reede, 6. veebruar 2009

Padarile tehti pommiähvardus, miks infot ei avalikustatud?

Saabus selline tagasiside:

kontrolli seda infot, aga majas töötav inimene rääkis, et neljapäeva hommikul oli tehtud pommiähvardus isikuliselt Padarile. kapo käis majas, kuid midagi ei leidnud. ja infot välja ei jagatud.

ja selline:
neljapäeva hommikul twhti pommiähvardus isikuliselt padarile, rahaminni kaudu. kapo käis seal, midagi ei leidnud. aga uuri, miks asja ei avalikustatud.

Inno:
Väga huvitav, kas keegi rahminnist tegi Ivari Padarile selle ähvarduse? Või mõni koalitsioonipoliitik? Miks muidu midagi "ei leitud" ja asja ei avalikustatud.

Või mis seal rahandusministeeriumis siis täpsemalt toimus? Kuidas see ähvardus tehti, kas tuli telefonikõne, või anonüümne e-mail, või siis lihtsalt kiri, väike sedelike. Või sms telefonile? Või riputati surnud kass uksepiida külge?

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mõlemad nn. kommentaarid on ju ühe ja sama inimese kirjutatud. seda näitab stiil.
ja ütlen ausalt. keda huvitab? kas teid tõesti kotib, mida padar teeb, mis padarile tehakse või mis tegemata jääb? mul on eesti vabariitist ja tema poliitikutest kõrni ja mul on täiesti ükskõik mis või kes neile midagi ütleb või ütlemata jätab. ühed mustad kõik.

Anonüümne ütles ...

Ja miks peaks pommiähvardusi avaldama? Et aferistid saaks hoogu juurde ja teeks veel 10 ähvardust? Paljud neist ju just otsivad tähelepanu.

Anonüümne ütles ...

Lugesin kriminaaljutustust. Kõik 13 kahtlast tegelast, kes üksteise järel lugeja ette astusid, osutusid ümberriietatud kapo töötajaiks. Lõpuks ei olnudki kedagi, kes oleks selle kuriteo sooritanud. Ning jäigi kuritegu tänu kapo töötajate vaheleastumisele sooritamata.