, et ettevõtlusega tegeledes pead sa olema sõbralikus läbisaamises Reformierakonnaga, selle käe hoidjaga. Muidu asjad lihtsalt ei õnnestu. Praegu neist asjadest valju häälega ei räägita, sest ajakirjandus on politiseeritud, aga küll hakatakse rääkima.

Anonüümne ütles ...

põnev oleks teada palju see punaste siltide kleepimine sinna peale veel maksma läks?

Anonüümne ütles ...

Tore! Plakateid oskame kleepida, suursugust reklaami teha kus siis iganes. Lugesin hommikul Postimehest:

http://www.postimees.ee/?id=70764

"Urmas Kõiv: kodanikud kõnelgu, riik õppigu kuulama"

Küsimus seal: Vahel tuleks ikka näost näkku suhelda...

"Seda on praegu liiga kallis teha, aga mina kujutan innovatiivset kontorit ette nii, et ümberringi on ekraanid, ja töötajad, ükskõik, kus nad ei ole, on sulle nähtavad. Ja muudkui suhtled!"

Ja siis loen..

Idee kutsusid ellu majandus- ja kommunikatsiooniministeerium ning Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus; kogu projekti eelarve ulatub 9,5 miljoni kroonini

Tore, eksju!

Lanen siis minagi suhtlema ja e-riigi arengule kaasa aitama majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi kodulehele

http://www.mkm.ee/index.php

Vasakust tulbast leian alaõigu" Küsi ametnikult" Mis te arvate, kas orjadel lubatakse amenikuga rääkida ja küsimusi esitada? Prooviga järele.. Leiate musta augu ehk tühipalja oimetu linginupu.

Järjekordne eluline näide "Pärisorjuse tunnetusest" Mida faking pean mina raiskama tunde selleks, et avastada, teha märkusi või siis leida imekanaleid, et selles estonski riigis kellegi ametniku, veel hullem esipingviiniga kaasa rääkida?

Millega tegelete Hr. Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts? Miks ei saa kodanik suhelda Teie ministeeriumi ametnikega?

Lugupidamisega Teie "Pärisorjuse tunnetaja"

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Zeitgestis räägitakse,et maailm peab minema monetarismilt üle
technological redesign.
Selle kasuks räägib fakt,et juudid on ostud kokku patente ja pannud nood riiulitele kasutult seisma,sedasi ruineerinud majandust terves mailmas.
Meil ja ka paljudes muudes banaanivabariikides milles on juhtivaks majandsmudeliks liberalne majandus ehk n-n. vaba turg millel pole vaba turuga midagi pistmist,puudub teaduse põhine tootmine.
Pangad on surunud meid idiootlikku
elukorraldusesse mille tagajärg on käes.
Selle liberaalse majanduse võtsid kasutusele isamaaliitlased,reformarid on selle jätkajad.

Anonüümne ütles ...

Aral koeral terve nahk. Aga närvid, näe, narmendavad !