neljapäev, 26. veebruar 2009

Pevkuril kah maripuue?


Väljavõte Delfi veebist.

Nii kui uus sotsminister Hanno Pevkur suu lahti teeb, nii tuleb sealt ainult pärleid. Üks neist teie ees, lugupeetud kohvikulised.

Kohati tekib küsimus, et poliitikud oleks pärit nagu mõnelt teiselt planeedilt. Kuluhüvitised on olemas, et valijatega kohtuda, ilmselt seda siiski ei tehta. Vaid mängitakse, simuleeritakse kohtumisi. Ma teen ettepaneku parlamendi liikmetele KOHUSTUSLIKUS korras rännata nädal aega mööda Eestit. JALGSI!!! Ja kohe!

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ma ei saa aru, mida Pevkur valesti ütles. Kui töötu ei taha tööle minna ja tööd teha, siis on ta tavaline logardist parasiit. Sellisele raha maksmine on aga hullem kui raha põletamine, sest see soosib parasiitluse vohamist. Olgu tööpuudus kui suur tahes, parimad saavad/leiavad alati omale meelepärase töö. Tark tööandja palkab omale alati hea meeskonna ja maksab neil nii kõrget palka, et need rahul oleksid. Lolli juures töötada pole aga mõtet.

Inno ütles ...

Sina, Hanno või?

Anonüümne ütles ...

Ei pruugi juhtuda nii, nagu anonüümne nr. 1 siin mainib. Kui sektor, kus töötaja tegutseb on spetsiifiline ja kitsale kasutajale mõeldud (näiteks meelelahutus, spetsiifiline ajakirjandus), siis ei pruugi leida ei tööd ega head tööpakkujat. Ja kui tööandjal parasjagu pole võimalik palka tasuda - teeb see temast siis kohe lolli? Ega raha juurde trükkida ei saa kohe mitte.

Anonüümne ütles ...

Kuule anonüümne, Aga kui ei ole parim töötaja? Lihtsalt selline tubli keskmine?
Ja kui targa tööandja kontorisse pole rahvast rohkem vaja? Ja vaid juhmide kontorites on veel ruumi?

Anonüümne ütles ...

Olete väga heatahtlikud! Ma olen ka ise väga kriitiline reformi sotsiaalministrite suhtes aga soovimata seda üle rääkida, viitan lihtsalt kirjatsura blogile:
http://kirjatsuravol2.wordpress.com/2009/02/26/sotsiaalminister-tituleeris-tootuhuvitise-taotlemise-kerjamiseks/
Eestis on liiga vähe inimesi, et võiksime neisse nii hoolimatult suhtuda. Selline ameerikalik, et kui tööd ei taha teha siis surgu silla all, filosoofia ei toimi, sest oleme liiga väike ja vaene selleks.
Eestis makstakse lapsele kuus 300 krooni, samamoodi kui aastal 2001 Siim Kallase ajal. Tookord pidi reformikate ikoon tunnistama, et põllumehed said oma piimalehma eest ka rohkem toetust. Koguni 2,5 korda rohkem. Ma ei tea kas praegu on see vahe veelgi suurenenud aga mina ei taha Eestit, kus puduloiust toetatakse rahaliselt rohkem kui last!
Valimistel näeme, raisk!

Anonüümne ütles ...

Uskumatu, kui rumalaid inimesi Reform ministriteks edutab! Täna on palju inimesi tööta ju sellepärast, et töökohti ei jätku, mitte sellepärast, et nad tööd teha ei viitsi. Nad läheks kohe, kui oleks kuhu minna. No on loll loom, ma ütlen.

Anonüümne ütles ...

nagu ka esimene komm-ar, ei saa ka ministriks sattunud pefkur aru, et inimene ei Taha olla töötu,
ta tahab tööd teha ja palka saada, et oma peret toita

t6esti, kui maj-s on langus ja inimesed koondatakse, teeb see neist kohe lambad? elukauge suhtumine...
kuna reform pefkurit katseajal vabastada ei julge, siis arvatavasti tuleb 48h jooksul vabandus,
delfis on juba maru lahti