neljapäev, 22. jaanuar 2009

Toptopis varsti paljad tissid!


Väljavõte Toptopi veebist.

Väikse omapärase kiiksuga ja tibiportaali olemusega meelelahutusportaal Toptop üllatab varsti tüdrukutega, kes võtavad oma tissid täiesti paljaks. Sahistatakse, et selle tarbeks valmib Toptopil koguni uus stuudio, kus siis astuvad üles juba olemasolevad diktorid ning lisaks uued näod, kelle otsimisega portaal parasjagu teheleb.

Paljad tissid on kahtlemata tervitatav uuendus Alasti uudiste osas, mis on Toptopi peamine tõmbenumber. Ent päris alasti uudisteni on veel pikk tee käia. Võrdluseks, Kanada portaal Naked News pakub juba aastaid päris alasti uudiseid, ja seda mingis osas ka täiesti tasuta. Tõsi, inglise keeles.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Huvitav. Kuidas naisterahvd suhtuvad sellesse, et nende sookaaslased on igalpool paljalt?

Inno ütles ...

Mina naisena jällegi ei saaks aru, et kui mehed võivad palja ülakehaga olla, miks siis naised ei või. Miks seda peaks häbenema? Ilmselt mingist neitsi Maarja kompleksist, millest Irja on kirjutanud. Et naise rindu tohib näha ainult laps, ja mees ka ainult siis, kui käib lapse tegemine. Või mis?

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Asi on proosalisem.
Kui su silme ees on pidevalt paljad tissud siis varsti kaob ära see õige lõõm ja iha.
Hakkad nägema naistes õdesid.
Minul on see jama terve elu olnud,et näen naistes õdesid ja õiget tõmmet elule pole olemas olnudki.Ma näen naistes õdesid ja ega ju õe peale kõvaks ei lähe.
Sama asi ka tütardega.
Mis värk on IITV-ga?
Kas liiga palju pole ka hea?
Delfis kirjutati,et juutjuubist pidavat ära võetama hääl.Ma pole seal käinud tükimal ajal,arvutil miskit viga,pole häält.

Anonüümne ütles ...

miks peaks paljast udarat avalikult demonstreerima, mitte ei saa aru. Kes mees näeb niigi. Onaneerijatele vä? Ja mida neil tibi-tüüpi emase nime kandjail näidata on?

Anonüümne ütles ...

Õige!

MYSTERION ütles ...

kes see kena tüdruk pildil on ?