reede, 30. jaanuar 2009

Trend 24 läks algusest peale pettuse peale?


Väljavõte Trend24 kodukalt.

Tundub, et Kadi Viljak ja tema tibiportaal Trend24 läksid algusest peale pettuse peale välja, sest portaal tegutseb rõõmsalt edasi, portaali haldav firma on aga vahetunud. Kui varem oli selleks Trendmedia OÜ, mida juhatas Kadi Viljak ise, ja mis jäi enamikule koostööpartneritele ja töötajatele rämedalt võlgu, siis nüüd on märgitud portaali haldajaks Eastworks Invest OÜ, mis on Kadi Viljaku armukese Slawomir Szulecki juhitav ettevõte. Taustaks niipalju, et Szulecki on poolakas, kel on Saksamaal perekond ja kes elab Tallinnas nö teist elu. Kadi Viljak on linna peal rääkinud, et Szulecki äripartner Eestis on Urmas Sõõrumaa ja koos ajavad nad ametlikult eri liiki rõivakaubandusäri, aga tegelikkuses tegelevad nad selle varjus maksude optimeerimise teenuse ja rahapesu pakkumisega ettevõtetele, ehk rahvakeeli pettusega. Ka portaal Trend 24 on üks lüli selles pettuste ahelas, vähemalt on Viljak sellist juttu rääkinud.

Trendmedia OÜ on krediidiinfo andmetel üsna suur võlglane, üle tähtaja läinud võlg krediidiasutustele on vahemikus 10 000-50 000 krooni, seda juba alates oktoobri lõpust ning maksuvõlg jaanuari lõpu seisuga ligi 300 000 krooni. Mis tähendab sisuliselt seda, et ka töötajate palkadelt on maksud maksmata.

Nii et kui Kadi Viljakuga asju
ajate, siis ainult ettemaks ja mingeid siduvaid leppeid temaga ma ei soovita teha. On suur oht haledalt petta saada. Otse öelduna on Kadi Viljak pesueht suli. Mis sest, et naisterahva riietes ja enamasti korralikult üles löödud.


3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Lugege uut Cosmpolitani. Kadike seletab seal, kuidas tema pildid sattusid "skandaalsesse erablogisse".

Anonüümne ütles ...

Eelmisele: milleks osta makulatuuri, et saada teada saja kahekümne kolmanda tähtsusega küsimuse vastust? (kuidas liikusid kellegi pildid).

See omaniku vahetus võib olla tingitud näiteks Eastworks Invest OÜ poolt tehtud investeeringust või laenust, mille "katteks" nüüd domeen omanikku vahetas.
Muidugi võib tegemist olla ka Living.ee stsenaariumi kordamisega, kus internetis mööblipoodi pidanud firma Langersen OÜ lastakse pankrotti (tänase seisuga maksuvõlad üle miljoni krooni) ja interneti aadress koos sellel oleva sisuga tõstetakse hiljuti asutatud firmale Living.ee OÜ ümber. Näiliselt läheb äri edasi ja ehk saavad ka inimesed oma tellitud kaubad kätte aga need kaks juhtumit näitavad, et internetis äri tegemisele või teenuse müügile on kätte jõudmas rasked ajad.

Anonüümne ütles ...

virgokurvele: muide, trend24 domeen polegi kunagi trendmediale kuulunudki, algusest saati eastworksi nimel, kui uurida