kolmapäev, 18. veebruar 2009

Naiste kätš meedias, läheb kuumaks!


Kroonika ajakirjanik Ilona Talumets, väljavõte Kroonika veebist.

"Vau!" ütleks selle peale ajakirjandusguru Priit Pullerits ja kergitaks ninal prille. Meedias on lahti läinud tõeline naiste kätš, kus Kroonika ajakirjanik Ilona Talumets kirjutas eilses Kroonikas ühe küllalt hapu loo Liis Lassi kohta, millele Lass oma veebiküljel kohe südikalt reageeris, ja juba on meil olemas Ilona vastused Liisi küsimustele.

Minu arvates on naiste kätš olnud alati üks seksikamaid ja põnevamaid spordialasid. Ja see on eriti vahva meedias, mis on muutunud üheks levinumaks meelelahutuskanaliks. Või infortainment, nagu seda moodsalt kutsutakse, tõlkes umbes, et infoga segunenud meelelahutus. Inimene ei võta infot vastu, kui sel pole küljes teatud "kiiks".

Ja miks peaks olema ainult nn ajakirjanikel õigus teisi pommitada. Las saavad ise vastu ka! Ongi ägedam. Saavad kah teada, mis tunne on olla "kuulus".

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ilona- Lass
1-0

Anonüümne ütles ...

tulge te ütlema, et teie käsi pole mängus, ässitasite Liisi tagant, kirjutate tema tekstid kah või???

Anonüümne ütles ...

Liisil on piinlik Ilona teravaid ja vaimukaid vastuseid oma veebi üles panna? aiai, häbihäbi.

lisaks: ise on ta omale seda kuulsust tahtnud, miks muidu ilmatüdrukuks, missiks ja kollase meedia kangelaseks on trüginud

Inno ütles ...

Oi-jah, mis see muud on kui kadedus. Naised on üksteise peale nii kadedad, et kisuvad või hinge seest. Meestel päris lõbus kõrvalt vaadata. See võimaldabki meestel valitseda naiste üle.

Anonüümne ütles ...

See Lassi viimane vastukiri lass24s on kõige lamedam asi, mida kunagi näinud olen... et rakenduslik kõrgharidus või trammiga sõitmine on häbiasi?... Lassil õnnestub end ise väga hästi maha teha.

sp ütles ...

irw@22:20, ega kellelgi pole ju oma arvamust, k6ik tekstid on "kellegi teise" kirjutatud...:D

seda tuleb kommentaariumides ette, et kui arvamused ei jagunegi 100-0, vaid keegi on samuti eriarvamusel, satuvad inimesed justkui paanikasse, peale artiklis kujutatav ise kribaks k6ik vastuargumendid

Anonüümne ütles ...

Targem annab järele. Tarka polnud, mõlemad on lambad.

PS! kas lass on varasematel aastatel sellel kroonika peol käinud?

Anonüümne ütles ...

kokkuvõte: tibi käib jala, sest kardab paksuks minna. jõusaalis käimiseks raha pole, trammiga kügeleb punktist a punkti b. samas kes teab, ehk kogub trammis ainest kroonika jaoks. trammist ehk kogunud ka jutud lassi kohta. seal teine seltskond, kui see kus lass viibib.
on sellel naisel mees, või elukaaslane või sekspartner või abikaasa või... kes on mees? naaber võib ka mõnikord rohkem mees olla, kui oma abikaasa.
samas tahaks teada, kas keegi on seda blondiini trammis näinud?
modell? vogue...??? ja karjääritipuks kroonikaajakirjanik?kurb.
ja tõesti, rakenduslikkõrgem pole ju mingi haridus. vanasti kutsekast saadigi sellist ju. tänapäeval läksid kõik kutsekad kõrgemaks ja korraga hakkasid kõrgharidust andma. piinlik.